Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Engedély nélkül tartható ,hatástalanított fegyverek,elöltöltős-muzeális stb-piactere
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Szép állapotú, magyar gyártású AK-63 szuronnyal (a szurony nem magyar) 2db 30-as tárral és hatástalanított löszerekkel eladó. Természetesen hatástalanítási igazolassal. Ajánlatokat a krauss@citromail.hu címre várok.
Eladó a képen látható alkatrészek, és egy hatástalanított Lámpagyári IZS 16 os sörétes. Lehetőleg egyben szeretném eladni az egészet. A sörétes hatástalanítási módja:Elsütő szerkezet eltávolítva cső dugózva. Szép esztétikai állapotú hegesztve nincsen.
Eladó hatástalanított fegyverek. Az árak db-onkénti eladásra vonatkoznak, ha vki mindet viszi, kedvezményt kaphat..
AK 47 .: 150000 Ft. PPs 41.:85000 Ft Orosz, Bikal dupla vadász:é49000Ft.A vasak gyönyörű, eredeti állapotban vannak.Elsősorban személyes átvételt szeretnék. Lentebb több és részletesebb képet is találni.
Eladó hatástalanított Mannlicher M95 karabély, Budapest 1901-es gyártás, tehát 8x50-es volt a kalibere minden alkatrésze eredeti. Gyűjteményben volt, szép állapotú. Hatástalanítása az 1991-es jogszabályoknak felel meg ,ami jelenleg is érvényben van. Felhúzható, csettinthető.
Milyen árat lehet kérni egy '91es hatástalanítású AKM63 kék tusú (MF-es sorozatszámú) és egy szintén hatástalan (gyakorló, nem metszett) mart tokos AK-47ért? A egyik ismerősöm hirdetné.
szép állapotúak, nem rozsdásak. Kopás nyomok vannak rajtuk. Hatástalanítási igazolás van hozzá!
Ilyeneken nem szoktam megsértődni, a cuccot pedig nem üzleti céllal raktam fel, egyszerűen már útban vannak. Nekem sem volt többe, de azért nem akarom elpocsékolni sem. egyszerűen annyiért raktam fel, amennyiért láttam elmenni hasonlókat.Amit leírtam hogy elgondolkodtató, az akkor is az lenne ha mással történik meg.
Azt hiszem ezt max. kitárgyaltuk úgyhogy jav. tovább a témában ne untassuk a csapatot.
Félreértés ne essék én nem azért írtam hogy Téged ( vagy akárkit) megbántsak vagy az üzletét rontsam !
Csupán leírtam amit gondolok erről !
Mióta én is feltettem a képeket , már vagy a 15-en érdeklődtek hogy elvinnék ( egyben vagy külön ) , mondjuk ebből konkrét érdeklődő 1 van aki nemrég szólt hogy már úton van!
Azt hiszem hogy , Eyeball forumtárs leírta a frankót erről a gyüjtői dologról!
Egyébként a fene se gondolta hogy ezek a vackok egyszer ennyit fognak érni , pedig anno befektetési célból vettem, konkrétan 12db-ot !
Ennek a darabnak konkrétan megvan még a számlája is 18500Ft volt !
Akkor félreérthető voltam. Arra akartam utalni, hogy mik a Vaterán a módszerek. Olcsón felteszik és ha nem megfelelő az ár, vagy a lejárat előtt leveszik, vagy elsumákolják máshogy.
"Ilyenem nekem is van 50 e-ért, ha lesz időm csinálok fotókat róla, ha vki ráizgul, viheti. És nem fogom a licit lejárta előtt levenni ha nem éri el az általam elképzelt szintet. A Vaterának ez a szépsége. Feltesznek egy szemtelenül olcsó cuccot, amire sokan ráharapnak és ha nincs meg a kívánt összeg, a zárás előtt leveszik vagy a nyertesnek azt mondják hogy máshol eladták."
Ezt írtad a 458-as hsz-ban.
Azt gondoltam, hogy a Vaterára dobod fel a cuccost.
Vadászfegyverként szokott lenni a piacon, nem is drága. Amikor én vettem a FÉG, hadi kiadású, gyorsító nélküli Moszin-Nagantomat, ilyen is volt eladó a "Fekete " vadászboltban Debrecenben, de azért nem ezt vettem meg, mert a Moszin Nagant pontosabb.