Szerintem azzal semmi eget verőt nem mondok,ha azt állítom hogy ezen az EB-n sok mindent el lehetett mondani a válogatottról csak azt nem hogy az össze szokottság minta csapata lett volna,és ez elől-hátul látványos volt.
Ennél már csak jobbak lehetünk,de én nem vagyok biztos benne hogy ehhez feltétlen Zizi kell,akivel egyébként semmi bajom kimondottan nagyra tartom őt.
Meglátásom szerint már a jövőt kellene építeni és nem egy retró válogatottat reaktiválni,nem a keret összetételével vannak gondok,biztos hogy egy két embert lehet/kell cserélni,de alapjában véve ez a keret rendben van és ha esetleg Szimó és Gabika rendben lesznek őket még érdemes beválogatni különösen Szimóra lenne szükségünk.
Vámos biztos jó ötlet, sose volt még irányító a válogatottban és mint irányító Tóvizin kívül senkivel nincs játékkapcsolata. Irreális öt nap alatt felépíteni a négy év legfontosabb meccsére. Ráadásul sose játszott Elek Gábornál, nem öt nap alatt fogja megtanulni mit kellene csinálnia.
Ettől függetlenül én örültem volna ha az eb-n ott van, de ha ott kihagyták, akkor most már nem látom reálisnak.
Zizi meg stabilan játszik nálunk, remélem a kihagyás nem veti vissza. Ha annyit hoz a válogatottban, mint a Fradiban, az jobb, mint bármelyik irányítónk az eb-n.
Tehát, ha a Fradi játékosok pihentek volna a Covid miatti szezonban, nem mentek volna Esbjergbe BL meccsre, szerinted mi lennénk a bronzérmesek és nem a horvátok????????
A Fradinak lesz egy csomó elmaradt bajnoki meccse és lesz BL meccsei is. Azt, hogy Zizi gyöngén lő vagy jól, gyöngén védekezik vagy jól, lassú e vagy visszanyerte a sebességét azt márciusig MEG FOGJUK LÁTNI! Nem kell találgatni senkinek sem, hogy jó vagy rossz formában lesz márciusra. Külföldre a Levente miatt Zizi nem ment, de Győr márciusban Magyarországon van.
Pedig Asma remek őszt futott,legalább is a BL-ben.
Persze az igaz hogy ő aztán tényleg nincs összeszokva senkivel.
Ha Laura tavasszal össze kapná magát és leadna néhány kilót még számításba jöhetne,de a Tóvizi-Helembai duó is maradhat.....csak végre meg kellene őket találni a falban,mert az EB-n ez sem volt értékelhető.