Hát persze, VOIP...:-)) Van netem (Ikon200, T-mobil), ez esetben milyen költséggel kell számolnom? A beszéd mennyire használja a netet? (Ha van wifi csatlakozásom, az ez esetben jó lehet...) IPhone4-em van, a BlackBerri-s dolog nekem nem alkalmas...
Bár egymillió ilyen VOIP-s cég van a világon. Csak ezekhez net is kell a mobilra. Lehet úgy, hogy te neten keresztűl beszélsz, a másik fél meg telefonon, vagy te is telefonvonalat használsz de akkor dupla költség van, de a hívás indításáhot mindenképp kell net.
Az Internetadó a modern kor vívmánya.Bölcs kormányunk ezzel os előre lép a legfejlettebb országok közé.Felcsúton rendezzenek Olimpiai játékokat.Felcsút Olympic Games 2032.
Azért ebből prímán látszik, mennyire elbaszott ötlet az áfát emelgetni. Magas szja, komoly ingatlanadó és vagyonadó, magas társasági adó, magas osztalékadó mellett is alacsonyabb az áfájuk a mienknél. Valszeg nem véletlenül.
Na, azt hiszem mára elég volt az eredménytelen "egymástmeggyőzni" akarásból. Egyébként is azt hiszem én vagyok egyedül kormánypárti és már kezdem unni a tulerőt. Majd holnap talán ha nem jön elég intenziven a tavasz. Mert, ha végre a hűvös, szeles napok után szép derült lesz az idő, akkor felfüggesztem a netfüggőségem. Pá mindenkinek
Erről van szó. Vicces lenne, ha a családi költségvetést úgy próbálnám kiigazítani, hogy nem az asszony extra kiadásait csökkenteném, hanem a főnökömet akarnám meglopni. :)
Az olyanoktól, akik rábeszélnek embereket, hogy ne fizessenek közös költséget például. Persze eluszott az egész lakása annak aki beugrott. Elárverezték. Én nem mernék ilyet ajánlgatni senkinek. Ki tudja az illető nem-e az üres lakásra pályázik.
És azt is benyeli a sok birka, hogy épül belőle a felcsúti stadion, több százmilliárdnyi megbízást kap Simicska Közgépe, van nekünk TEK-ünk, akik nyilván tartanak, vettek belőle drágán Molt és Rábát, lesz állami mobilszolgáltató 110 milliárdért stb. Mi meg fizessünk, mert kurvára sok pénzünk van, és kurvára szükségünk van erre.
"Ezek most is titkosan kezelt adatok, szóval ezt nem hiszem. Bájtra lemérik, hogy ki mennyi adatot cserélt, és úgy."
Az én előfizetésem alapján bármennyit is internetezem, ugyanannyit fizetek havonta. Ez nekem fontos, hogy ne kelljen számolgatnom meg szarakodnom mennyit is internetezzek. Akkor ez most hogy lesz?