Igazad van, bár azt nem értem, ha nincs más hátsó szándékuk, miért kell a belvárosi utcákon veretni. Ha például valamelyik külvárosi tecsóparkolóból kirajzanának az országutakra mindenkinek kellemesebb volna. Ott, a KRESZ-ben leírtaknál "némileg" hangosabb vasak sem zavarnának senkit valszeg.
Kíváncsi vagyok, holnap hány jegyzőkönyvben fog szerepelni, hogy az elkövető azzal valósította meg a bűncselekményt, hogy a motor fordulatszámának növekedését okozó tevékenységet végzett.
Ami itt megy, ahhoz képest az 1984 egy romantikus leányregény.....
1984-es RT ÉK 83-84. oldal, 3 tranzisztor 1W, mondjuk az kristályvezérelt, de azt nem mondtad hogy kell -e VFO. Nekem bevált, több példányban és sávra megépítettem.
Nem bánom az egykori klubéletet. Egy péntek délután többet lehetett tanulni, mint a középiskolában fél év alatt. Kis túlzással most is abból élek. (mikrohullám, PSK)
Nézve az '5KDR/'5CUT munkásságát, kísérteties hasonlóság fedezhető föl, a szó jó értelmében.
Mi a baj a hasexszel? Ott is van kezdő, próbáltak is nei segíteni, de nem ment... kádéer nyitva áll előtte is.
Volt pajzán gondolatom, hogy pár hétre kölcsönadok a lelkes kezdőnek egy zöld, jó nehéz cirillbetűs dobozkát, ami megoldja a "gondját" az R3-on. De aztán inkább mégsem, nem tenne jót a konvektorra tett mágnestalpas antennának, de néhány benti berendezésnek sem.
- erdemes lenne par mondatot mellekelj a grafikonhoz, mirol? milyen korulmenyek kozott keszult a mrese
- es egy javaslat, lehetoleg ne merj ennyire szeles savtartomanyban, sok ertelme nincsen, es a lenyeg sem latszik, szvsz, egy szuk 2-3 MHz-es sav eleg, es ekkor meg latunk is valamit a grafikonbol :)
Csak 1-180 Mhig terjedő antennákba dumálok bele- azok közül is csak amit elkészitettem és többé kevésbé hitelesen tudom mérni , a zöm az ezen a tartományon kivül van .
Igen én is körsugárzoba gondolkodom. Irányba egyértelmű a yagi vagy a helical.
5.8 gigához videó jelmez használunk ilyen "málnakeverőnek" nevezett antennák
http://rcexplorer.se/diy/2011/08/the-cloverleaf-fpv-antenna/
Baromi jó gömbkarakterisztikával.... Itt vajon 150 megállapodás mit produkál hat?