Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Itt is. Köszi hogy beírtad. (Érdekes azért, hogy a W7 Defender jó 6 óra alatt nézte át a gépet és "tisztának" minősítette :( Ez meg talált vagy 160 tételt, amit úgy nézem, valóban ki is irtott.)
Elmentett word dokumentum rákattintásos megnyitásakor nem maga a dokumentum nyílik meg, hanem egy új, üres dokumentum. Vírus nincs a gépen. Üres dokumentumnál fájl menüből megnyitható bármi, de egyszerű kattintással nem. Mi lehet a baj?
Ráadásul az OfferWizardsnak a programok közt ott kell lennie. Így nehéz lesz. Lehet más neve van, de programok listájáról véletlenül se tegyél be képernyőképet és azt se mondd meg, hogy csak egy böngésző alatt csinálja, vagy másnál is. Leszedés után meg malwarebytes jó lehet a maradékért.
De ezt sehol nem látom, se a kiegészítőbe se a programoknál.
Valami OffersWizard baromság itt ilyen lapzható reklámokat rak be percenként az oldalra meg bekúszik néha itt ott, és még az adblock se tudja leszedni.
Ez több külön cucc, vírusok egyebek ellen ott a Microsoft security essential, az visít ha valami baja van. Reklámmal meg nem kell foglalkozni. Aztán más majd Avastot mond, mit bánom én. Böngészős reklám is ezer+1 féle, legtöbbet simán el tudod távolítani, mint kiegészítőt, vagy programok közül uninstall.
Jahno ajánlj légyszi egy ingyenes, megbízható virus removal vagy kémrobotok meg böngészős reklámokat eltávolító progit mert mindegyik regisztrációhoz kötött és fizetős :(
Egy mar regota tapasztalt, zavaro jelensegre keresnek megoldast ha letezik ugyan. A kovetkezorol lenne szo. Amikor mobilon netezek, akkor jelentkezik a problema. Sok weboldalon, blogoknal, hireknel, cikkeknel van facebookos kommentelesi lehetoseg. Amikor egy nagyobb hozzaszolas van a szoveg vegen megjelenik a "Continue reading" opcio, a hozzaszolas tobbi reszenek olvasasa, nos pont ez az ami mobilos bongeszokben nem mukodik csak Pc-n, laptopon. Tehat mobilon miert nem lehet megnyitni es elolvasni a teljes facebook-os kommenteket, mi ez, bug?
Igen, telepítettem, futtattam. Az AdBlock Plus Pop Up is felkerült a többi közé. Majd meglátjuk.
És, köszönöm a segítséget.
A másik véleményezővel kapcsolatban pedig:
Anno, lassan jó húsz éve megfizettem a tanulópénzt. Egy elismert, hiteles informatikai cég akkori vezetője ötezer forintért rakta fel az első gépemre a DOS 5.0-át, azt is másolt floppykról... Egy mai, szintén elsimert informatikai cég média-ajánlatában szerepel az sms-küldős reklám is, címlista mennyiségtől függő ár-csomagokban. Ún. minden gyanú, vád, stb. felett álló "korrekt" cég. Ha én tenném ezt, az olcsó AppZ-vadászataim stb. mellett, egy rohadék spammer lennék.Övék meg a hírnév, elismerés.
Mint már leírtam régebben, amit kellett kényszerűségből megtanulnom, azt azért, mert mint tudjuk, vannak szakik, meg van a bunkó user, és ha befárad valahová segítségért, akkor minde n megkezdett óra két-háromezerrel kezdődne... De nem szereztem diplomát eme szakágból, a legtöbb részét csak ugatom, hogy ne kelljen ezer-kétezer forintot fizetnem egy vinyó berakásáért pölö... Vagy egy telepítéásért X forintot. És bizony van, amit nem tudok, gőzöm sincs róla, azért kérdezek néha.
Azt is tartom változatlanul, hogy a gép van értem és nem fordítva. És igenis jogszerűnek érzem hogy olcsóvbb megoldásokat keressek egy-egy AppZ kapcsán, vagy megnézzek egy filmet, pár segget akár, ha arra lenne kedvem, na meg ha ott a .net éltal nyújtott lehetőség... Azt viszont ne mondja senki hogy ebben én vagyok a hunyó, mert meg lehetne ezt tenni úgy is, hogy nem csomagolnak mellé némi "ajándékokat", stb.
Azt meg nem én szoptam ki az ujjamból, hogy hackerek igenis vannak, néha a szolgáltató is szopat, mert hát miért is ne. Néha az iSP-k helpdesk-je is, mert hát piszok rohadt dolog a telefon mellett ülni ahelyett hogy a balcsiban áztatná a seggét, menjen az anyjába a júzer, mit zaklat még az is...
Ez a fórum, meg olyan, amilyen. (És akár ezzel a 380V-ba pössentek.) Van aki segít mint te, (mert hogy ugye az a topik alapelve is, ha nem tévedek), van olyan topiktárs, aki gombokért odaad egy PC-t, csak hogy segítsen, és van aki a qrva magas trónjáról minősít, kritizál, fikáz ahol tud. Biztos ezt kéri tőle a G-pontja, slussz.
Az előbbi kettőé mindig és mindenkor az őszinte tiszteletem, és köszönetem. Az utóbbi? Hm. "Nem a kacsának montam" by Miguel Ferrer(Kaufman) a Nikitából. Ennyi...
win 7-em van és nagyon lassú lett a gépem. Mivel tudom megnézni hogy mik futnak, és mivel tudom kilőni a sok haszontalan progit. Segítsetek légyszi mert nagyon nem értek hozzá de már a youtube is akadozik pedig i3-as procival úgy ment 2 éve mint a villám :(