DNS váltás történt (most már https://nemzetiarchivum.hu/m3 oldalon jön be az m3.hu), átírtam az érintett internetes címeket a fájlban, kód beírása után simán kilép.
Nem a gép baja, az tuti. Mára megjavult, a fene se tudja mi volt, az oldalon. Még, inkognitó módban is ugyanezt mutatta. Igaz, másik gépen vagy telón, nem néztem. MrVelius-nak is ugyanezt mutathatta, ahogy kiveszem a kommentjéből.
Sajnos ez a webshare.cz letolthetetlen innen, nem mondhatjatok, hogy nem voltam eleg kitarto, 3x eljutott 80-90%ig aztan dobott egy hátast (network error).
Az elso resznel hasonlo volt, a masodikat ugyan nem probaltam.
Szoval ha valaki esetleg fel tudna tenni oket a filemail-re azt megkoszonnem.
Hosszú időn keresztül a TVDownloader 1.19 volt a legkellemesebb letöltő program. Az utóbbi időben nem hajlandó letölteni sehonnan semmit sem. Tudtok újabb verzióról, vagy hogy mi történt vele?
Az első rész, fel nem töltése, az tényleg eléggé banális. Bezzeg, az 'újdonsült' Delta-t, nem voltak restek feltenni, a virágboltba is. Mind a kettő, eddig leadott részt. Kapja, a Port.hu-n, a közmédia az ívet rendesen, milyenre is sikeredett, a mutatvány.
De erre mi az ésszerű és logikus indok, ok, hogy az első vetítésnél nem teszik fel az első részt, hanem majd csak a második vetítésnél, ami ki tudja, mikor lesz?? Ez annyira banális így....
Azóta se került fel, az első része? Én, nem találtam.... A mai részt, már feltették, du. 5 óra előtt. Amúgy, meg van a mai is, de azért jobb forrás, mint az MK-s...