Sziasztok! Jövő héten tervezek Egerbe menni, hogy a HAE-194-et befotózzam. Az lenne a kérdés, hogy van-e arra esély, hogy kint lesz és ha igen akkor melyik vonalon.
2007? 2008? 2009? Pontosan nem tudom már de egyszer volt egy balesete Ecsegfalván, egy részeg biciklis okozta a gondot. Jobb oldali betört/repedt szélvédővel tolta végig az akkor még gyulai járatot...
2007.10.15-től indult egy új 1048 Budapest-Eger-Egerszalók gyógyfürdő vonal.
12.55 indult Egerszalók fürdőtől Eger 13.05/13.15 Budapestre 15.20 ra ért fel, Kerecsenden és Kápolnán is megállt. Vissza Budapest BNS aut áll 16.45 kor indult.
A Kishegyesi úti Tescóval szembeni placcon, a Segner tértől nem messze álltak ki sokan, bár egri busz az pont nem rémlik onnan. Legutóbbi debreceni látogatásom során mondjuk meglepve tapasztaltam, hogy ott már valami épült azóta.
Mondjuk nem nagyon emlékszem, hogy hová mentek ki a társvolán buszai Debrecenbe. Egerben a Tesco és a Vasútállomás (volt) a favorit, Miskolcon az Auchan és a Szentpéteri kapui Tesco, de Debrecenben nem nagyon emlékszem, hogy a nagy Tesconál valaha is láttam volna távolsági buszt pihenni.
Debrecen Déli sor 55. a volántelep címe, ha nem tévedek. Szerintem nem mindegyik busz ment oda valójában, csak írtak valamit, meg adtak néhány km-t a hosszú pihenőre, hogy ki lehessen paterolni a buszt a zsúfolt buszállomásról.
Amikor Eger önálló vállalat volt, akkor külön belső kiadványként kiadták az ún. "Közlekedési jegyzéket" , fordakönyvet...
Van 1-2 igen szép állapotú könyv ami kedves emlék egy átszervezett átnevezett megszűnt vállalatnak.
Ami hiányzik az önálló karakteres megjelenés, flottaszín ez emelt az utazás élményén.
Nekem is csak pár darab van ,egyes gépkocsivezetők odaadták , a rosszabb állapotú kiadványok egy része a kazán mellett várta, hogy befűtsenek vele... :)
A gépkocsivezetők a forgalmisták ebből dolgoztak...
Kézzel kellett vezetni akkoriban a autóbusz menetlevelét.
Műszaki hiba vagy javítás miatt elfordult fordától eltérés.
Jelenleg géppel előrenyomtatott menetlevelek vannak , a gkv a másik fordát csak akkor tudja ha azt is csinálta valamikor vagy éppen jól értesült.
Még egy gondolat ezekhez a képekhez: érdekésség hogy csak az Agriás sofőrök tették így maguk elé a viszonylat táblát minden Lions Regio buszaikban, a Körös volánosok már nem. Mi lehetett ennek oka? Jobban kiláttak?
Csak úgy jönnek itt a jobbnál jobb képek! Köszönöm, köszönjük szépen!
Esetleg a JRF125-ről tényleg nincs egy egri fotód?
Ilyen fordalapot még nem is igazán láttam. Ezért is köszi!!! Meg sem gondoltam volna hogy pl megadott időpontban kell meghatározott helyre kiállnia ha végzett a járattal. (pl Debrecenben)