Radír! Jezza ellopta a bevásárló központos ötletedet! http://uk.youtube.com/watch?v=uUkPy1GB9ok (http://uk.youtube.com/watch?v=uUkPy1GB9ok) Az új Fiesta tesztje kb. 4 perctől!
attól is függ mi az alap, de olyan 300-ból mindenbe bele lehet építeni. ha eleve V6 caprit vesz, akkor pár alkatrészt megspórolhat. meg legalább látványra legális marad :)
Mennyiből jönne ki egy V6-os Cosworth motor, váltóval, vezérléssel minden vicek vacakkal beépítve? Egy cimborám most nagyon ráizgult a caprikra (meg is értem) és akar venni egyet, csak a gyári motorok halványgyengék kivétel nékül sajna...
Pakoltam a garázst és találtam néhány régi gumit. 2 db 185/65r14 Vredestein téligumi. 2db 185/65r14 Michelin nyári gumi. 2db 185/50r14 Yokohama nyári gumi. Utcára már biztos nem jók, mert nem voltak megfelelően tárolva. Talán még lefüstölni jó lehet, minta van rajtuk bőven.
Akinek kell Csillaghegyen átveheti tőlem, levélcím az adataimnál....
Ha a párod bajban van, hogy mit vegyen neked karácsonyra, és nem szeretnél egy következő arcszeszt van egy jó tippünk. De ha csak magadat vagy barátodat szeretnéd meglepni egy értékes ajándékkal, akkor is érdemes tovább olvasnod.
Hatalmas kedvezménnyel válthatsz idén Drift bérletet 2009-re teljesen rugalmas felhasználási feltételek mellett, hogy egy-egy kihagyott rendezvény ne okozzon gondot.
Ha a bérleten még gondolkodsz, de szeretnél megtanulni Driftelni lehet érdemes mégis most vásárolnod, hogy te lehess a szerencsés nyertes! Ha kérdésed van, bátran írj emailt az alábbi címre!
e30 sínnel noname de jó kagylók 35e a pár m20 karter 15e m40 légtömegmérő házzal 10e m40 kuplung 8e m40 kábelkorbács 10e m40 computer 10e m40 viszkó lapáttal 10e pirelli winter 175/60 r14 4 db jó állapotban 20e 2 vastag hátsó bilstein, de már puhák 12e
eladó egy kislámpás e30 320i kupé, + 180-190 lovas épített 327i moci. sajna az autót megtörtem,keresztbe álltam ahol nem akartam, egy kerítésnek nekimentem az elejével. az autó enyhén törött, a zárhíd enyhén benyomódott, viszont a motorháztető (esetleg menthető), lököslámpák közti műanyag,1 lámpa és balos sárvédő kuka.a nyúlványok teljesen épek, és minden más rendben van.vesét adok hozzáSmile az autó 2 éve volt lefújva, előtte nem volt törve, ezért a kasznija jó állapotban van, tényleg minimális hiba van rajta, a legdurvább pont a törött sárvédőn van:).a 27-es motort még nem raktam bele, de ezután nem is akarom, összkerekesre váltok. a motor kb 2000 kilométert ment építés után, váltóval, teljes elektronikával, egyből beépíthetően adom. a kocsin gyári ültetés van, futómű nem kotyog, fékek is fognak rendesen. 7"-os zender felnik yokohama gumikkal, de sajna egyik sérült. műszaki 2009. 10. hóig van.az autót szeretem, de elég a rwd-ból. a javítás+motor csere nem hatalmas összeg, de már nem akarok költeni az autóra.kb 120-ból kijön (nekem munkadíjra 30-at mondott a szerelő), és akkor van egy bitang erős kupéd max 450ért,alacsony átíratási és biztosítási díjjal:)a motor legálisan berakható. kocsi és a motor Érden tekinthető meg, bp-től 20 km-re.
Hali!Csepelen a Szállító úton a hótolósok udvara kib.....tt nagy ..portást lezsírozni és drift... Kemping kerékpáromra keresek szÍneset füstölő gumit és 1.-1.-be hajtásláncot :-)