Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2015.12.22 -1 0 873

Levél Kövér Lászlónak és Kovács Ákosnak!

Tisztelt Kövér Úr és Ákos Úr!

Bocsássanak meg, hogy levelemmel zavarom Önöket!

Én egy végtelenül egyszerű magyar nő vagyok, nem kötődöm pártokhoz, de ha azt kérdeznék, van-e pártszimpátiám, azt felelném: igen, van, hozzám a legközelebb a Fidesz és a KDNP áll, tőlük kaptam eddig a legtöbbet, szívesen elárulom, miért, de ezt hagyom a végére.

Halogattam, próbáltam elhessegetni magamtól mindazt, ami véremig hatolt, de bárhogy kísérleteztem, nem és nem, nem ment ki a fejemből mindaz, amit a Fidesz kongresszusán Kövér Úr mondott, és az sem, amivel Ákos popénekes és zeneszerző Úr az ominózus tévés beszélgetésben Kövér Úr szavaira ráerősített, olajat öntve a tűzre.

Előzetesen csupán ennyit:értem én, hogy Önök azt szeretnék, hogy fönnmaradjon a magyar nép, hogy el ne fogyjunk, és persze dicsérendő ez az igyekezet, de azért ennek a vággyal teli akaratnak vannak árnyoldalai is.Hogy csak egyet említsek: ahhoz, hogy a férfiak eltarthassák asszonyaikat, legalább annyi fizetés kell, amennyit egy minisztériumi tanácsadó, vagy egy miniszter keres, meg ne sértődjenek ezért, és kimondom: tán még az is elég volna, amit egy jó nevű popénekes söpör be koncert gázsijaiból és jogdíjaiból. Tudom, ez picit demagóg, de muszáj volt ezt is leírnom, ha már eszembe jutott.

Engedjenek meg egy kis múltidézést: én még emlékszem Kövér Úr egykori parlamenti beszólására, és szégyellem is, hogy akkoriban nem emeltem föl szavam ez ellen, jelesül, hogy

Csuhások, térdre, imára!

Azóta megbocsátottam ezért a durva és felelőtlen beszólásért, lévén Kövér Úr megtért, és a szabad szájú liberálisból hithű keresztény ember lett, hála a Jóistennek, nagy része volt benne!

Nem szóltam akkor sem, amikor elhangozott a parlamentben ez az ocsmányság:

Fogd be a pof@d, kisanyám!

pedig ez is vérig sértett, így egy nővel nem beszélhet még egy lerészegedett kocsmázó tahó sem, nemhogy egy országgyűlési képviselő!

Igaz, elítéltem azt a képviselőt is, aki képes volt ezt mondani:

attól, hogy cigány vagy, még led..nélek

mégsem hallattam a hangomat, röstellem is, szerfölött! Megjegyzem, ezek a mocskos szájú képviselők mindketten a kormányzó párthoz tartoznak, Isten bocsássa meg nekik, hogy így beszéltek!

Nem emeltem föl szavam az ellen a képviselő ellen sem, aki hazugságba keveredett, amikor a vak komondorára fogta felesége veréstől kékült arcát, pedig az a képviselő is jobboldali, és a kormányzó párt képviselője.

Magamba fojtottam mindazt, amit legszívesebben torkom szakadtából kikiabáltam volna magamból, de hát mit tegyek, ilyen vagyok, csöndes szavú, halk életű, istenesen élő, és kimondom: Orbán Viktorért imádkozó magyar nő.

Bevallom, ezt a levelet is alapos gondolkodást követően kezdtem el írni, de muszáj volt, egyszerűen nem tehettem meg, hogy tovább hallgatok.

Kövér Úr szavai korbácsolták föl a lelkiismeretemet, hogy aztán Ákos popénekes és zeneszerző Úr szavai adják a kezembe a tollat. Nem hallgathatok tovább.

Egész életemben az önmegvalósításom érdekelt, és ezt akkor is vállalom, ha ebbe nem tartozott bele a szülés. Mit tegyek, ilyen vagyok, ilyenné lettem: nem akarok gyereket szülni! Nem akarok anyává lenni! Akkor sem, ha Kövér Úr azt állítja, hogy

Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.

Unokát sem akarok szülni, és egyáltalán: semmilyen gyermeket nem akarok szülni! Engem csakis az önmegvalósításom érdekel, Kövér Úr, és Ákos popénekes és zeneszerző Úr! Ezen az sem változtat, hogy Önök mindezt abnormálisnak tartják. Az sem, ha fogy a magyar!

Kérem, vegyék tudomásul! És fogadják el, hogy így is lehet élni egy magyar nőnek!

Tisztelettel üdvözli önöket Sarolta nővér, egy magyar apáca

Or K Creative Commons License 2015.12.22 0 0 872

Ez csak a politikailag inkorrektek műve. Sokat kell még a pc-nek dolgoznia ahhoz, hogy egy ilyen jelenetben harsányan fogják a hasukat a röhögéstől, és ne fejvesztve meneküljenek az emberek.

Előzmény: 4perC (871)
4perC Creative Commons License 2015.12.22 0 0 871

Úgy látszik, a fejlett nyugatnak valmiért rossz tapasztalatai lehetnek, pedig arrafelé Orbán nem is terjesztette a gyűlöletet:)))

Előzmény: Or K (870)
Or K Creative Commons License 2015.12.22 0 0 870

Na, ez a videó nagyon ott van a szeren...)

Vata967 Creative Commons License 2015.12.22 0 0 869

Én is szeretem mindkettôt.

Viszont amennyire tudom, valójában nem Wagner, hanem Liszt volt az, aki elsôként képes volt a hölgyközönség soraiban valódi tömeghisztériát kelteni.

De ez már off, szóval zárjuk le. 

Előzmény: az isteni Higgs bozon (868)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2015.12.22 0 0 868

De csak ingatag pszichikumú egyének körében. Én mindkettőt szeretem, de nem váltam hisztérikussá, bármennyit is hallgattam őket.

Előzmény: Vata967 (867)
Vata967 Creative Commons License 2015.12.22 0 0 867

Igazából a tömeghisztériakeltésre gondoltam, melyhez a Beatles és jelek szerint Wagner is nagyon ért(ett).

Előzmény: az isteni Higgs bozon (866)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2015.12.22 0 0 866

Ez csak attól függ mennyire megyünk vissza az időben. Ha eléggé, akkor bizony minden ember rokona bármely másiknak.

Előzmény: Vata967 (865)
Vata967 Creative Commons License 2015.12.22 0 0 865

Akkor Wagner és a Beatles egy tôrôl fakad:-)

Előzmény: Or K (853)
nemezis 2 Creative Commons License 2015.12.22 0 0 864

Persze, mert magától értetődik, hogy körön kívül kerül....és még lehetne sorolni a többit.

Előzmény: ásítósmacska (859)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.12.22 0 1 863

Még úgy is hogy a lányát egy nácihoz adta...? :-DDDDD

Előzmény: az isteni Higgs bozon (862)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2015.12.22 0 0 862
_Bolhás_ Creative Commons License 2015.12.22 0 0 861

Csak fejhallgatóval!

ásítósmacska Creative Commons License 2015.12.22 0 0 860

Esküszöm, hogy nem láttam ezt a hsz-odat, amikor az előzőmet írtam... :))))

Előzmény: nemezis 2 (851)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.12.22 0 0 859

Liszt Ferenc műveit még szabad...?

Statin Creative Commons License 2015.12.22 0 1 858

Persze hogy bosszantja oket az internet...mit ér birtokolni a médiàk tobbségét és hamis eltorzitott informàciokkal bombàzni az embereket ha ekozben az interneten ettol eltéro màsféle informàciok terjednek, kozelebb a valosàgos helyzethez...

Előzmény: az isteni Higgs bozon (857)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2015.12.22 0 0 857

A cenzúra kódja: 451

Az új kód akkor jelenik meg a böngészőben, ha hatósági utasításra tiltották le a hozzáférést. Sok ilyen eset van, így a felhasználók is tudni fognak róla.

Az internetes szabványokért felelős testület (IETF) Internet Engineering Steering csoportja (IESG) pénteken bejelentette, hogy új státuszkódot fogadtak el, az „Error 451”-et, mely akkor jelenik meg majd a böngészőkben, ha a felhasználó azért nem ér el egy tartalmat, mert a hozzáférést valamilyen hatóság rendelete alapján tiltották le. Vagyis a felhasználók ezek után az egyéb kódokat (pl. 404: nem található az oldal) akkor látják, ha a hozzáférés megtagadása feltehetően technikai okokból történt, megszűnt az oldal stb., egyéb esetekben az új kód jelenik meg.

A testület azért döntött az új kód bevezetése mellett, mivel az egész világon jellemző, hogy a hatóságok, kormányok mind több hozzáférést tiltanak le törvényességi okokra hivatkozva, és a szakemberek úgy vélik, hogy erről a felhasználóknak joga van értesülni.

A szám egyébként Ray Bradbury klasszikussá vált, 1953-as regényére utal, a Fahrenheit 451-re, mely az állami agymosás és cenzúra máig egyik legjobb ábrázolása – a cím maga az a hőmérsékleti pont, melyen a papír meggyullad.

Or K Creative Commons License 2015.12.22 0 0 856

Azért Izrael állam elég ízlés- és véleményformáló mindenhol, minden tekintetben...)

Ha ők azt mondják, hogy nem, akkor nem. Az ellen nincs apelláta, felhorgadás, visszabeszéd, mert akkor egyből a körön kívül találja magát az ember.

Előzmény: nemezis 2 (855)
nemezis 2 Creative Commons License 2015.12.22 0 0 855

Az kevéssé érdekel, hogy ott kit hallgatnak, de azért másoknak talán nem kellene a PC jegyében megtiltani....

John Doe(520i) Creative Commons License 2015.12.22 0 0 854

Átnevezné egy baloldali csoport a Richard Wagner teret a zeneszerző szülővárosában, Lipcsében. Az átnevezéssel szerintük egy kozmopolita és toleráns város képét lehetne kialakítani.

Egy baloldali csoport polgári kezdeményezésnek álcázva kérte, hogy a teret Refugees Welcome Platz-nak nevezzék át. A kezdeményezést most a városvezetés zöldpárti tagjai is támogatják. A város szóvivője, a Zöldek politikusa Christin Melcher támogatja a tér átnevezését: "Kiállunk a kozmopolita és toleráns Lipcse mellett. A központi tér átnevezése, mint Refugees Welcome Platz is egy szimbóluma annak, hogy az új kultúrákat örömmel fogadják a városban.”

Or K Creative Commons License 2015.12.22 0 0 853

Wagnert gyakorlatilag nem tudják játszani Izraelben, mert tömeghisztéria alakul ki belőle.

Or K Creative Commons License 2015.12.22 0 0 852

"E Wikipédia cikk szerint Tamás Gáspár Miklós 2011-ben kijelentette egy tv-műsorban, hogy Magyarország egy köztudottan rasszista állam.

Részéről ez politikailag korrekt, vagy inkorrekt állítás volt?"

Részéről ez egy teljesen korrekt állítás volt politikailag. Igaz, hogy  egyébként T. G. M egy varacskos disznó nem politikai értelemben (ugyanúgy, ahogy Sertés Ákos), de a politikailag korrekt beszéd szempontjából teljesen rendben van mindkettő.

Előzmény: jogértelmező (843)
nemezis 2 Creative Commons License 2015.12.22 0 0 851

Na, de hogyan gondolják?

Nem lehet rá hivatkozni? Hogy lehet elvenni olyan tudományos fokozatot, amit konkrét eljárásban kapott?

Ez nem Békedíj!, Nem díszpolgár, és nem díszdoktor.

Ráadásul semmit nem tett. Már látom, ahogy kiradírozzák Wagnert, Lisztet a zenetörténetből...

Előzmény: ásítósmacska (850)
ásítósmacska Creative Commons License 2015.12.22 0 0 850

Elképesztő, ami folyik manapság.... Átírják a történelmet, az irodalmat, mindent!

Vajon a matematika-fizika mikor következik...?????

Előzmény: nemezis 2 (849)
nemezis 2 Creative Commons License 2015.12.22 0 0 849

Azért láthatóan kevéssé ismered Lorenz munkásságát......

De hajrá kiradírozni mindenkit a történelemből.....

Előzmény: opinionater (846)
RealCorpus Creative Commons License 2015.12.22 0 0 848

A Derrick-et is levették műsorról a németek, miután kiderült, hogy Horst Tappert kukta, szanitéc, vagy mi volt korábban...

Előzmény: Statin (823)
A pupák pék pókja Creative Commons License 2015.12.22 0 1 847

Kár a témát túllihegni.

A természet bölcsen elintézi: egy generáció alatt kiszelektálja a liberalista feminista szingliket... Ugye nem szapora fajta. És a macsó férfiak is messzire kerülik őket.

A gyerekeinknek már nemigen lesz gondja velük.

Előzmény: stevebi (793)
opinionater Creative Commons License 2015.12.22 0 0 846

"A kérdés már csak az, hogy ha Konrad Lorenzre hivatkozik valaki, akkor lecsukják-e?"

Hát bizony Ausztriában le, ha a náci Lorenz fajtani nézeteit propagálod. Ha meg az etológiai elméleteit, akkor nem.

Előzmény: nemezis 2 (832)
opinionater Creative Commons License 2015.12.21 0 0 845

Tisztázzuk: a díszdoktoriját vonták vissza, amit nem "dolgozatért" szokás adományozni.

Előzmény: mmormota (827)
Kód 001 Creative Commons License 2015.12.21 -1 0 844

Nem ő volt, amikor 1990 ben kijelentette, hogy győzött a"mucsa"?

Előzmény: jogértelmező (843)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!