Régebbi járművel gyarapodik az msts V43-as állománya. Mostanában nem volt elérhető a V43 1132-es Szili. Ma viszont meg tört a jég és bizony letölthető az oldalamról.
Oké, hogy megoldottad ezt a problémát, de az ilyen embernek nem kell segíteni ezek szerint. Még, hogy ne leírást adjatok, mert még véletlenül se olvasd el, mert meg fertőzöd az agyadat! Akkor ezek szerint hiába csináltam és csináltuk a leírásokat? Igazad van minek is elolvasni, már kár volt vele vesződni annyi időt! Tudod, mikor számíthatsz te az én segítségemre? Amikor piros hó esik az égből még akkor sem! Na meg ilyen hülyeséget kérdezni már meg bocsáss. Tudod, nem hülyeségből vannak a pályákhoz leírások, meg amit én külön csináltam leírásokat. Azért csinálunk/csináltunk leírásokat, hogy könnyebben bele lehessen tanulni az msts könyvtárak rendszerébe. És ha nem ért még valamit az illető, akkor itt felteszi a kérdést és kap rá választ. Ennyi lenne az egész.
Ezt a hozzá szólásodat nem tudom mire vélni!"(Ne leírásokat adjatok léci, hanem vki írja le)"Erre tudod, mi lenne a válaszom? Az, hogy keresd ki a leírásból a választ, mert benne van még ha nem is szó szerint!
(Bocsi a regényért, de ezen most nagyon felhúztam magam)!
Sziasztok! Tudom, nem vág ide a téma, de nem találtam ennél megfelelőbb és forgalmasabb topicot, hogy feltegyem a kérdést. Nem tudja valaki, hogy a 2-es ill.3-as metró szignálja elején a hangot milyen hangszerrel csinálták?
Már nem kell a segítseg,mert megoldottam!!!!!! Egy kérdésem lenne vki nem tuja hogy melyik boltban és kb. mennyiért lehet megvenni a Microsoft Train Simulator 2010-et?
M41-2197 barátommal megkérünk titeket,hogy aki bármilyen infóval rendelkezik az msts történelmébe az legyen szíves valamelyikünk e-mial cműnnkre eljuttatni!!
Köszönjük szépen előre is.Jutalom jár érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is meg volt ez a railjet kocsi, de mára már nincs meg sajnos. Viszont László Vécseinek fent van az oldalán amit ő készített Railjet vagonokat. A mozdonyt pedig Zsoltee oldaláról tudod beszerezni.
Még új vagyok és a netről töltöttem le az alföld 5-höz activityket.. és ehhez kéne nekem egy MAV_2041 mappa amelyben van egy 3941.wag, nem tudjátok véletlen honnan lehet letölteni? vagy nincs meg valakinek?
Üdvözlök mindenkit! Már régen ki volt adva ez a két mozdony, de sajnos mára nem elérhető, de a mai napon elérhetővé tettem! Amiről szó van az a Gysev M44 303 és az M44 310-es számú dízelmozdony. Az átfestést Zsivány készítette el! [color=red]Mielőtt veszekedés lenne az engedély kéréssel kapcsolatosan mindenkivel tisztázni szeretném, hogy engedély nélkül nem teszek fel semmit sem a honlapomra![/color] Gysev M44 303 http://kephost.hu/kep/2011/05/masolat_ts_13.jpg Gysev M44 310 http://kephost.hu/kep/2011/05/ts_11.jpg Az Olvasd el! és a Readme fájlban minden benne van! A GySEV M44 mappát a TrainsTrainset mappába kell tenni! Az oldalam címe: www.mstsoldal.atw.hu (Még feltöltő fázisban vannak a dolgok) Jó vonatozást kívánok!
Elnézést kérek, ha sértésnek vetted nem annak szántam. :))
Egyébként az email címe prublikus. :)
De csak neked csak most itt az msts index fórumán:
h.adam1122@indamail.hu <h.adam1122@indamail.hu>
Egy kis frissnek tűnő információ!
Újabb vonattal bővült ki az msts állománya. Ezúttal egy Inter Pici vagyis Bzmot 405-ös motorvonattal.
laszlovecsei: Én most ezzel tudnék szolgálni. Régen áll a vinyómon már, a gmax fájlt egy újratelepítés sajna eltörölte mert vmiért még a régi C/gmax mappában volt. :( Ha tetszik töltsétek le, nem tökéletes de azért szerintem el lehet játszani vele:
Köszönöm szépen, akkor küld majd neki el az Acthu csomagot és akkor legalább békében tudom csinálni a Honlapom végleges változatát. Ezt nem sértésnek szántam mielőtt azt hinnétek, hogy nem szívesen segítek nektek. Én bármikor segítek, ha szükség van valamitekre vagy nem értetek valamit.