Az előzetesen kiszivárgott értesüléseknek megfelelően ma délután tart sajtótájékoztatót a kormányülést követően Orbán Viktor miniszterelnök. A miniszterelnök sajtóstábjának délelőtti közleménye szerint a kormányfő délután 3-kor fog beszélni a Parlamentben az euróválságra adott magyar válaszról.
Továbbra is fenntartom, hogy nem feltétlenül elhibázott a Matolcsy féle gazdaságpolitika, melynek legnagyobb erénye hogy van gazdaságpolitika, mert sokáig az sem volt.
Lelassult a gazdasági növekedés az egész EU-ban, és Németországi lassulása miatt azonnal bajba került az exportvezérelt magyar gazdaság. Baj van az egész világon, miért pont nálunk lenne siker?
Jogos. Egy másfél éves gyerek is éppen hogy már biztosan jár két lábon.
Ja, hogy mi még erre sem vagyunk képesek, hanem csetlünk, botlunk, ráadásul mindig a képes felünkre?
ha hiszed, ha nem én is annak drukkolok, hogy akárki is kormányoz legyen jpobb az országnak. És azt sem hiszem egyik volt vagy jelenlegi miniszterelökünkról, hogy direkt ártani akar a népének és országának. Hiszem, hogy nem.
De: ha nincs kritika, ha csak mindenre bólógats van, akkor esetleg tényleg azt hiszi, hogy jó uton jár. Néha azért jelezni kell amindenkori vezetőnek, hogy ácsi, mert az nem a tengerpart, hanem egy plakát a falon!
Nekem legjobban Szekeres et ötlete teccet, amely szerint a munkáltató fizesse a 180 forint feletti részét a törlesztőnek. Ez már majdnem pariban van az ingyenes tömegközlekedéssel.
Ha már így megemlíted, te hoztad fel, hogy az előző kormány alatt nem volt 234 a frank, érzékeltetve ezzel, hogy pl Miferink kordában tartotta az euró-frank árfolyamot is, amely csak Orbán dilettantizmusa miatt csökkent egy az egyig.
Persze te biztos nem így értetted, csak én vagyok ilyen:)