A kompenzációs terv csak egy kellék, hogy az által is felvázolják, hogy milyen sok pénzt lehet keresni, miközben alig keres valaki pénzt. A szerződésben szinten csak a cégeknek vannak jogai és a milliomosság ígérete miatt lépnek be az emberek és nem a szerződés miatt. Fanatikus szekta ami azzal hitegeti az embereket, hogy dúsgazdagok lesznek, az emberek ezen hamis lelkesedés miatt lépnek be. A lelkesedés fenntartására pedig ott vannak a szemináriumok ahol a gyémántok ordibálják a tömegnek, hogy " gazdagok lesztek" és " Ti vagytok a holnap milliomosai" és egyéb hasonló dolgokat.
Az előző kérdésedre válaszoltam. Az MLM- csalásra és átverésre épül és a " bukik és sír" kijelentésed közönséges áldozathibáztatás, mert a felső vonal semmiért nem vállal felelősséget még azért sem, hogy a színpadról ordítva milliomosságot ígér az embereknek.
Dehogy válaszoltál. Látod, ezt mondom. Fel sem ismered a kérdést (ahogy egyébként a választ sem). Pedig elég világos, de a kedvéért mégismétlem:
Ezerszer elmondtuk párizs, de úgy látszik, képtlenek vagytok felfogni, hogy az mlm-esek nagy része kezdéskor NEM HOZZÁÉRTŐ. Hülyeségeket csinál, hibákat követ el, nem képezi magát, nem csinálja jól. Aztán várja a csodát. Bukik, aztán sír.
Válaszoltam: Az első házam egy éven belül épült fel, de nem én építettem fel a saját kezemmel hanem általam fizetett mesteremberek, én maximum besegítettem.
Hogy mondod? "Állítólagos" visszaélések miatt, párizs? Kinek is volt a szokása, hogy komoly érdeklődést mutatva kérdést tett fel, aztán a választ kikarikírozva beletolta az úgynevezett "humortopikba"? Melyikünk is volt az? Jaaaaaa, valamiért nem én... Akkor hogy is van ez párizs? Melyikünk is mocskolódik (azóta is)? Nem kell válaszolnod, a válasz nyilvánvaló.
Ház: tehát olyan építette fel, aki értett hozzá. Talán ezért is készült el, nemdebár? Ezerszer elmondtuk párizs, de úgy látszik, képtlenek vagytok felfogni, hogy az mlm-esek nagy része kezdéskor NEM HOZZÁÉRTŐ. Hülyeségeket csinál, hibákat követ el, nem képezi magát, nem csinálja jól. Aztán várja a csodát. Bukik, aztán sír.
Te sem 2 lakás kiadásából élsz, hanem több-ből... nem azért, mert kettő nem lenne elég egy megélhetéshez, hanem azért, mert a több, az mindig jobb...
Ha esetleg az lenne a kérdésed, hogy meg tudnék-e élni az MLM-ből, akkor az a válasz, hogy külön-külön is meg tudnék élni belőlük, de együtt a kettőből tökéletesen.. A személyszállításból is tökéletesen meg tudnék élni... Ezekből összesen meg pláne.
A lényeg továbbra is az volt, hogy MLM-ből lehet szépen pénzt keresni úgy is, hogy nem gyémánt valaki.
Nem visszakérdeztem, csak kérdeztem és az okát is megindokoltam. Főleg azért mert kijelentetted, hogy állítólagos " visszaélések miatt" te semmilyen személyes információt nem árulsz el magadról, de Te azért kíváncsi vagy mások dolgát illetően. Úgy látom továbbra is folytatod az elterelést az MLM disznóságairól, hát vergődjél. Ha már annyira kíváncsi vagy: Az első házam egy éven belül épült fel, de nem én építettem fel a saját kezemmel hanem általam fizetett mesteremberek, én maximum besegítettem.
Ejnyebejnye párizs, éppenhogy te kérdeztél vissza, ráadásul már másodszor. Nem baj, folytatom.. Szóval egy mlm-es mit vár, ha MÁST csinál, mint amit kéne, nem ADDIG ameddig kéne, más HOZZÁÁLLÁSSAL, mint ahogy kéne? Hogy lesz ebből idő és bevétel egyszerre, párizs?
Nincs főnököd, de nem az MLM-ből élsz meg. Vállalkozóként személyszállítással foglalkozol a kisbuszoddal. Ez ugye te írtad( kihangsúlyozva, hogy nem vagy taxis).
Úgy van ez, hogy minden pénztermelő eszköz felépítése időbe, energiába és pénzbe kerül. Egy ingatlané is, egy fogyasztói hálózaté is. És tudod, minden ilyen visszakérdezésedre válaszolhatok ilyen dedósnak való stílusban, jó? Akkor máris jön a következő kérdés: AZT csináltad az építés alatt, amit KELLETT és semmit nem csináltál, amit nem kellett?
Nekem mindkét MLm pénzt biztosít... Tehát nem süket duma.. Nem vagyok gyémánt és mégis... Akkor most hogy is van ez?
Időm meg annyi van, amennyit én csinálok magamnak, hiszen nincs főnököm... Ha te munkának veszed, hogy beszélek az MLm-ekről, amikkel foglalkozom, akkor szétgürizem magam :)
Miért érdekes ez neked? Főleg azért mert kijelentetted, hogy állítólagos " visszaélések miatt" te semmilyen személyes információt nem árulsz el magadról, de azért kíváncsi vagy. Hogy is van ez?
"Rainos csodagyógyulásokról írtál" - Nincs ez másképpen ma sem.. Csak annyi változott, hogy most már több, mint 13 évnyi terméktapasztalattal rendelkezem, tehát folyamatosan egyre többet tudok mondani és írni...
Nem tudom milyen csalásról beszélsz! Te kitalálsz valamit és akkor azt szajkózod...
Az elsőt építettem, a következő hármat vásároltam( saját pénzből) és aztán a továbbiakat szintén vettem. Egyet örököltem. Miért érdekes ez neked? Főleg azért mert kijelentetted, hogy állítólagos " visszaélések miatt" te semmilyen személyes információt nem árulsz el magadról, de azért kíváncsi vagy. Hogy is van ez?