Ebben a videóban állítólagos véletlenek vannak egymás után. Húsz mérföldre az első felbukkanás helyétől van egy labor ahol koronavírusokkal is kísérleteznek. Bill Gates pénzel ilyen alapítványt. Van ellenszerre vonatkozó szabadalmi beadvány is. stb. Még van pár dolog. Ezt a videót egy orvos tette fel. Ennyi véletlen lenne?
https://www.youtube.com/watch?v=rAa2Sxhv7jM
Aki politizálni fog a topikban, az mostantól kezdve véglegest kap. Az összes nickjén.
Jelezném minden elméletgyártóknak, hogy amennyiben bizonyítást nyer, hogy az itteni hozzászólók tevékenységének a hatására következett be valakinél egészségkárosodás, (mert például abbahagyta egy gyógyszer szedését), úgy a hatóságok felszólítására a fórum üzemeltetője ki fogja adni az itteni hozzászólókról a rendelkezésére álló adatokat, hogy eljárás indulhasson ellenük. Ennek fényében javaslom a továbbiakban mindenkinek megfontolni a házi receptúrák és kúrajavaslatok közzétételét, továbbosztását és kitárgyalását a fórumon.
Még nem sikerült megtalálnom a videót ,amelyben tavasszal nyilatkozott a virológus,hogy a koronavírusok nagyon kis esetben mutálódnak úgy ,hogy veszélyesebb legyen a gazdatestre.
Kivéve persze ha mesterségesen belenyúlnak a rendszerbe.
Hogyan működik pontosan ez a palacknyak hatás? arról is hallottam.
Nem olvastad el a cikket amit linkeltem, az orvosi kamarától? Nem óvatoskodásról van itt szó. Az e.ü. dolgozók oltására rendelkezésre álló 39.000 adag vakcinából szimpla szervezési balfácánságok miatt tudtak csak 15.000-et felhasználni 7 munkanap alatt, s egyáltalán nem azért, mert a kiválasztott csoport óvatosságból nem kérné.
Lehetséges olyan mutáció ami tünetmentes viszont előkészíti a következőnek a terepet? A dangue ilyesmi ha jól tudom, az első fertőzés enyhe, a következő gyakran halálos kimenetelű. Nagyon is létezhet, hogy a vírus így reagál vakcinára, a változatával ami nem ad jó immun választ.
Ennyire elterjed human vírus szerintem soha nem volt még, akkor viszont a mutációk száma is sokszorozódik, több példányban több a selejt másolat is, ez nem is virológiai állítás. Nem tudjuk, hogy a végtelen számú változatból majd milyen vakcinához hogyan alkalmazkodik valamelyik. Nem kéne piszkálni szerintem ezt a világot, hanem hagyni csak úgy elmenni. )-:
Én tudom, hogy ebben az országban az élet minden területén csapnivaló a szervezés. Egész történelmünk tele van ilyen szervezési hibákkal, kezdve akár a mohácsi vésszel. Itt sajnos még arra se lehet számítani, hogy legalább a sorsdöntő életveszélyes helyzetekben rendesen összeszedi magát az illetékes tótumfaktum, elöljáróság, hivatal, katonaság, akármi!
Te nem a véleményed miatt váltál itt nevetségessé, hanem a tények tagadása miatt. És még az enyhébbek közé tartozik, hogy az imént kétszeresnek állítottad azt, ami még a te számaid szerint is 4.4-szeres.
Szó sincs arról, hogy nagyjából kétszeres lenne az arány.
Annak a 8 évnek az átlaga 3090. A covid halottak száma pedig idáig 9 hónap alatt: 10198. Már ezek aránya is 3.3 szoros, de ha az influenzához köthető halálozást is 9 hónapra vesszük (2317), akkor az arány: 4.4 szeres.
"Mint a lap is írja, Rowan Atkinson régóta lelkes támogatója a szólásszabadságnak, és ezért ijeszőnek tartja, hogy az online térben egyre inkább kiközösítik azokat, akik számukra szokatlan véleményt fogalmaznak meg. Véleménye szerint ez a trend nem sokban különbözik a középkori társadalmaktól, ahol eretnekeket égettek meg hiedelmeikért. "Fontos, hogy a lehető legtöbbféle véleményt meghallgassuk. Ami azonban most van, az a digitális megfelelője a középkori csőcseléknek, amely az utcákat járja, és azt lesi, kit lehet megégetni" – vallja a színész, aki szerint a probléma egyik legfőbb okát az algoritmusok jelentik. "Ezek az algoritmusok döntik el, mit akarunk látni. Ezáltal egy kettős világlátás jön létre, ahol vagy velünk vagy, vagy ellenünk. Ha ellenünk vagy, akkor el kell téged törölni" – mondta Rowan Atkinson."
A nők átlagosan tovább élnek, ezt jelöli az egyik szín. A férfiakat pedig a másik szín. Szándékosan kerültem a piros-zöld kombinációt a színtévesztőkre való tekintettel. Sajnos a zenetanár a botfülüekkel szemben nem volt ilyen elnéző. Egy közvetett ismerősöm pedig kórházvezetésből doktorált, és ez nem a gézhelyzet paródia. A fekete pedig nem szín, csak a köznyelv tartja annak. De egyébként látszik, hogy ez meg a két görbe összege. Nincs több statisztika részemről.
Hány év kell majd a társadalmi immunitás eléréséhez szükséges 6 millió magyar kétszeri beoltásához?
Az is lehet, hogy négyszeri, nem tudható, hogy mi van ezzel az új mutánsokkal, 2 van. De ahogy terjed a világban a mutációk gyakorisága is exponenciálisan fog növekedni. (de 3-6 havonta egyébként is ismételgetni kell, az már világos most is)
Idővel biztosan kialakul, szervezettebb lesz, lenne, de nem ez ennek a megoldása, hanem hagyni kell békében elmenni.
Hogy fognak itt kétszer beoltani akárcsak 4 millió embert is, ha most ilyen szervezetlenül döcög az első negyvenezer oltás is? Ráadásul az elvileg legkönnyebben megszervezhető egészségügyi dolgozók között. 7 munkanap alatt mindössze 15 ezret sikerült, azt is kabaréba illő fejetlenségek közepette. Hány év kell majd a társadalmi immunitás eléréséhez szükséges 6 millió magyar kétszeri beoltásához?