Landin egyáltalán nem volt kiemelkedő ellenünk, átlagos szintet hozott. A szezonban is elmondható ugyanez róla 1-1 meccs kivételével. Nem Landi miatt vesztettünk, hanem az ötlettelen szar játék okán. De igen kapus poszton nincsen kiemelkedő sztár nálunk, de Corrales 2024-es formája 2. kalapos és a kiugró 3 kapus utáni csoportba belefér. Remili meg Mem jelenleg nem egy pozíció mert előbbi átállt irányítónak (Jó reggelt!), ahol csupán sorozatban bent van a nagy tornák álomcsapatába és MVPnek is hellyel közzel azért megválasztják - de ugye ez semmi hiszen MVP címet minden évben egy valaki megkapja az eb-n vagy a vb-n.
Dika Memezéssel még kapcsolatban: Ő jelenleg a legjobb játékos ha védekezést és támadást is nézel, így ezt a példát elsüthetnéd minden csapattal szemben, mondjuk akár Kielce esetében is is Alex Dusebajevvel, de gondolom ő sem tartozik akkor a kiemelkedő kategóriába.
Összegezve: Igen a keretünk rendkívül erős, alapjába véve mindenképpen top 4-es, csak az inkompetens edzőpáros nem tudja ezt kihozni belőle. Ez a nem vagyunk összeszokva duma is még év elején oké lett volna, de itt azért már kevés. Ha úgy véled az Aalborg azért nyert mert erősebb a kerete és nem azért mert jobban voltak felkészítve sokkal akkor felesleges tovább beszélgetnünk, mert nem egy sportágat nézünk.
Első félidőben eldöntötte a meccset?? :D Kb mi a tudásunk 30%-át tudtuk kiadni és -2-nél volt 3 labdánk.. Valahogy az történt, hogy teljesen betli volt az egész csapat, pontosan ezt írtam pár napja, hogy nincs B terv. Tökéletesen látszódott, hogy nincs figuránk, 1-1ből oldjuk meg ha tudjuk.. Tegnap kellett volna egy 38-40% a kapuból, akkor talán.. Ilicék felelőssége, hogy Kosorotov totál csőd, gondolom kiokosították, hogy az nem jó ha lő mint a puska.. Augustin amugy jobb volt az első félidőben mint Nedim, a másodikban viszont visszazuhant szépen.. Összességében a dinamikával, formaidőzítéssel is gond volt.. Ismét lemeccselték a Wishről rendelt Xavi Pasqual-unkat.. :D
Baromságokat nem én beszélek, ne magadból indulj ki.
1. Sehol sem állítottam, hogy csak sztárból kellene összeállítani egy csapatot. Csillió példa van arra, hogy ez a koncepció nem működik.
2. Remili kiemelkedő? Volt nem egy gyenge meccse, pl. a legutóbbi. Mem sokkal jobb nála. A beálló páros lehet hogy a legerősebb, de ahogy tegnap is láthattuk, ki lehet venni még Fabregast is a játékból. Sorolhatnád? LOL. Sorold... Kezdd mondjuk a kapusposzttal...
3. Az Aalborgnál ott van pl. Landin. Az első félidőben kb. el is döntötte a meccset...
Ez igaz minden csapatsportra, foci, kosár, vizilabda. Nézz meg egy premier liga meccset, durva mi megy ott, es engedik is. Az az igazság,hogy sokkal többet és egyszerűbben lehet szuperatlétát képezni, gladiátorokat, mint kinevelni korszakos zseniket, taktikát kidolgozni, stb. Én speciel hányok a magdeburg féle játéktól, van 4 jólképzett, lábon gyors belső emberük, akik 1 az 1ben rámásznak a falra, kérik a pofont, és a félfaltos-faltos helyzetben vagy rálövik, v tovább gyömöszölik vhogy, de ők ebből rosszul nem jöhetnek ki, ha gyenge a fal, akkor belövik, ha felkemény akkor továbbadják,ha kemény akkor meg falt, hatékonynak hatékony, csak nem szép, nekem legalábbis nem tetszik. Mondjuk a Remili-Fabregas párosnak is ugyanez az alapja, Remili megmássza a falat, ha jó a zárás ellövi, ha nem akkor felfaltból betrükközi
Nem veszik észre,hogy ő csak egy híd a játékosok és a vezetők között,plussz próbálja a klub imázsát építeni a szakmai részekkel együtt,de valójában súlytalan.Sokan nem látják ezt.
Új szezonra új edző kell, ez az elvárható minimum.
Még csak nem is a kiesés miatt elsősorban (bár ha célkitűzés a F4, akkor az a normális, hogy nincs hosszabbítás); hanem az egy helyben toporgás miatt. A csapat játéka alig-alig fejlődött 1 év alatt. Ha egyáltalán..
Csak egy példa: nincs egy olyan játékunk, aminek a végén meglövetjük Kosorotovot?
Pár hónapja írtam, megismétlem. Kevés az edzői intelligencia, tapasztalat.
Kicsit kitekintve, és látva a Magdeburg - Kielce meccset tegnap, nem jó irányba megy a kézilabda. Alapvetően elment a játék a gladiátor harc felé, egyre kevesebb kombinatív játék, inkább az egyéni képességek és páros kapcsolatok jellemzőek. A meccs vége felé pedig végtelenségig tartó támadások, rengeteg véleményes helyzet, amit így is, úgy is lehet ítélni. Ez egyre kevésbé néző(szurkoló) barát.
Mondjuk amikor 2026-ot írtam jól saccoltam azzal kapcsolatban,hogy az lesz a klub vége a legmagasabb szinten,de a leszálló ág elkezdődött.
Mi tartana itt egy Fabregast,milyen garanciát tudnánk adni?
Ahol a szurkolók nem állnak ki a klub mellett és mondják,hogy elég volt.
Mekkora szó csata volt ősszel a B középpel,hogy mit lehet és mit nem,hol van a nagy megmondó ember,vezérszurkoló?Össze kellett volna szedni a magot és kivonulni az arénához.
Tudomásul kellene venni,hogy aki nem áll ki az értékei mellett az mindent elveszít.Itt pontosan ez történik.
Sajnálatos ami történt, innen a Tisza partjáról okoskodásnak tűnhet amit írok, de nincs a világon még ilyen klub mint a 2 magyar kézilabda élcsapat ahol ennyire hatékonytalanul költik a pénzt mint a két totál hozzánem értő, kókler vezetőség na jó talán még a fociban a kedvenc csapatom a Manchester United. Óriási szégyen ami a magyar sportban megy...
Hajnal 4-ig olvastam az összes elérhető fórum hozzászólásokat a tegnapi düh hatására. A kommentek fele NL-t is el akarja zavarni. Az Építők FB-n is is NL-Ilic barátságról írnak. Gondoltam hozzáírom, amit Bembi írt itt, hogy Laci is menni akar Ilic miatt, de nem tettem. Péter írta tegnap, mára írhat egy elemzést. Ezt várom, ha valaki, Ő láthat jól. Mi csak dühösek lehetünk illetve keserű tréfákban tölthetjük ki mérgünk.
Nem igazán értem miért NL sokaknál a bűnbak. Neki klasszikus felfogása van a kézilabdáról, 100%, hogy látja a szakmai hibákat, látja, hogy nincs védekezésünk. Játékosként is ez volt az erőssége. Biztos, hogy nem nála van a döntési jogkör edző kérdésben, keretet pedig jót hozott össze.
Nekem az még érthetetlen, hogy miért nem sikerült egy olyan védekezést alapjaiban összehozni, hogy amikor baj van, akkor nyugodtan hozzá lehet nyúlni.
Csak nézzétek meg, hogy a párharc előtt a dánok mit nyilatkoztak.
Azt mondták, hogy a Veszprém olyan támadó arzenallal rendelkezik, hogy úgy nagyjából mindenkinek 30 gólon felül dob.
Ezért aki meg akarja verni, annak a védekezésben kell keresni a kulcsot, mert ha kapnak egy jó védekezést sebezhetőek, mert sok gólt is kapnak a bl meccseken..
Tulajdonképpen meg is csinálta az Aalborg.
Sajnos azt is gondolom, hogy a bl cím is esélytelen ilyen háttérrel, ugyanis valóban jelen van az impotens vezetés.
Ahogy a PSG-n is mosolyogtak, amikor Gensheimert is leigazolva egy abszolut világválogatott jött létre, aztán azzal sem nyertek, úgy bizony sajnos a Telekomra is igaznak látszik, hogy a pénz nem minden.