Keresés

Részletes keresés

1zsomi Creative Commons License 2014.12.17 0 0 37

Továbbá a "SafeLaser.hu" oldalon  magáról a fejlesztőről, gyártóról és a termékekről lehet mindent megtudni.

55judit Creative Commons License 2014.12.17 0 0 36

Kedves 1zsomi !

 

"Sok vitát meg lehetett volna előzni, ha 55judit azzal indított volna, hogy az idevonatkozó irodalmak linkjeit megosztotta volna."

 

Nem éreztem szükségesnek, hiszen a topic azok számára jött létre, akik használják a lézerek valamelyikét. A cím is erre utal. Feltételeztem ha valaki használja, előtte tájékozódott mint én is.

Arra lehet számítani minden témában, hogy azok írnak hamarabb véleményt, akik egy sort sem olvastak még a témában.

 

Tehát a topic a miénk, használóké.

 

Én hétfőn kaptam meg a 30-as és 500-as készülékemet. A 30-assal már első nap megvolt az a tapasztalatom, hogy mindkét orrnyílásomon szabadon áramlik a levegő. Előtte csak ritkán volt ilyen. Hol az egyik, hol a másik szelelt többnyire. Ezt egyébként csak megelőzésre használjuk ketten a családban. Bár télen mindig jelentkezik régi légcső problémám, kíváncsi leszek vér besugárzás hatására mi történik.

 

Az 500-assal többféle idült problémát kezelek, de azokkal kapcsolatban később várható eredmény.

 

Gyógyulást kívánok !

Előzmény: 1zsomi (34)
1zsomi Creative Commons License 2014.12.17 0 0 35

"Általános szervezeti hatású lézerbesugárzás az  orrnyálkahártyán keresztül"

Indulásnak legyen elég az, hogy a fenti szöveget bemásoljátok a keresőbe és a jelenlegi egyik magyar szaktekintélynek az írását el lehet olvasni a témában.

1zsomi Creative Commons License 2014.12.17 0 0 34

Új hozzászólóként szeretném leszögezni, hogy magam is a szkeptikusok közzé tartozom abban a vonatkozásban, hogy a hagyományos ("nyugati") orvosláson kívül eső lehetőségekben nem hiszek.

De! Ebben az esetben nem ilyesmiről beszélünk. A lézer orvostudományi irodalmában böngészve láthatjuk, hogy ezt már szerteágazóan  használják. Az újdonsága és egyben a nagyszerűsége abban van, hogy az eddig veszélyes eszköz egy szegmensét úgy fejlesztettk tovább, hogy azt most már a civilek is használhatják minden nap. Tehát nem csodáról van szó. Sokkal inkább arról, hogy a lágy lézerek e csoportjába tartozó eddig is ismert jótékony élettani hatást a minden napi használat lehetősége felerősíti.

Sok vitát meg lehetett volna előzni, ha 55judit azzal indított volna, hogy az idevonatkozó irodalmak linkjeit megosztotta volna. (az én tabletem vágólapja nem jó(???),ezért nem szívesen bénáskodok)

Magam is rendeltem a "safe laser150" típusból, amint lesz tapasztalatom megosztom azokat.

55judit Creative Commons License 2014.12.16 0 0 32

 

Tegnap kaptam meg a készülékeket, már elkezdtem használni. Én is izgatottam várom a hatást. :) Amíg az én tapasztalataimra várunk, addig itt olvasható néhány:

https://www.facebook.com/SafeLaser?fref=ts

 

A készülékek sorozatszámából ítélve még kevés embernek van ilyen, és úgy gondolom, nagyrészt inkább orvosok vásárolták meg eddig. Iszonyat drága, de ha valako meg tudja venni és sikerül általa a mással nem szüntethető fájdalmaktól megszabadulnia, minden pénzt megér.

 

Amint bármilyen tapasztalatról be tudok számolni, azonnal jövök !

 

Gyógyulást kívánok neked is!

Előzmény: Jesurun under Lyme (31)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2014.12.16 0 0 31

En varom a beszamolot. 

ötfelezős Creative Commons License 2014.12.14 0 0 30

...eltérítik a polarizált fényt...

 

Eltérítik? :D :D :D

Előzmény: ásítósmacska (24)
GeriSoft07 Creative Commons License 2014.12.11 0 0 29

te is szereptévesztésben vagy, mert nem kért senki, hogy megmentsd a világot ettől a lámpától.

Mellesleg kicsit járj után, nem mondom hogy EZT, de ilyen szoft infra lézert reumatológián, oep támogatottan 10 alkalmas kezelés kúrára adnak. akkor olyan bullshit nem lehet, ha engedélyezett és támogatott

 

Előzmény: ásítósmacska (27)
55judit Creative Commons License 2014.12.11 0 0 28

Nem szabtam meg, csupán egy tiszteletteljes kérés volt.

 

Írhatsz ide, semmi gond, viszont ha nem tartod tiszteletben egyszerű kérésemet, az téged minősít. Sőt, azt is megengedem, hogy ebben a témában legyen tied az utolsó szó.

 

Előzmény: ásítósmacska (27)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.11 -1 1 27

Indíts zárt topikot - és a qtya se fog oda írni.  :))))

A klubfórumok alatt találsz ilyen lehetőséget - meghívásos alapon.

 

Minden egyéb topik NYÍLT. Nem szabhatod meg, hogy ki ír bele.

 

 

Előzmény: 55judit (25)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.11 0 0 26

Te gondolkodás nélkül kipróbálod a gyilkos galócát, és nem hiszel azoknak, akik tudományos alapon megmondják, hogy inkább ne...?

 

:-DDD

 

 

Előzmény: 55judit (25)
55judit Creative Commons License 2014.12.11 -1 0 25

Ahhoz képest hogy nem használod a készüléket, elég gyakran írogatsz ide. Hablatyolsz. Mert amit eddig írtál, semmi nem a saját tapasztalatod a Safe LLaser-rel kapcsolatban. Márpedig a fórum témája ez.

 

Ha tége a biotron lámpa érdekel, vagy azzal kapcsolatban vannak tapasztalataid, előtted is ott a lehetőség, indíthatsz egy erről szóló topicot. Bár ide is írhatsz bármit, de ami nem a témával kapcsolatos, tök felesleges. Ugyanis nem érdekel senkit. :)

 

Örömömre szolgálna, ha mindenki tiszteletben tartaná kérésemet, miszerint csak azok írjanak, akik használják a Safe Laser készüléket.

A topic-ot nem az ellendrukkerek táborának szántam hanem a használóknak.

Előzmény: ásítósmacska (24)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.11 0 1 24

Ezzel szemben a valóság:

 

 

 

A Bioptron (lánykori nevén Evolite) lámpát magyar orvosok találták fel. A miskolci Gruby Dávid Bőr-és Nemibeteggondozó Intézetben éveken át tesztelte két orvosnak a csapata. (Nevet nem írok, mert nem tudtam velük beszélni, már nyugdíjasok, hogy kiírhatom-e a nevüket.) Az egyik laborvezető, aki a teszteket összefogta és dokumentálta, az édesanyám. Jómagam, "hála" az egész testemet megtámadó ekcémának és más betegségeknek, tesztalany voltam a "gyermek" kategóriában.

 

A lámpa fénye ill. melege egy polárszűrőn át hat, egyes bőrbetegségeket, pattanásokat, aknékat, fekélyeket, sebeket, hegeket lehet vele gyógyítani, vagy gyógyszeres terápiával kombinálva a gyógyulást gyorsabbá tenni, a visszamaradó elváltozásokat csökkenteni. A színes előtétek csak parasztvakításra jók, nincs jelentőségük. A hegyikristály betét meg marhaság, ugyanis a kristály belső és külső fénytörési rétegei eltérítik a polarizált fényt, innentől a kis tiffany lámpa is hatásosabb.

Valaki írta, hogy a lámpától be kell pirosodni, az jelzi a hatást. Ez nem igaz.

A kezelési időnek van minimuma és maximuma, és a távolságot is be kell tartani.

Nikolett: a tesztelőket komoly szakmai vizsgák után válsztották ki, ugye nem akarsz azzal szédíteni itt mindenkit, hogy eü végzettség nélkül te nagy szakértő vagy. Ha láttad volna, milyen munka folyik a miskolci laborban, nem hencegnél a zepteres fejtágítókkal.

A Zepter nem tudom, miért állítja a lámpáról, amit állít, gondolom valahogy le kell nyomni a paciens torkán a márkanév árát. (Lánykori nevén extraprofit.)

Előzmény: ásítósmacska (23)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.11 0 0 23

A bioptron lámpát is használják kozmetikákban, vagy egy-egy bőrgyógyászati problémára - mégis tömény bullshit az, amit a Zepter (megvette a licenszét anno) körékerített a marketingbrossúrában, hogy mi mindenre jó...

 

Lsd:

 

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id=&forumid=126791

 

Miskolci vagyok, itt is hódít a Bipotron lámpa. Eddig el voltam mellette, nem foglalkoztam a kereskedőivel, gondoltam ők is békén hagynak engem. Sajnos tévedtem. Összeakadtam G.-né Katalinnal. Egy közeli ismerősömet, akinek bőrfesték hiányos az arcbőre (hegek után) azzal eteti hónapok óta, hogy meggyógyítja. Szegény már nagyon sok helyen megfordult (BP. SOTE, Cegléd, Hatvan., Miskolc stb) de egyetlen orvos sem vállalta, akármennyit igért is nekik, nem tartották volna erkölcsösnek elvenni a pénzét és cserbenhagyni. Ez az asszony sajnos nem ilyen, (pedagógiai diplomája van), az összes egészségügyis szerinte direkt nem gyógyít, csak hogy visszajárjunk hozzájuk.

Szerinte hiteles gyógyulások:

- a mentőben a megállt szívet újraindítja, 

- a féléves agyhalottat újraélesztette, aki ma már szintén Zepteres eladó, 

- az Alzheimer és a Parkinsont kórt is gyógyítja (szegény Reagen elnök ha tudta volna, de Michael J. Fox még nem késett el, szóljunk neki) 

- újszülöttek lázgörcsét lehúzza

- a vérnyomást beállítja - ha magas csökkenti, ha alacsony megemeli

- az agyvérzés utáni bénultságot megszünteti 

- a levest megízesíti, a vízet megnyugtatja (ívó és fürdőt is) 

Néhány példa a hölgy üzletfeleiből:

- fiatal anyuka (32 éves), fiatalember (19 éves) baleset utáni kómájukat gyógyítatja egy-egy 400 ezer forintos lámpával (mondván az agyat is újraéleszti)

- Down-kóros fiút (80 éves nyugdíjas anyukájával él) szintén rábeszélte a lámpa megvásárlására. 

Akkor szakadt el a cérna, amikor a 56 éves Parkinson-kóros édesanyámat is megpróbálta becserkészni. Én rögtön ellenkeztem, erre (a hátam mögött természetesen) megvádolt ez a becsületes kisvállalkozó, hogy azért nem veszem meg a lámpát, mert örökségvadász vagyok.

Szívesen fogadom mindkét oldal véleményét, mert meg kell állítani az ilyen lelkiismeret nélküli kufárokat.

Előzmény: GeriSoft07 (21)
55judit Creative Commons License 2014.12.11 0 0 22

Kedves GeriSoft07 !

 

Én is így gondolom. Sőt, orvosok magán rendelőben 1-1 kezelésért igen borsos árat kérnek. Ezért döntöttünk úgy hogy megvesszük. Nem csak mert több komoly mozgásszervi problémával küzdök ami folyamatos fájdalommal jár és ezek kezelését nem tudnám megfizetni, hanem a családban, jó ismerős körben mások is használhatják majd.

 

Elárulom, életem során több készülékkel - ami nem volt elismert orvostechnikai eszköz - és sok étrend kiegészítővel befürödtem már. Ezért én előre semmiben nem hiszek. Csak abban hiszek, amit én magam megtapasztalok. Remélem jól döntöttünk mert a két készülék pokoli drága.

 

A topic-ot azok megsegítésére hoztam létre aki szintén érdeklődnek a készülékek iránt, és szeretnének olyan tapasztalatokat is olvasni melyek nem csak a hivatalos oldalon szerepelnek.

 

Amint el kezdem használni, mindjárt írni is fogok róla. :)

 

 

Előzmény: GeriSoft07 (21)
GeriSoft07 Creative Commons License 2014.12.11 0 0 21

amíg a reumatológián kiírják ugyanezt 10 alkalmas kezelésre (infra lágy lézer) addig nem biztos, hogy hatástalan :)

 

ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 0 0 20

Köszi. :)

 

Kicsit szereptévesztésben van....

 

De továbbra se látom a pozitív tapasztalatokkal nyüzsgő tömegeket..... :)))))

 

 

Előzmény: pajaci (19)
pajaci Creative Commons License 2014.12.10 0 0 19

A gyengébbek kedvéért ez egy nyilvános fórum,

az ír ide aki akar!

Előzmény: 55judit (14)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 0 0 18

Idézet egy Gazdasági és Versenyhivatal által hozott határozatból:

A versenytanács megállapítja, hogy az eljárás alá vont vállalkozás a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított azzal, hogy a kiadványában, az általa forgalmazott hangkazettákon, valamint a nyomtatott és elektronikus formában megjelenő havilapjában termékeivel kapcsolatban megjelentetett terméktapasztalatok közzétételével termékeinek gyógyhatást tulajdonító tájékoztatást adott az azt alátámasztó hatósági eljárások lefolytatása és a szükséges engedélyek megléte nélkül.

Ez anno 60 millás bírságot ért....

ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 0 0 17

Ez jutott eszembe ezekről:  

 

http://members.chello.hu/marinov.ivan2/mlm/scamway.html

 



Bunkó Barnabás, 59 éves, mezőgazdasági gazdálkodó, Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megye

 


Tavaly súlyos talprákot diagnosztizáltak nálam, mely néhány hónap leforgása alatt áttevődött a fülemre. A fülrák az orvostudomány megoldatlan rejtélye: 101 %-ban halálos kimenetelű. Éppen a teraszon ülve végrendeletemet diktáltam, amikor a felső szomszédtól a fejemre esett egy darab 350 mg-os extrudált kakukkcsőr drazsé. Éppen kurvaanyádozni készültem a szomszédot, amikor hirtelen pezsgést hallottam: hónapok óta először éreztem, hogy normálisan mozog a fülem. Másnap az orvos megállapította, hogy fülrákomnak semmi nyoma, sőt kiderült: visszanőtt az évekkel ezelott kivett bal vesém. Kezelőorvosom azóta felakasztotta magát, mert képtelen volt együtt élni azzal a gondolattal, hogy egy félórás tanfolyamot végighallgatott független termékterjesztő többet tud az emberi testről, mint ő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(vigyázat, paródia! :-DDD)

Előzmény: ásítósmacska (16)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 -1 0 16

Itt vannak a hurráoptimista pozitív tapasztalatok a cég saját honlapján. :)))))  Természetesen abszolút elfogulatlanul... :-D

 

http://www.safelaser.hu/safelaser/Tapasztalatok.html

 

 

Gondolom, felvettek egy kezdő marketingest, aki megírta ezeket laza félóra alatt... :)))))

 

 

ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 -1 1 15

Úgy látod, hogy tolonganának itt a használók, csupa pozitív tapasztalattal....??? És csak a szkeptikusok konkrét tényei riasztják el őket a kommenteléstől?

 

LOL

 

 

Előzmény: 55judit (14)
55judit Creative Commons License 2014.12.10 0 1 14

A gyengébbek kedvéért ismétlem:

A topic-ot azzal a szándékkal hoztam létre, hogy a Safe Laser készülékeket használók megoszthassák egymással tapasztalataikat.

Helye nincs itt azoknak, akiknek fogalmuk nincs róla mi ez, legfeljebb olvastak róla vagy azt se.

Ismétlem ha még mindig nem világos:

Használattal kapcsolatos tapasztalatokat várok.

Az ide nem való bejegyzésekre a továbbiakban nem reagálok.

Kérem, aki nem használja a készüléket így tapasztalata nincs, ne írjon.

pajaci Creative Commons License 2014.12.10 0 0 13

A csodákban jobban mondva.

Előzmény: pajaci (12)
pajaci Creative Commons License 2014.12.10 0 0 12

Na ezek miatt se hiszek már a mesékben.

Előzmény: ásítósmacska (11)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 0 0 11
Előzmény: ásítósmacska (10)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 0 0 10

NEm csodálkoznék, ha hamarosan hasonló eljárás lenne a GVH részéről....

 

http://www.kosarmagazin.hu/inet/kosar/hu/cikkek/2014/november_14/impulser_birsag.html

 

 

ásítósmacska Creative Commons License 2014.12.10 -1 1 9

Aha. Szóval nem érdekel, hogy átverés, te csak a pozitív tapasztalatokra vagy kíváncsi.

 

Most erre mit lehet mondani? :)))))))

 

Ahogy előbb írtam: a kognitív disszonancia feloldása. Saját magadat is meg akarod győzni, hogy jó helyre dobtad ki azt a párszázezer ft-ot.

 

 

vonatkozó friss cikk az indexen:

 

http://index.hu/belfold/2014/12/10/nem_baj_hogy_nem_igazi_orvos_akkor_is_hozza_jarnek/

 

Ha most, hogy kiderült, nem igazi orvos, de visszajönne, én ugyanúgy hozzá járnék. Megbízom benne. Ha valakit megszoknak, és megbíznak benne, akár egy természetgyógyászban, maguk nem járnának hozzá, miután kiderül, hogy nincs rendes papírja?

 

 

Most erre mit lehet mondani...?????

Előzmény: 55judit (7)
vikken Creative Commons License 2014.12.10 0 0 8

Én várom a véleményeket. Milyen problémák kezelésére fogja használni a készülékeket?

Előzmény: 55judit (-)
55judit Creative Commons License 2014.12.10 -1 1 7

Tisztelettel kérlek, ne verd szét a topic-ot !

 

Ismétlem, nem a pesszimistákat szeretném itt felsorakoztatni akik még csak nem is láttak  Shafe Lezer-t, hanem mint komoly érdeklődő használattal kapcsolatos tapasztalatokat várok.

Előzmény: ásítósmacska (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!