Nemtom mások be szokták-e jelenteni, én megteszem: nem megyek ma edzésre, mert eléggé bedagadt az ujjam a szerdai edzésen történt kisebb baleset miatt, inkább jegelem még egész hétvégén, remélem megjavul hétfőre.
Én még régebben találtam egy adidas széldzsekit, meg egy kék törülközőt. Aki pontosabban be tudja azonosítani az elviheti. Bocs hogy csak most szólok de elfelejtettem felírni (meg nem sokan keresték:D)
Na gyerekek, meg ket edzest kell nelkulem atszenvednetek/orulnotok, aztan hetfon mar ott vagyok en is! Sajnos a szurkolasotok ellenere nem sikerult bejutnom a traveszti nagydontobe, ugyhogy megsem koltozom ide.
Van egy eladó használt bike sisakom! XL.-es méret rendes volvo ezüstel festve. Nem neolux tákolmány. Igaz kicsit ütött-kopott de nekem jó volt 2 évig. Fehér szinü lb rács van rajta. 10 rongyért bárki viheti. Akit érdekel írjon vagy hívjon. 06/30-629-53-13.
Keresem azt a junior srácot, aki szerdán elvitt tőlem egy labdát, illetve kesztyűt akart rendelni és nem fizetett. Ezen kívül megkérnék mindenkit, akinek tartozása van póló ügyben, hogy hétfőn rendezze irányomba, mert már 1 hónap is eltelt mióta elvittétek a cuccokat.
Ezen kívül csütörtökig még bárki rendelhet cuccot a forelléről, csak keressen meg, vagy hívjon fel. Köszönöm!
Már írtam levelet neki! Tetszik neki a város, az emberek és nagy feladatnak érzi, hogy ebben a csapatban megállja a helyét. Szóval egyenlőre ezt írta... ;-)
Bocsi srácok , de holnapi edzést ki kell hagynom , mert egy 300 fős torna lesz a munkahelyemen és muszáj bentlennem másképp kirúgnak. Szóval sorry , majd bepotolom !
Mielőtt elmész Hollandiába tudnod kell, hogy mi vár RÁD... ha visszatérsz...
Sikerült levadásznunk egy RB-et... a neve Aditya 'Romeo' Dev. Még vár rá egy nagy utazás, hiszen indiai, de vélhetően könnyen beilleszkedik a csapatba és minden csapat felfigyel rá és rettegve ejti ki a nevét.
Hihetetlen adatokkal rendelkezik. 1,5 kilóval nyomja az egykezes bicót, és egy komolyabb koxolás eredményeként már 9 kilót nyom a testúlya.... ezek nem sokkal maradnak el a te adataidtól, de megígérte, hogy keményen edz és méltó ellenfeled lesz aztán meg jól elfenekel :-D
És akkor ízelítőnek egy két kép.
Jah, még valami! FIKA, ne akarál tőle semmi "laza" dolgot, nem a te korosztályod már rég elmúlt 4 éves :-DDD
Mielőtt elmész Hollandiába tudnod kell, hogy mi vár RÁD... ha visszatérsz...
Sikerült levadásznunk egy RB-et... a neve Aditya 'Romeo' Dev. Még vár rá egy nagy utazás, hiszen indiai, de vélhetően könnyen beilleszkedik a csapatba és minden csapat felfigyel rá és rettegve ejti ki a nevét.
Hihetetlen adatokkal rendelkezik. 1,5 kilóval nyomja az egykezes bicót, és egy komolyabb koxolás eredményeként már 9 kilót nyom a testúlya.... ezek nem sokkal maradnak el a te adataidtól, de megígérte, hogy keményen edz és méltó ellenfeled lesz aztán meg jól elfenekel :-D
És akkor ízelítőnek egy két kép.
Jah, még valami! FIKA, ne akarál tőle semmi "laza" dolgot, nem a te korosztályod már rég elmúlt 4 éves :-DDD