A sportcsarnokokra tervezett előadások is két részből álltak (kétszer is volt lehetőségem megnézni), és a Népstadion azért nem olyan hatalmas, hogy nagyon eltévedjünk benne.
A futbalmeccsek is két félidőből állnak, és ott még néha helyet is cseréltek (anno) a drukkerek. :-)
Reménykedjünk, hogy a jóslatoknak megfelelően vasárnap még csak az ország nyugati felében lesz eső!!!!
"Vasárnap egy lassan mozgó hidegfront érkezik majd délnyugat felől, mely a következő nap időjárását is meghatározza. Ezért vasárnap délutántól egyre többfelé várható záporeső, zivatar. Ekkor, illetve hétfő délután néhol heves zivatar is kialakulhat felhőszakadás, jégeső kíséretében. (...)"
Remélem, elég lassan ér majd ide az a hidegfront :D
Igen, a film lineárisabb - de az előadás mindig is hangsúlyosan két részből állt, és ha emlékszel a lemezre, a kettősség NAGYON erős hangsúlyú ott is, illetve a mindenkori előadásokban is: az első rész az építés, a második pedig már a kész fal mögül szól. Nagyon erős dramaturgiai elem ez a kettősség, a magam részéról pont fordítva vagyok: a filmből hiányolom ennek az erősebb megjelenését.
Viszont ezek szerint nem nézted meg a darab eddigi felvételeit - pláne nagy élmény lesz! :-)
nem biztos hogy értem - mi ebben a meglepő? hogy egy kétrészes darabot két részben adnak, vagy hogy pont 25 perc a szünet? vagy?... ;-) Vagy hogy az előadás előadás lesz? ...
(Amúgy persze hogy nem olyan lesz mint a CD, már csak azért sem mert az 2x40-45 perces, másrészt szerencsére az élő előadásbanteljes lesz a What Shall We Do Now, hosszabb szólók lesznek egyes számokban, és így tovább.)
engem sem igazan erdekel a dolog, csak valaki kerdezte.
en kamaszkoromban sztaroltam Alice Coopert, de mar kinottem belole.
alairasokat sosem gyujtottem, es nem akartam senkihez sem testkozbe kerulni.
mas lenne csak ugy osszefutni vele az utcan, de direkt...........