Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Nekem valamiért az elhíresült lopakodó esete ugrik be még a délszláv háborúból.
Nagyon csúcs tech eszközt a leg primitívebb viszonyok viccelik meg, oly módon, ahogy azt az agyoniskolázott, de protokollok szerint gondolkozó nagymenők hada bukik orra.
Persze nem vicces a négy amerikai katona halála, pláne hogy közhír lett és erodál a nimbusz.
Nem az a baj, hogy leírtad, vagy nem! A szövegkörnyezetben olyan dolgokat írtál, ami negatív irányba vitte a mondandódat. Nem mindenki érti a viccet, és ezek között sokan vannak akik nem is szeretik. Ráadásul van aki el is hiszi amit írtál. Hál istennek a magyar nyelv elég gazdag, hogy nagyon könnyen félre lehet érteni. Más nyelvekben konkrétabban kell fogalmazni!
Amikor katona voltam, több ilyen gyakorlaton kellett részt vennem a "saját" kategóriámban. Két jobb állapotú Krazzal is kiszednek egy T-34-est csörlővel akármilyen szar helyről! Ezt tapasztalatból mondom. Én már el szoktam engedni az ilyen híreket, de ez most baszta a csőrömet, hogy nem is értesz hozzá, és még be is szólsz, és még butaságokat is írsz a témáról. Ráadásul egy jól képzett/felszerelt csapatot fikázol.