Keresés

Részletes keresés

loire Creative Commons License 2019.05.20 0 0 16862

Szerintem te az egyik legjobbat szedted (ProGastro 825), de nem mindegy milyen bajra mit kell. IBS-nél a lactobacillusokat (minél több fajta), illetve ha hasmenéses akkor Saccharomyces Boulardii-t szoktak javasolni. Ezek kombinációja is jó lehet mert az utóbbi kolonizál, így nem engedi a rossz bacik elszaporodását. Engem inkább az foglalkoztat, mennyire hasznosulnak ezek? Hogyan lehet a szaporodásukat fokozni. Ehhez kellenek a prebotikumok, de én nem bírom az inulint, puffadok és fosok tőle, tehát nálam ez eleve kizáró tényező. Én a Bio-Kult-ot szedem, használgat, tény ,hogy valamitől jobban vagyok. Bár én a terápiás csontleves kúrát is csinálom három hete. Még a Biopron termékeit is néztem, elég komolynak tűnnek azok is. De szerintem az adott tünetre meg kell keresni melyik baci a jó és úgy választani, hogy az magas csíraszámban benne legyen.

Előzmény: Nanaki (16861)
Nanaki Creative Commons License 2019.05.20 0 1 16861

Oké, akkor felteszem a kérdést. Milyen probiotikumot? 

loire Creative Commons License 2019.05.20 0 0 16860

Nálam is hasonló a történet. Több hónapos urológia után (minden negatív, nincs fertőzésre utaló jel) elküldött a doki gastro-ra. Nálam IBS-t állapított meg. Előtte leginkább bal oldali alhasi fájdalom volt uralkodó és bélsaras ürülés. Mióta tudom ezt figyelem magam, és néha refluxos tünetem és puffadás is van, meg kiderült laktózintoleranciám van, ami ebből alakulhatott ki. Szóval nálam a 6 napos Normix ketté vágta a bal oldali égő alhasi fájdalmat, az azóta sem tért vissza eddig ( ennek lassan másfél hónapja). Probiotikumot kell nekem is szedni, én a Biokult-ot eszem, és másfél hónap után elmondható, hogy az urogenitális tünetek megszűntek, a fájdalom elmúlt. Ami maradt, az a időnként megjelenő bal oldali görcsös feszülés, olykor sárgás-zöldes színű formált széklet, néha gyomor égés és sós íz a számban. Ultrahang és kolonoszkópia két héten belül lesz. Én arra gondolok, hogy az elhatalmasodó (nyílván nem tudtam róla) IBS okozhatta a prosztatában a gyulladásos tünetet. De valószínűbb, hogy szigmabél gyulladásom lehetett, amit prosztatagyulladásnak értelmeztek, vagy az gyullasztotta be a prosztit. Azért gondolok inkább erre, mert nekem a prosztikra adott antibiotikumok nem használtak. Eleinte jobb volt, de gyorsan visszatért minden. A bélre ható antibiotikumtól viszont sok minden javult, bár még közel sem tökéletes. Meglátjuk mit mondanak még.

Előzmény: Asshurnasirpal (16859)
Asshurnasirpal Creative Commons License 2019.05.20 0 0 16859

Így van. Esetemben a bakteriális diszlokáció, és valószínűleg a patogén bakterek túlsúlya miatt már nem hatásos magában a probiotikum.

A kúra része, hogy ha lement az AB, 1-2 hónap probio szedés jön.

 

Előzmény: Ricciardo (16858)
Ricciardo Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16858

A bél és annak baktériumtartalma, vagyis annak összetétele sztem kulcsfontosságú hogy egészségesek legyünk. Minden egyes fertőzés felborítja azt, és ha még begyűjtünk mellé egy krónikus bélbetegséget akkor jön vele a többi baj is. Az immunrendszer nagy része a bélben található, és ha az rosszul működik, akkor jön mindenféle betegség. Akik pl. immunhiányos betegségekkel küzdenek, ők is összeszednek mindent másodlagos fertőzéből. Na ezért is fontos hogy a belünkban rendbe tegyünk mindent. Akár étrenddel, akár probival....

Előzmény: Asshurnasirpal (16856)
Ricciardo Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16857

Én sok zöldséget eszem, és probit tolok, azóta nekem ritkábban jönnek az afták, szájsebek. Nem mindegy milyet tolsz, én olyat szedek amiben 9 milliárd baci van kapszulánként. Ha az immunrendszernek nem megy a harc, segíteni kell neki. És az emésztésed is helyre dobja, neked az úgyis problémás. Én úgy gondolom attól lettél jobban. Nekem az mri szerint 2 mm-t el van ferdülve a gerincem, egyik csigolyával van gond, ezért nálam is kérdéses az isiász eredete. De érdekes hogy nekem a jobb oldali mhere a problémás és az ülőideg szintén a jobb oldalon szokott fájni ha nehezet emelek.

Előzmény: Nanaki (16855)
Asshurnasirpal Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16856

Az szinte biztos, hogy mindig jelen van fertőző ágens egy gyulladásnál. Az immunrendszer nem hülye.

Nálam úgy tűnik, hogy az egész történet alapja egy a kialakulásakor nem kezelt (fosással nem mentem orvoshoz, aztán jött a többi prosztatagyulladás, isiász, folyamatos bélproblémák) és durván elhatalmasodott SIBO.

Most egy bélmosással kombinált, kétkomponensű, SIBO-ra irányuló antibiotikumkúra közepén vagyok, egyelőre szépen enyhült az összes tünet, a medencei-urológiai fájdalom szinte eltűnt, több az energiám, széklet is sokkal jobb.

Pár hét múlva talán többet tudok mondani.

 

 

Előzmény: Ricciardo (16854)
Nanaki Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16855

Az isiászt már elvetettem, mint problémát. Ha tényleg az lett volna először és onnan ment volna a gyulladás a prosztatámra, akkor most az elmúlt bő 2 hónapban nem múlt volna el teljesen, hogy majd most visszajöjjön. Egy isiász, gerincferdülés, gerincsérv nem múlik el hónapokra, hogy aztán visszajöjjön, mindezt spontán, hisz mostanában nem is sportoltam, tornáztam, de még semmiféle étrendkiegészítőt sem szedtem. Véleményem, hogy a gyulladásom csökkent a prosztatámon, így a isiászról is lement a gyulladás, nem volt ami kihatott volna rá. Na de akkor mi olyat tettem, ami kis időre is, de rendbe hozta a prosztatám? Ugyanannyit vagy talán még többet is ültem, mégis jobban lettem, pedig az elvem eddig az volt, hogy ez is nagyban közrejátszott a gyulladásban. Extrém módon stresszes, mégis jobban lettem. Miért? Most így hirtelen a probiotikumra tudok gondolni, de már azt is 2 hónapja legalább abbahagytam. Hosszan fejtené ki a hatását? De hát még az emésztésem sem frankó, amit betudok a sok idegességnek, és igencsak szokott görcsölni a hasam, sokszor hasmenésem is van. Aztán lehet amit te is írsz, immunrendszer. Mert a napokban is a nyelvem két oldalán olyan afta jött ki, hogy enni alig tudok, és korábban is "hajlamos" voltam rá. Ezt pedig nagyon sok orvos a legyengült immunrendszerrel hozza összefüggésbe. Na és aztán azt hogyan lehetne erősíteni? Sok sport? Étrenkiegészítőkben már nem nagyon hiszek, joggal. Holmi ginzeng, oregánó, fokhagyma, gyömbér nem hinném hogy használna is bármit. Vitaminokkal meg torkig vagyok, most is csak D3-mat szedek, de azt mindig, egész évben.

Előzmény: Ricciardo (16854)
Ricciardo Creative Commons License 2019.05.19 0 1 16854

Igen, sok igazság van abban amit írsz. Egy valami viszont gondolkoztat. A férfi dolgokon kívül nagyon sokunknak hasonló betegségei IS vannak: Bőrproblémák, ízületi-, ideg-, és izomgyulladások, gerincproblémák, bél és gyomorproblémák, nyálkahártya problémák, szemproblémák, belső szervek problémái, kövek, és még lehetne sorolni. Véleményem az hogy minden mindennel összefügg. A kiváltó okot senki nem tudja biztosan, bár én mindig is a fertőzéses elméleten voltam. Ami biztos, hogy ezt mind egy valami okozza, és az elindítja az egész láncreakciót. Nekem hasonlóak a tüneteim mint neked, a bőrproblémáktól kezdve az isiászig valamennyi tünet nálam is van. Én valakitől kaptam a baktériumokat, ezt többször is leírtam, na de mindenkinél más indítja be a többi bajt. Akár gerinctől is ami nyom egy ideget, na de még ezt is számos betegség kialakíthatja.

Előzmény: Nanaki (16853)
Nanaki Creative Commons License 2019.05.19 0 1 16853

13 éves korom óta pattanásos vagyok. 19 évesen volt egy 6 hónapos roaccutan kúrám, akkor elmúltak, de valamilyen szinten vissza is jöttek és azóta is kínlódom tőlük. Az utóbbi években már inkább csak ezek a viszkető kiütés szerű szarok vannak rajtam, néha 1-2 gennyes pattanás, de az már elvétve. Ehhez még hozzájön az állandó felfúvódás, gyakorlatilag luftballon szerű a hasam, és nem is eszek sokat, nem vagyok elhízva. Állandó fáradékonyság, és ugye a legnagyobb problémám a prosztatagyulladás. Szóval én teljesen el tudom képzelni azt, hogy itt valami kaja a hosszú évek alatt legyengítette az immunrendszerem, bélproblémáim lettek, és a gyulladás a prosztatára is ráment. Egy bélgyulladást vagy akármilyen más szervi problémát akár évtizedekig is eltud viselni az ember, de ha begyullad a prosztata na az kemény tünetekkel jár, amit ugye itt nem kell ecsetelnem. És rohadt kínos ez az egész, hogy 30 évesen itt tartok, holott soha nem étkeztem egészségtelenül és a mozgás is meg volt(jó utóbbi 3 évben azt lehet mondani ilyen téren elhanyagoltam magam), mégis olyan mintha alkoholizálnák és tömném magam szenny kajával. Lehet egyszerűen szar géneket örököltem. 

De ide is elkeserítő vissza-vissza járni, hisz ugyanaz megy évek óta. Jönnek új emberek, és hiába a rengeteg hozzászólás, mindenki ugyanazon a szarságokon végigmegy, urológustól urológusig, sokadig antibiotikum kúra, majd elkezdenek az alternatív gyógymódokhoz nyúlni. Tökmagolaj, kisvirágú füzike, pollstimol és a többi baromság. Sajnos tényleg az van, hogy itt a szervezetet kéne először nagyon helyre tenni, akárhol is van a gond, és lehet a prosztata magától helyre jönne. De mikor az orvosaink ahhoz értenek, hogy nyakra főre antibiotikummal tömjenek, aztán mellé egy semmit nem érő normaflórát ajánlanak, addig nem is lesz semmi. A mozgás önmagában meg szerintem már kevés. Itt át kéne esni béltükrözésen keresztül ételallergia teszten át mindenen. Aztán talán kiderülne az okozója. Vagy egyszerűen tényleg csak a prosztatában megbújó bacik okozzák ezt, amivel meg kell tanulni együtt élni, mert a jelenlegi orvoslás nem tudja kiirtani onnan. 

Előzmény: Ricciardo (16852)
Ricciardo Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16852

Az is egy opció hogy azok a kiütés félék épp a bacik által termelt méreganyagok, amik épp akkor pusztulóban vannak. Ezért is lehet hogy mindig változó, mert van amikor szaporodnak, van amikor épp az immunrendszered elpusztít párat. És ezért mindig más a bőröd állapota is, mert hol a bacik vannak túlsúlyban, hol az immunrendszered kerekedik felül. De persze ez is csak találgatás, talán egy orvos jobban tudja. Csak a jó orvosból kevés van.

Előzmény: Nanaki (16850)
Nanaki Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16851

Ezt mire írták fel neked? Voltál valami vizsgálaton, ahol kimutatták, hogy gombásodás van a szervezetedben?

Erre már én is sokat gondoltam, ugyanis én a lábamról még soha egészében nem tudtam eltüntetni a gombásodást, és a szám körül is már hosszú évek óta ki van pirosodva a bőr, akárcsak a az orrom tövében. Homlokomon is nagyon apró, bőr szintű pattanások vannak, de rengeteg, erre mondják elvileg hogy candida acne. Semmilyen krém nem hatott, de voltam cukor mentes diétán is, és az sem sokat. Az meg hogy a gyümölcsöket, élesztős dolgokat is elhagyja az ember, gyakorlatilag lehetetlen. Mit egyek helyette? Minden nap húst zöldséggel?

Előzmény: Törölt nick (16847)
Nanaki Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16850

Át kell esnem elég részletes vizsgálatokon, mert ez a találgatás nem vezet sehová. Hiába nem eszek tejterméket, tegnap is kijött a nyakamon egy viszkető göbös kiütés. Csak itt nálunk akkora az orvoshiány, meg olyan szinten beleszarnak a vizsgálatokra, hogy már attól elmegy a kedvem, ha csak arra gondolok, hogy elmenjek orvoshoz. Könyörögni hogy ilyen meg olyan vizsgálatokra küldjenek el, aztán meg hülyének néznek. Ezt sem vetettem el még amit te írsz, csak hát ez az immunrendszeri dolog nem kóser. Mármint hogy időszakosan váltakozik a bőröm állapota. Prosztatámra ezt nem lehet mondani, mert annál hónapok telnek el úgy, hogy majd meg bolondulok, aztán ismételten hónapok úgy, hogy szinte semmi bajom. 

Előzmény: Ricciardo (16848)
Ricciardo Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16849
Gomba ellen inkabb ugy vedekezz hogy ne egyel olyan dolgokat amiket szeretnek. De szerintem gomban kivul lehet bakterium is.
Előzmény: Törölt nick (16847)
Ricciardo Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16848
A borodon amik vannak az mindket betegsegeddell kapcsolatba hozhato. Verkeringessel mindenhova eljut a fertozes es a bor a legjobb tukorkepe a belso egeszsegunknek. Az immunrendszer es a fertozes harca naprol napra valtozik, ezert van az hogy hol jobban vagyunk, hol rosszabbul. Tudom, te mas megkozelitesben gondolkodsz, de en igy latom.
Előzmény: Nanaki (16825)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.19 0 0 16847

Gyerekek ez a fluconer, a börömet úgy leradírozta, olyan vagyok mint 15 évvel ezelőtt. Ez a szar ota az én böröm sem olyan mint anno, csomo kiütés, gyulladt szarokkal vagyok tele. De most telj letisztultam. Tuti h valami belső gomba okozza ezeket. Attol tartok ,hogy most abbahagyom a bogyót, majd idővel visszajön. Jelenleg érni ér vmit a szer..Gomba ellen, milyen természetes alapú dolgok vannak, amikkel esetleg lehetne szinten tartani?Köszi

watson75 Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16846

kb. annyit ér ez a cikk, mint a pollstimol....

Előzmény: edmund67 (16845)
edmund67 Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16845

Hasznos cikk: http://tgy-magazin.hu/betegsegek-a-tol-z-ig/a-prosztata-betegsegei

 

"A prosztatagyulladásos betegnél a szex irritálhatja a prosztatát és késleltetheti a gyógyulást."

watson75 Creative Commons License 2019.05.18 0 1 16844

pollstimol netto PARASZTVAKITAS! Megelozesnek esetleg....de amugy felesleges pénzkidobas.

Előzmény: Törölt nick (16842)
kidette Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16843

országos hiánycikk azt mondják. nálunk debrecenben sehol a világon nincs, és helyette sem tudnak ajánlani semmit...én is valami mást kell kiírassak.

Előzmény: Törölt nick (16842)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16842

Pollstimolt valahonnan be lehet szerezni még vagy esélytelen?

Előzmény: kidette (16840)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16841

A prosztatám mérete egyébként kisebb mint a tiéd, vmivel, én 37 éves vagyok. Viszont amit irtál, még a normális méretbe tartozik, ezt tudom mert kérdeztem dokit erről.

Előzmény: M41 2181 (16838)
kidette Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16840

L5, és kezdődő L4, L3

 

biztosan hamarabb alakult ki mint a prosztata, mert volt vele probléma, és nem vették észre.. a fájdalom előre sugárzik, de az idegsebészek (voltam többnél, készült ct, mr) azt mondja ez biztos nem a gerincről jön. a pr gyullt kb 1 évre rá vette észre egy doki, de persze előtte már volt teljes hasi ct, rengeteg full hasi uh, vérvétel de semmit nem mutattak ki..ezzel a dokival leültem, elmondtam a kínjaim, meghallgatott, 1-2 kis vizsgálat és azt mondta, ez krónikus pr.gy. Adott Porstimoll-t, szedem, de nem igazán hat, iszom a füzikét, és kb az sem..30án megyek egy másikhoz hátha mond valamit..

szóval állítólag átterjedhet gerincről, fogról, sok helyről

 

Előzmény: rghulkj (16836)
Öregember59 Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16839

Sziasztok! Egy kérdésem lenne kb 12?eve van prosztata gyulladasamo, mar mindenen átestem! Állandóan diszkomfort érzetem van! 3 alkalommal vezettek ki a hasamin keresztül a vizeletet! Tavaly novemberben volt a legdurvább, azt nem részletet nem!! Nagyon ne szoktam jol érezni magam! Ma reggelre isszonyatosan elkezdett fájni a jobb alsó hasam es az egesz oldalam! Igy meg nem éreztem!! Szerintetek mi ez?😭😭

M41 2181 Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16838

Nem! Vizelési panaszom vékony, nehezen elinduló soha nem volt csak akkor mikor csípet! Ez gondolom a gyulladás fennállása ideje alatt lehetett! De az esetemben ott is vagy véknyan jött vagy jött de fájt! Viszont amikor szinte sajgott a húgycsövem a péniszben utócsepegésem mindig volt! Már ott tartottam wc papírral törölgettem a végét! És mindig éreztem a boxerban, mintha cseppent volna be! Tiszta gáz volt az egész! Mint írtam éjjel nem kell felkelnem, csak nagy ritkán ha kb. 4dl 2 pohár vizet esetleg legurítok nagyon lefekvés előtt de ritka, megoldom 1.5-2dl vizzel! Akkor simán megy 8óra alvás! Viszont ha kelek akkor az esetek többségében az első a wc SOS ben! Jönni-jön szerintem jó sugárban de nagyon ritkán érzem az uto csepegést! Most az, hogy napi 2,5-3L víztől azért járok wc re rendesen de átlagosan 4-5 órát kibírok. Persze több gyógyteát iszom Fűzike, Csalán vesetisztító, aranyvesszőfű natúr, mikor ezek bemennek azért hajtanak rendesen akkor aztán jön!  

Előzmény: Törölt nick (16837)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16837

Köszi a részletes leírást. Vizelési panaszt nem említettél, gondolom az rendben van? Értem ezalatt, sugár gyengébb, érzed h nem ugy ürül, véknyabb, esetleg néha megáll. Érzed h marad a hólyagban stb.?..

Előzmény: M41 2181 (16835)
rghulkj Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16836

Melyik porckorongon van a sérved? Nekem is van az L4-en...

Előzmény: kidette (16834)
M41 2181 Creative Commons License 2019.05.18 0 0 16835

Márciusban léptem be ide teljes végelkeseredésemben. Mint 1-2 posztomban írtam, csípős gyakori vizelési panaszom volt fiatal 1x 2x éveimben de mindig 3napon belül elmúlt, rendeződtek. Ami feltűnt így vissza emlékezve mindig téli, hideg időben jött, jelentkezett. Azt hozzáteszem tél, hideg utáló vagyok, és sajnos mindig alul öltözöm, egyik rossz hibám! Ezzel egyidejűleg talán 1x történ, hogy merevedési problémával maradtam alul fiatalabb koromban és akkor sem tudtam mi okozta, talán még nem volt annyira nyitott az internet, mint ma. Akkor is októberben jött aztán 2 3 nap vége. Talán fiatal szervezet, nem tudom. Aztán szerintem pszichésen is ott volt a szikra. Bár azóta házasságban élek, szóval minden ok, rendszer minőség stb... a 14 év alatt 2017 szintén októberben csípős vizelet gyakori wc és merevedési probléma csípős ejk. na itt először háziorvos, felfázás címszóval. Itt volt az első, hogy dokihoz mentem felfázásos tünetekkel. Itt már 3hétem került mire kijöttem belőle antibiotikummal. Minden megfordult a fejemben de pr.gyul.nem. A merevedési zavar aggasztott akkor a leg jobban. És akkor ősszel szintén minden körülmény adott volt a felfázásnak. Hideg iroda mert nyitogatták az ajtót vékony ruha stb... Aztán 3 hét után helyrejöttem. Pszichésen kivoltam a sex miatt akkor kamagra potencia növelővel hozam helyre az önbizalmam, bár mint említettem mai napig tényleg jó a házasságom bizalom. Azóta semmi nem volt ez év márciusáig!

Na akkor kitérek az életmódomra. Szó szerint húsevő voltam a fiatalságom alatt, úgy minden. Kávéztam, energia ital, üdítők gyümölcs levek viz , minden. Sport 12 éves korom óta folyamatosan ment!A szalonna kolbász zsíros ételt mindig is kerültem, úgy az aranyközép út! Pékáruk is, mindenből keveset. Aztán mint lentebb már írtak kb.3 éve kezdtem, kezdtük el a vércsoport szerinti étrendet, erre az ismeretségi köröm vett rá és a párom is hajlott a dologra. (Én konditerembe járok de nem a kigyúrtak körében tatozom 182cm 80kg súlyomal) A párom is rávett sajnos irodai munka miatt. Így életmód váltás és sport mindketten! Szupi boldogság minden míg újra utol nem ért... És ezt nem tudom a hideg e? VAGY voltak rohadt nagy hibáim ebben a nagy életmód váltásban! Mint már írtam, toltam magamban a melóhelyen a sok kávét, laktózt tartalmazott, itthon meg laktózmentesen ment minden. 1.5 évig csapvizet csak zuhanyzásnál láttam, helyette cola szénsavas semmire kellő löttyök! Ezt egy nagy hibának tartottam így utólag! Én az A vércsoportba tartozom egy véradáson derült ki mert addig nem tudtam és már az ismerős köröm basztatott Dersid ki mert tuti A s leszek a leg gyakoribb és laktóz mentesen kellene enned, mert ezek a sz@ok méreganyagot csesznek a szervezetedbe valamilyen formába... ezzel basztattak állandóan! Aztán egyik oldalról betartottam, másik oldalról meg nem nagyon utólag belegondolva! Mai napig nem tudom, hogy a szenny és ellenség kaja e? Vagy akkor ismét a felfázás mert febr.végén tavasz volt én meg persze vagány! Nekem vesetájt görcs, másnap csípős vizelet, aztán egyre több, majd a merevedés is rátett. Sőt most először láz nem, de hidegrázás igen! +15 fokban 2db nadrágban voltam kint! Önkielégítésen néztem a spermát, már ha sikerült, mint a sűrű takony, meg alig jött! Lent több posztban írtam sok orvost felkerestem, voltak ellentmondások és hasonlóságok! Persze ezek bekavartak, mint a napvilágra megállapított vese kövek! 2-3 mm nagyságú nem is egy, több, mind két oldalon! Na csak ez hiányzott és itt minden bekavart, borult, minden elv.... akkor most mi is ez??? No folyadék, akkor kő, baktérium, folyadékot én marha nem ittam semmit! Kérdőjelek hadai a fejemben!!! Két antibiotikumot kaptam! Az Avatac állítólag nagy lórúgás a fájdalmam megszűnt de panaszom nem! Net..stb sőt egy ismerősöm felfázásos tünetű pr.nagyob.szenved, beszélgetések hadai, stb... elhatároztam magam ráállok a csapvízre sok gyógy- tea több gyümölcs! Ezek 1 2 hét alatt lényegesen helyre tettek! Vannak napok, hogy semmi, és van, hogy gát tájéknál valami nyomó érzést érzek de lehet ez már pszichés. Nem tudom mi? Vizelni, vizelek sűrűbben de napi 3L megiszom! Mint írtam a pr.mérete 28x37mm de az első alkalomnál duzzadt 44mm írtak. Jahh és a szak ambulancia szerin ez oké! Aztán meg zsugorodik?? csak pislogtam!! De mindent elkezdtek a vesekőre fogni! Mára lényegesen jobb! A folyadéknak vagy teáknak köszönhetően amit ugye elmulasztottam eddig! Hát kíváncsian várom a jövőt, hideget, figyelemmel kísérem a fórumot! Amit én észre vettem, hogy jó lett volna az a csalán tea és gránát almát minden nap bevágok egyet! Lehet ez is pszichés, nem tudom de valami van benne! Persze fűzike, cink...stb lentebb már írtam! A szexualitás is sokat javult! Bár én midig tisztítottam azt a taknyos sűrű sz@t... hol önkielégítés hol szexuális úton, mára már tisztábbnak néz ki ezen a napi karbantartós témán nagyon rajta vok! Szóval, nem egy egyszerű eset mert én is össze kavarodtam benne rendesen! Homeopátiás vitaminokból egy marékkal szedem be napi szinten! Így nagyon röviden ennyi Matador0

Előzmény: Törölt nick (16832)
kidette Creative Commons License 2019.05.17 0 0 16834

kipróbáltam a heti 1x-t és nekem akkor könnyebb volt. most egy rosszabb állapotomban vagyok (az utóbbi időben elégé hullámzik), de most kipróbálom a 2 hétben 1x. nehéz lesz, de meg kell nézni. nekem a stressz "megvonás" segített. kevesebb politika, arckönyv, ilyesmik, több olvasás, nyugis filmek.. ja és (mint írtam gerincsérv mellett jött e is) kaptam izomlazítókat, és gyulladáscsökkentőket (ezeket szedem váltva, mármint több gyull csök-tőt váltogatom egymás után, illetve több fajta izomlazítót is) és szerintem ezek is segítenek soxor. a tápanyag bevitelen nem változtattam jöhet az édes, sós, szénsava, csípős minden ami eddig.

Előzmény: watson75 (16826)
M41 2181 Creative Commons License 2019.05.17 0 0 16833
Holnap irok hosszabban, milyen volt, hogy mult el, stb... még sajnos melóval vagyok elfoglalva es nem látom a vegét....
Előzmény: Törölt nick (16832)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!