Csak kérdés volt részemről... esetleg nem működik jobban mint a szenzor mozgatásos a vázban? Kicsivel fizetnék többet érte ha jobban működik, vagy ha szebb a rajzolata....
Hogy mindenkinek válaszoljak, csak k20d szeretném használni, elvileg létezik, mert kedden érkezik az edigitalba, csak annyi nem tiszta nekem, hogy a hsm működik e a vázzal, azért pont sigma mert eddig sosem tudtak időben beszerezni pentax obikat, sőt van olyan amire egy hetes rendelés után sem igazoltak vissza semmit sem pl pentax 40/2,8
Egy újabb kérdésem lenne: Sigma 70-300/4-5.6 DG OS vagy Pentax SMC DA 55-300mm f/4-5.8 ED ??
Van esetleg valakinek ezek közül valamelyik...stb???
Van még Sigma F1.4 EX DG HSM obi is. Nagy fényerő, fullframe, új obi, de nem drágább, mint a 30mm EX DC... Utóbbival szemezgetek én is régóta, de a tesztek alapján a képszéleken nagyon gáz. 40-es Limited mellé (pláne helyette) nem biztos, hogy megéri... Inkább majd ha kijön a 85mm F1.4, majd abba bevásárlok...
Tudnátok segíteni abban, hogy a ezek közül melyiket válasszam? - Sigma Pentax 50/2.8 EX AF macro - Sigma Pentax 28/1.8 EX DG ASP - Sigma Pentax 30/1.4 EX DC HSM
Eladó egy Pentax K20D váz, 18-55-ös kitobjktívvel, tökéletes, teljesen újszerű állapotban, használati nyomok, kopás nélkül. PhotoMe szerint 10400 expoval. Az objektívet alig használtam, talán még 1000 expo sincs benne. 2008. áprilisban vettem, itthon. Minden gyári tartozék: dobozok, számla, kábelek, garlevél (persze már lejárt) kézikönyv megvan hozzá.
Ára: 140.000.- Ft. Megnézhető, kipróbálható Budapesten. Email-em publikus.