Én nem rég fizettem egy 14000 Ft-os CD/DVD kiadványra az UK-ból 5000 Ft vámot. Nem értem én se, hogy mi folyik itt. Nem rég még egy 6-8000 Ft-os rendelésre max 1000 Ft vámot vágtak rá. 10000 Ft felett más a ráta, vagy ennyire felmentek a vám árak? Mert ez már tényleg a pofátlan rablás teteje, kifizettették újra az 1/3-át velem.
közben mig dühöngtem megtaláltam. hazánk egy csodaország. a fizetés is szar, és a szart is megduplázzák.
egy termék így kerül nekünk, magyaroknak 4x drágábba, mint egy "őshonosnak", feleannyit ha keresel, és 2x annyit fizetsz érte áfával bétával, mintha kint vetted volna meg.
segítsen már valaki legyen kedves, hogy a 3.14-ba adott a futár nekem vámként 10 ezer forintot, ha a 2 kazetta 26 gbp volt és a posta 17.50. 43,50 gpb az kb 20 ezer volt mikor kifizettem, erre jön az állam és beszorozza majdnem az eredeti árat 100%kal...előre is thankx
Sima CD, 3CD nekem is megjött. Örülök, hogy az 1CD verziónál megmaradt a műanyagtok (utálom a papírtokot!), és az eredeti hátlap is maradt a szem mintázattal.
megérkeztek wish remasterek első fecskéi, 1 cd-s, 2x 3cds deluxe, és 2 példányban a 2lp.
a 3cds utolsó cd-jén az end után credit nélküli ha jól látom egy csodaszép zene.
az artwortk és ugy az egész kiadvány csodaszép. azt nem mondom h megérte várni mert nem kellett volna ennek 2022ben megjelennie meg lehetett volna tenni 2010ig is.
ÉPPEN A NAPOKBAN SZÁMOLTAM KI ÉS HASONLÍTOTTAM ÖSSZE A 30 ÉVVEL EZELŐTTI WISH TURNÉ EURÓPAI SZAKASZÁN H AZ ÜTEM SZINTE UGYANOLYAN ERŐLTETETT VOLT MINT MOST. ELKÉPESZTŐ MIT MŰVELNEK A FIUK, SZINTE UGYANAZ A FELLÉPÉSZÁM ÉS UGYANANNYI IDŐ ALATT. CSAKHÁT ELMENT 30 ÉV, ÉS EMELLETT A KONCERTEK IDŐTARTAMA IS NŐTT AZÓTA KB 20-25 PERCET. MINDEN TISZTELET ÉS DÍCSŐSÉG ..