Keresés

Részletes keresés

wishes Creative Commons License 2010.02.18 0 0 496
Sziasztok van egy mnc mp3mas fejegységem. olyan gondom van vele hogy nem talál rádió állmást. de néha meg talál.. gyári fejegységet visszatettem az hibátlanul megy. a cd része hibátlanul megy. viszont kötöttem rá egy erősítőt és az is ki ki kapcsolt néha. másik fejegységgel pedig nem. ötlet van valakinek? am van egy eladó micubishi carisma gyári cd-s magnó:)
Nyugalmas Creative Commons License 2010.02.17 0 0 495

Sziasztok!

Hátha érdekel valakit:

Eladó új állapotban lévő Suzuku SX4-es gyári fejegység (CD-s rádió). Részletek: nyugalmas@gmail.com

Magoca Creative Commons License 2010.02.10 0 0 494
Igen!
Járó motornál is ezt csinálja, mondjuk az akksi se egy kész életbiztosítás már, de járó motornál nem kéne csinálnia sztem.
Amugy egy 800 Ah nagy volvo akksi van benne...ugyhogy ezért is kétlem, de az tény, hogy most a hidegben lemerült és haverom bikázta be.
Valószínűleg a kábellel lesz a gond amugy, főleg, mert haveromra hallgatva vettünk egy kábelszettet mikor a mélyet meg az erősítőt vettem...és egy kétszálas vastag kábel lett a tápkábelje az erősítőnek amiből ugye az egyik a +12V, a másik szál pedig a "-" az akksin...sztem ez kétszálas vastag kábel a mélyládára kellene, hogy csatlakozzon meg az erősítőre...tehát ez lenne a hangkábel...úgyhogy sztem ez így el lett b..va...mert volt a szettben egy vastagabb egyszálas piros ugyanúgy 5 méteres kábel amire az van írva természetesen, hogy tápkábel +12V...XD dehát ezt nem nagyon figyelgettük... meg volt benne egy egyméteres fekete ugyanilyen vastagságú kábel is...
Azt nem értem amugy, hogy az 1 méteres fekete kábelt, azt hova kell kötni és miért csak 1 m-es? Gondolom mert az a test és bárhova lehet kötni fémhez...
De nem értek a villamos dolgokhoz, mint látszik szinte semmit...most így tanulgatok a hibáimból...még életemben nem csináltam ilyet...ez volt az első, hogy így összeszereltünk ilyesmit...
És még egy kérdés...hogy ha kicserélem mondjuk ezt a hangszórókábelt ami most a tápkábel ( ami amugy elég vastag) a rendes tápkábelre, akkor már elég lesz az is, hogy csak áthúzom az egyik erősítőről a másikra a vezetéket vagy a másik erőstőnek kellene egy újabb ilyen vastag piros egyszálas tápkábel, mert nem akarom kétszer megbontani a kocsit...
Amugy megpróbáltam és most így is van összekötve, hogy ezzel a jelenlegi tápkábellel kötöttem össze a hangszórók erősítőjét...és így is megakad még mindig...
Gondolom ez is a tápkábel vastagsága miatt van... 4 db hangszórót hajtok meg velük, elöl nemtom mit tudnak...hátul 20 centisek 150 W folyamatos 400W max teljesítménnyel.
Ezekben kérnék még segítséget!
Vagy esetleg, hogy ha ez így nem jó akkor javítsatok ki nyugodtan...
Üdv!
Előzmény: Ádybácsi (492)
Ádybácsi Creative Commons License 2010.01.22 0 0 493
Sziasztok!

Lenne egy Solid Audio MS-2 és egy JBL CS mélyládám eladó!
Mindkettő szép megkímélt állapotban.
Külön is vihető!Egyben olcsóbb!

Solid Audio MS-2 Doboz+papírok: 11.500Ft

Power output:
RMS @ 2 ohm stereo: 80wX2Ch
RMS @ 4 ohm stereo: 50wX2Ch
RMS @ 4 ohm mono: 130wX1Ch
RMS @ 2 ohm stereo: 150wX2ch

JBL Mélyláda:

Subwoofer Type CS10:15.000Ft
› Type Sealed
› Power Handling, RMS 100W
› Power Handling, Peak 400W
› Sensitivity (2.83V/1m) 94dB

+ ajándék tápkábel,bizti+biztiház

Árak irányárak!
eadister@gmail.comjblms
Ádybácsi Creative Commons License 2010.01.22 0 0 492
Hali!

Sztem gyengusz az aksi és meghúzza a mély.

Járó motornál is ez van? Menet közben?
Előzmény: Magoca (485)
Ádybácsi Creative Commons License 2010.01.22 0 0 491
Hali!

Szerintem megúszod egy bizticserével.
Előzmény: kalvin_imarow (486)
revlimiter Creative Commons License 2010.01.20 0 0 490
képekkel!

itt
Előzmény: revlimiter (488)
revlimiter Creative Commons License 2010.01.20 0 0 489
revlimiter Creative Commons License 2010.01.20 0 0 488

Sziasztok!

Eladó egy keveset használt, egy éves, újszerű állapotban lévő Kicker ZX 100.2-es erősítő és Kicker gyári zárt mélyláda 30cm-es hangszóróval.

Kövér, erőteljes és pontos mélyek jellemzik.

Kérésre fotót tudok küldeni.

Ár: 25.000 Ft

Törölt nick Creative Commons License 2010.01.19 0 0 487

Milyen márkájú hangszórót ajánlotok kb 10-15 ezer forintért ami kalaptartóba építhető (nem típus kell csak egy megbízható márka). Egy Daewoo Nexiába lenne. A rádiómagnó még gyári, de lassan cserés lesz. max kb 70 W körül meg akarok állni a hangszóróval.
kalvin_imarow Creative Commons License 2010.01.13 0 0 486
Sziasztok!

Tegnap csináltam egy kis gondot magamnak. Figyelmetlen voltam és és fordítva tettem rá az akku sarura a kábelt (Kb 3mp és észrevettem) sajnos gatya lett a generátorban a dióda sor és így nem tudtam megnézni (el is húztak szerelőhöz) hogy a Hifi a kocsiban működik -e (mert már helyesen bekötve is füstölt a generátor a diódák miatt) ilyen esetben vajon a biztosíték nyújt -e védelmet vagy KO és dobhatom ki a cuccot?? Mi a véleményetek?? Ha elhozom a szerelőtöl és mondjuk teljes sötétség fogad akkor kezdjek parázni vagy elég lesz egy biztosíték csere?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Magoca Creative Commons License 2010.01.13 0 0 485
Üdv!
Tegnap szereltem össze a hifimet, amely áll 2 erősítőből az egyik a mélyládát nyomja, a másik a hangszórókat. Ez az erősítő 4x150-es amúgy.
A probléma ott van, hogy ha ráadok hangerőt és hirtelen kellene teljesíteni, akkor elgondolkodik a másik erősítő ami a hangszórókat nyomja és csak a mélyláda megy, kb 1-2 mp-ig azután szólnak a hangszórók is ahogy kell.
Ezt nem tudom miért van, de vannak tippeim. PL hogy a vezérszálat simán áthúztam a mélyláda erősítőjéről a másik erősítőre, ott ahol a mélyláda erősítőjén bemegy. Ugyanígy a tápkábeleket is amúgy, bár az szerintem nem probléma, de nem vagyok benne biztos.
Amúgy RCA-ról megy a mély is, és külön RCA-val a fejegységből az első kettő hangszóró és a hátsó kettő is.
Elvileg a hangszóróknak sok ez az erősítő, mert 100W folyamatost tudnak 400 maxot hátul az elsőt nem tudom az valamivel gyengébb, de ez volt egyrészt, másrészt meg kétlem, hogy ez miatt akadna meg, ettől még folyamatosan szólnia kellene szerintem, de ha tévedek javítsatok ki nyugodtan.
Fogalmam sincs, hogy miért nem jó.
Aki tud valamit segíteni annak megköszönném és ha nem elég részletesen írtam le a rendszert nyugodtan kérdezzen.
Előre is köszi!
Üdv Zoli!
Bitang Úr Creative Commons License 2010.01.12 0 0 484
Sziasztok!

Mivel nem szeretném a kárpitot megbontani, tudna valaki annyit segíteni, hogy elálrulja az Audi 100/A6 azaz C4 hangszóróinak méreteit?

Első ajtókban mekkorák vannak, és hány db?
Kalaptartón van 2 nagy (2utasok?) és 2 kicsi(csipogók?), ezek mekkorák?

Köszi!!
Pug 306 GTI Creative Commons License 2010.01.03 0 0 483
Eladó lett a fejegység...

szép állapotban van csak a tokja viseletes egy kissé!

irány ár: 65-70eFt
Előzmény: Pug 306 GTI (482)
Pug 306 GTI Creative Commons License 2009.12.30 0 0 482
Helló!

Lenne egy Alpine 9855r és egy iphone...
ehez keresnék valami össze kötö kábelt a kce-420i kivételéve (kujva drága)!
zsOoCaa Creative Commons License 2009.12.03 0 0 481
Hello mindenkinek!

Lenne itt nekem egy Pioneer deh 5900mp megválnék tőle érdeklelne titeket? Privátban léccives árral köszönöm!
rootkiskacsa Creative Commons License 2009.11.13 0 0 480
Szia Ferke55!

A kérdésedre nem tudom a választ sajna, de kérdésem az lenne ellenben hozzád :)

A helyzet az, hogy vennék egy LG LAC-7900-ast, de sok ismerősöm azt mondja LG nem jó autóhifiben, meg az AVPlanetnél is azt mondták, hogy hát annyira nem jó meg hasonlók.
Mivel az AVPlanetes inkább Sonyt, JVC-t akart eladni nekem ami drágább, más színű mint ami kéne, szükségem volna a tapasztalataidra :)

Előre is köszi a választ:
rootkiskacsa
Előzmény: Ferke55 (469)
tamas1971 Creative Commons License 2009.09.29 0 0 479
Sziasztok.

Van egy JVC KD-G631 autó cd játszóm. Rendeltem hozzá egy 3,5jack-ipod kábelt, ami most csatlakoztatva van a cd lejátszóhoz, a másik vége az ipod-hoz. (a kábel fejegység oldali vége egy olyan spec. csatlakozó ami állítólag a cd tárak kábelén is van) A műsor megy az ipod-on, de semmi sem történik, sőt a JVC a menüben nem is mutatja az „exit in” „changer” „ipod” külső portok egyikét sem. (ezeket a feliratokat a JVC könyve szerint mutatnia kellene, ha jól van csatlakoztatva, és megy a műsor) Az a probléma hogy a készülék másik könyvét nem találom. Abban a könyvben írnak a külső csatlakoztatásokról.
Meg van valakinek az a könyv, ill csinált már valaki ilyet?
Találkozott már valaki hasonló dologgal?
Köszönöm.
Üdv T
mokush Creative Commons License 2009.09.28 0 0 478
Sziasztok!
Takara cuccokról van valakinek tapasztalata?
Köszönöm!
tariendre Creative Commons License 2009.09.16 0 0 477
Megvan a kód de utána 20mp ig szól és kikapcsol .Lehet hogy nem jó a kód ?
mert kipróbáltam más számokat is mindet elfogadja de csak 20mp ig .És mindig kéri a kódot nem tárolja .Valószínű akkor hogy nem jó a kód? Segítség!!
vesztergom Creative Commons License 2009.09.14 0 0 476
Mondjuk akitől vetted nem tud segíteni?
Előzmény: tariendre (475)
tariendre Creative Commons License 2009.09.14 0 0 475
Üdv Mindenkinek!

Valaki segítsen !!!!!Az egyik aukciós oldalon vettem egy Gelhard Gxr 246 Dv/ 12246
autómagnót és kódot kér .Kitudna valaki segíteni egy kóddal. ?

Előre is köszi!!
style Creative Commons License 2009.08.28 0 0 474
bármelyik hifis kiszedi 1 perc alatt.Ezért nem hinném hogy bárki is kérne pénzt.
Előzmény: _kombany_ (473)
_kombany_ Creative Commons License 2009.08.26 0 0 473
Üdv!

Sony CDX-GT20 autórádiót hogyan lehet kiszedni a gyári kiszedő szerszám nélkül?
Csak egy váltószoknya csere miatt kellene kiemelni, és ezért nincs kedvem megvenni egy kiszedő szerszámot..

Előre is köszönöm a segítséget!

KMB
Symetre Creative Commons License 2009.07.07 0 0 472
Sziasztok!

Még új vagyok az autó hifi területén, de nagyon érdekel a téma.
Egy régi 3 ajtós swiftbe szeretnék egy szépen szóló hifit építeni, bár a keret rá nem túl nagy, emiatt meg van kötve rendesen a kezem. De igyekszem a kevésből minél többet kihozni. :)
A gyári hely a műszerfalban a 10-es hangszórónak, ami lefelé szól, hát egyből kilőve, ezért csináltam az ajtóra egy kiemelőt fából és üvegszálas gittből az Audio System MX165-szettnek. Szeretek próbálkozni ilyen dolgok megvalósításával, persze olyan lett, amilyen elsőre lenni szokott, messze nem tökéletes. Majd a 2. talán jobb lesz :)
Egy alap rendszert szeretnék, első szett+4 csatis erősítő+láda.
A fej Pio DEH-1500, idővel cserélem, csak ezzel vettem a kocsit.
Hátra a mélynek az Audio System MX12-t néztem ki, 32 literes zárt ládában, a dobozt is én tervezem hozzá készíteni. Az erősítővel még gondban vagyok, eddig ezek tetszenek:
u-Dimension Element EL-A54 Erősítő 4-csatornás
u-Dimension Glow 4075 Erősítő 4-csatornás

Bár az utóbbinak az ára sajnos nagyon a felső határ. A két erősítő között hangzásban észrevehető különbségeket tapasztalnék? Vagy a felsorolt elemekhez elég lenne az Element is? Persze ha vki ajánl más erősítőt vagy mélynyomót ebben az árkategóriában, szívesen veszem.
wolfman} Creative Commons License 2009.06.14 0 0 471
Sziasztok.

Mit lehet tudni az Alpine CDA 9856R fejegységekről? A nagyobbik testvérről, a 9857R-ről még csak-csak van valami, de ez abszolút homály... Ilyenem van ugyanis, de erről csak azt lehet tudni, hogy az RCA-i 4 helyett 2Voltosak, és 4x60 helyett 4x50W...

Főként az érdekelne, hogy Imprint rendszerhez illeszthető-e, illetve érdemes-e ebben gondolkodni...
kuksi2 Creative Commons License 2009.06.13 0 0 470
Hello sziasztok van nekem egy jbl gto 16.5cm is plusz hozza a magas hangszorok ha erdekel valakit megkoszonem ha irna a atron2@freemail.hu ra koszi
Ferke55 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 469
Sziasztok,
LG LAC5800R tipusú autórádión hogyan lehet az időt (órát) beállítani?

köszi

Csonka Ferenc-Ferke
www.ferke.net/rogoznica
www.ferke.net/foto
Fradista56 Creative Commons License 2009.05.22 0 0 467
Sziasztok

Hétfőn elvileg lesz egy autóm használt Vw Jetta az uj fajta 2006/9 havi.Mindenképpen szeretném kivetetni belőle a gyári cuccot és normálisat rakatni bele.Kérdésem a következő lenne milyen fejegységet ajánlotok és milyen hangszórókat az autóba?Hangszórók száma 4 legyen. A ráfordított összeg pedig olyan 80e forint környéke.És természetessen mint mindenki más énis azt szeretném hogy szépen szóljon :) nem gondoltam ilyen erősítőkre meg mélyládakra de ha szerintetek azokból is egy kisebb darab kellene vagy jól jönne akkor azokat a variációkat is szívesen fogadom.A fejegységnél usb kimenet jól jönne ha lenne és nemtudom mennyivel lenne drágább esetlegessen egy Dvd lejátszós forma ? kiváncsiságból kérdezném amely zenét is játszik akár dvd lemezről vagy akár filmet lehet nézni rajta vagy tvét :) Preferált márkáim:JVC,SONY,JBL,SAL,

Előre is köszönöm a segítségeteket

Üdv Fradista

mandras81 Creative Commons License 2009.05.21 0 0 466
Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy facelift-es (2002-es) primera-ba milyen méretű első hangszórókat lehet beletenni? Mekkora a max átmérő és mélység, ami befér?

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!