beteg agyaddal azt irtad hogy az en edesanyam a provokator ? 2 eve halott , 96 evesen halt meg SOHA NEM VOLT se szamitogepe se internete es a TIED ? MIKOR TETTED SIRBA ? HANY EVESEN TE ANYASZOMORITO ? nyugi en is 96 evig fogok elnies meg csak 71 eves FIATAL ember vagyok szokd meg bunko
Én nem szólok hozzá többet. Az a célja, hogy magával rántsa a nickeket. Addig provokál, amíg elküldöd a francba, s vele repülsz. Neki mindegy, mert jön a következő nickjén. Erre élvez, vagy mi a töcs...:(
fura egy buta vagy te nekem 2 felzsido unokam van lekopnem magam ha tamadnam a zsidokat te viszont egy sunyi provokator vagy a legsunyibb a mai napig szamomra tudod a zsidok se hibatlanok , szabad oket kritizalni
dehogynem , olvasd csak magad a takony topicban szoltam legkorabban 24 ev mulva halok meg tudod a a szuleim es nagyszuleim eletkora tolt el ekkora magabiztossaggal
-Az lehet, hogy az agyatlan papagojok provokációnak érzik, ha a hazugságaikat kijavítom, de soha nem megyek le durva személyeskedésbe, mint te, vagy néhány Agyalá Gyula.
de igy semi ertelme , a multkor lanctorles volt , 48 oraig senki se irt ide , aztan igen , aztan megjelentem es 1-2 oran belul megkezdodott a provokalasom , amugy nekem mindegy , mivel 12 eve provokalnak teljesen megszoktam es hidegen hagy , majd a moderacio eldonti , a topic temaja nem aktualis hiszen regota nyitva minden uzlet vasarnap is ha ugy akarja a tulaj