Az eddigiek alapján feltételezem, itt mindenki elég jól főz. Rólam is lehetne feltételezni. Gondolod, sz..á főzöm a zöldséget? Megfelelő időrendben teszem bele. Mint pl. gulyáslevesnél vagy egy palóclevesnél sem külön főzzük a zöldséget.
Nekem valahogy jobban bejön hozzá a krumplipüré, és már csak azért is örültem neki, mert én nagyon szeretem, de a többiek nem, csak ritkán vacakolok egy adaggal. De burgundihoz mindenképpen 😊 Kell is főznöm megint, regen volt már.
Elmúlt hét elég káoszos volt főzés szempontjából, egyrészt lány kusza órarendje miatt, másreszt eü körök és egyebek miatt. Azért készült chili sin carne, csirkehúsleves, kakós süti narancslekvárral, lecsó., es a fagyasztóból is került elő bespájzolt kaja.
Tegnap betyárleves és sajtos pogácsa volt az ebéd ma pedig kocsma 😊 Ismét Felsőcsatár, ismét hibátlan minden. Bbq nyak-csülök, burgundi szósz, krumlipüré, ropogós laskagomba: a hús hihetetlenül omlós, a szósz gazdag, ízes. Nagyon finom volt. (Kép az étterem Fb oldaláról.)
Az indiai fűszer annyira ízlett, majd' minden nap használtam belőle. Csináltam egy finom húsmentes kencét is vele, padlizsán-hagyma-gomba összesütve, egy kanál indiai fűszer és kevés majonéz. Na, erre naponta rájárok.
Jövőhéten zöldbabpörkölt, pontosabban friss vajbab, amíg van. Pörkölttel összefőzöm, tejföllel habarom.
Hogy már nincs meleg, sütök egy adag tépetthúst, tarjából egyben, szendvicsekhez.