Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Ezt a piacot kellett megnyitni a vén szipirtyó parancsára!
Szalmonellafertőzés miatt a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság (NKFH) azonnali hatállyal elrendelte valamennyi Reeva márkájú, forró vízzel elkészíthető instant tésztaétel, például instant tésztaleves forgalomból történő kivonását és a fogyasztóktól történő visszahívását, ízesítéstől, kiszereléstől, tételazonosítótól és minőségmegőrzési időtől függetlenül – közölte az NKFH csütörtökön.
A hatóság nyomatékosan kéri a fogyasztókat, hogy aki otthonában Reeva márkájú instant levest vagy instant tésztalevest tart, azt ne fogyassza el. A termékeket vigyék vissza a vásárlás helyére, ahol azok vételárát a forgalmazó köteles visszatéríteni.
A közlemény szerint az NKFH azért rendelt el az országos visszahívást, mert Magyarországon már azonosítottak egy olyan szalmonellafertőzéses megbetegedést, amely epidemiológiai és mikrobiológiai adatok alapján kapcsolatba hozható a jelenleg Európa-szerte zajló, Reeva termékekhez köthető járvánnyal.
Kiemelték, a hazai hatósági ellenőrzéseknél több, különböző magyarországi kiskereskedelmi egységből származó Reeva termék mintájában is szalmonella baktérium jelenlétét mutatták ki, ami megerősíti, hogy a szennyeződés nem egyetlen forgalmazási tételt érinthet.
A járvány legvalószínűbb forrását az ukrán gyártótól származó ízesített instant tésztatermékek jelentik. A nemzetközi vizsgálatok során Németországban és Litvániában a járványt okozó szalmonella Stanley törzset mutatták ki Reeva termékekből, emellett a gyártó egyéb termékeiben további szalmonella szerotípusokat is azonosítottak, ami arra utal, hogy a szennyeződés nem elszigetelt esemény lehet. Ollóztam.
🤣🤣🤣🙏🏻..Ne erőlködj Miki,-minket úgysem győzöl meg arról hogy körtét látunk,amikor alma van az asztalon!..
A te fejedben nem szólal meg a vészcsengő a hordószónok liblingengeddel kapcsolatban,amikor látod hogy mit csinál a parlamentben?
Ez az ember egy elmebeteg,-egy nárcisztikus pszichopata a legrosszabb fajtából!
Az a baloldal szégyene meg a tiétek,hogy megválasztottátok!!!
☝️☝️☝️...De szólok, ku.va nagyot lehet esni a hatalom csúcsáról és ez az ember azt nem fogja túlélni!.
Végezni fog magával....talán éppen a Dunába ugrik, ahová egy telefont dobott,amivel videóra vették hogy tini lányok lába között négykézláb holt részegen éppen kivetkőzik magából!!!...😉🤮
Igen, most ez a mantra, már nem aggódtok az árak, és a szegények miatt! Most bagatelizáltok!
Ez egy nagyon farizeus megjegyzés. Amikor a fidesz 16 évig végig lopta/rabolta a magyar nemzetet, és a gazdagokat gazdagította, a szegényeket meg szegényítette, akkor nem is tudom, hogy te hol voltál?! Tényleg! Hol voltál?
És mielőtt indulna a mandula:Orbán kírúgta azt a két csajt,akinek a szoknyája alkalmas volt az egész szemétség eltakarására!!! ;-(
Ergó:Ha most utólag azt vakerjátok,hogy az nem is igaz,meg nem is úgy................. Akkor azt állítjátok,hogy Orbán egy hülye,aki ekkora dolgokat qrt el!! ;-)
Tehát:óvatosan a nemisúggyal!! ;-) Én a helyetekben nem hülyézném le az istenkirályotokat!!! Semmiképp! ;-DDDD
Én nem aggódtam az üzemanyag árak miatt, mert mindig 10 000,-ért tankolok. Szerinted 10 forint ide-oda literenként, -ha kell az autó- akkor számít? 50 liternél, ami egy átlag autó tankja, 500,- forint plusz. Fél kiló kenyér ára, vagy tíz darab pet palack visszaváltási ára. ;-)