Szerintem ő már diplomáciai feladatokkal is kacérkodhat, a 2017-es férfi VB-n már voltak feladatai, csak a 2015-ös VB után vissza kellett jönni a válogatotthoz. És ugye jön a Párizsi olimpia.
Most szerintem meg kellene keresni Krumbholzot. Új kihívások kellenek, és a magyar válogatottnál nagyobb kihívás nem nagyon van női kéziben egy edzőnek...
"......az egész csaj húsz éves, és ahhoz képest egyrészt a világ egyik legjobb beállósa, másrészt egy olimpiai döntőben úgy játszik, mintha semmiféle tét nem lenne, felrakja a teljes tudását a pályára....."
Valóban. Egy kiváló csapatba került be, ahol vannak felnőtt játékosok, igazi húzóemberek. Nem neki kell hátán vinni a gárdát két hétig. A decemberi Európa-bajnokságon semmi extrát nem láttunk tőle. Most nagyon jó volt. Van ideje, nem sürgetik.
Könnyű így kiteljesedni. Vagy legalábbis könnyebb.
Alekszejev a második félidő közepén regált arra, amit egy jobban felkészült néző az első félidő közepén is látott már (pl., hogy mennyire levették Vjahirevát a pályáról, ill., hogy Vegyohina a védekezésben kész életveszély).
A franciák kiválóan játszottak, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy Krumbholz nem tudott volna változtatni, ha az oroszok valamit változtatnak - de nem tették. Amikor meg mégis, már késő volt. Nem csak a nagy hátrány miatt, hanem mert addigra az orosz játékosok el is vesztették az önbizalmukat, ill. elkezdtek kapkodni, egyik se a győzelemhez vezető út legbiztosabb eszköze.
Amit Zaadi a francia védelemben művelt, az egészen kiemelkedő volt. Általában mint irányítót, mint támadó játékost szokás őt dicsérni, de amúgy elég jó védő, ma pedig egészen extrát hozott.
Foppára meg nehéz szavakat találni, az egész csaj húsz éves, és ahhoz képest egyrészt a világ egyik legjobb beállósa, másrészt egy olimpiai döntőben úgy játszik, mintha semmiféle tét nem lenne, felrakja a teljes tudását a pályára, ami inkább csak a nála jóval rutinosabb játékosokra jellemző.
Mondjuk Új-Zéland lakossága kb fele annyi mint a miénk és most megelőztek. Igaz vannak hatalmas nemzeti parkjai ahol a kutya sem lakik, de a terület itt mit számít?
Ez nem meglepő, az viszont durva, hogy mindkét arany a franciáké! Megérdemelten. Gratula nekik! Remélem, három év múlva mi is két csapattal megyünk Párizsba!
Borsos gondolom fülig érő vigyorral nézheti a franciák aranyát.
most néztem 15. helyen álltunk az éremtáblázaton és csak 1 ország a 17 milliós Hollandia előz minket aki területileg kisebb a többi 14 ország mind nagyobb.
Mánemazér, de az az első félidő után is egyértelmű volt, hogy a francia védekezés felszámolta az orosz jobb oldalt. Nem lett volna több értelme onnantól három balkezessel játszaniuk, Vjahirjevával irányítóban? Most legalább ez működni látszik nagyjából.