Elestem egy lépcső végén Hamburgban, dec. 7-én, de nem gondoltam, hogy komoly, eredetileg be se lilult, csak hazautazás utána napra. De egy pár hét után már sejtettem, hogy jó eséllyel nem csak megnyúltak a szalagok, hanem részleges szalagszakadás.
Én és a lépcsők. :D Pedig harmadikon lakom, és szaladva is szoktam közlekedni rajtuk, de se itt, se metróhoz vezető lépcsőkön sose estem még el.
Ez az elhúzódó láb gondod valahogy kimaradt nekem. Emlékszem egy boka törésre, de az mintha már ezer éve lett volna.
Most visszagondolva irtó mázlim volt a tavalyi 4 hatalmas esésemkor, hogy nem tört össze semmim. Mondjuk egy fogam kicsit letört, de azt "átmenetileg" megcsinálta a fogorvos. Azóta tisztáztam, hogy amit akart végleges megoldást, nem vállalja senki. Így aztán óvatosan harapdálok azóta is.:-(
Holnap megint Bécsbe kell mennem ügy-intézni, nem vagyok boldog tőle.:-(
Áramkiesés nálunk, már régen nem volt, csak el ne kiabáljam. Gyorsan észre veszem, mert minden villog meg csipog. A régi i telefon üzenet rögzítőm, még beszélt is. Nagyon régen volt, de a frászt hozta rám, mikor arra ébredtem, hogy egy idegen férfihang dumál a szomszéd szobában.:-)
Ez elég idegesítő lehet. Menj el valahova. Gyönyörű az idő, akár sétára is alkalmas. Jobb mint otthon ülni és várni, hogy mikor lesz áram. Ha az egész környéken nincs, akkor biztos gyorsan megjavítják a hibát.
Jó másfél óráig tartott. A tabletemet pont előtte raktam töltőre, úgyhogy csak óvatosan tudtam használni, különben nézhettem volna tovább a Supermatural-t. Powerbankunk nincsen. (De lesz, az előbb helyeztem el egyet az Amazonos kívánságlistámon. Csak a szokásos: kapni ugyanazt itthon is, de jóval drágábban, konkrétan kétszerannyiért.)
Olvastam végül a Paperwhite-on, az maga is világít.
Nekünk az összejövésünknek lesz idén a 20. évfordulója, de csak majd decemberben. Nem tervezünk rá semmi különlegeset, esetleg egy vacsora, mert előtte már két úttal kiköltekezünk idén, jövőre meg nagy utat tervezünk. :) /Route66/
Sajnos nem tőlem származik annak ellenére, hogy persze egyetértek( bárcsak megtehetném:))
Nemsokára eltününk, amit nagyon várunk, mert hogy az elmúlt időszakban elég sok bajunk volt. De hogy azért öröm is legyen benne- remélhetőleg- egy nagyon-nagyon kerek házassági évforduló megünneplése lesz az alapja az eltünésünknek. Mindenkinek azt kívánom, hogy ezt megérje!
Ötven felett megengedem magamnak, hogy köntösben és mezítláb menjek ki reggel kávézni a kertbe. Jóval fölötte már köntös sem kell. Afölött a kávét pezsgőre cserélem. Ötven felett elutazom valahová, ahová mindig is vágytam. Afölött akár zsiráfot is simogathatok. Legfeljebb székre állok, és megkérek valakit, hogy fogja meg nekem. Jóval fölötte veszek egy zsiráfot otthonra. Ötven felett megtanulok síelni. Jóval fölötte bikiniben síelek. Afölött pedig ücsörgök a hüttében bikiniben, és köpök a sílécekre, nagy ívben. Ötven felett rámosolygok a 24 éves srácokra. Afölött az apjukra is. Még fölötte pedig hozzámegyek a nagyapjukhoz. Ötven felett levágatom a hajam rafkós kis csajosra. Afölötte megnövesztem a hátam közepéig. Még fölötte egy sziklán ülve hagyom, hogy a tenger nyaldossa a talpam, és a derékig érő hajamba kapjon a szél. Pezsgőspohárral a kezemben, egy zsiráffal a pórázon.”/ Ismeretlen /