Lassacskán beköszönt az ősz, így hamarosan ismét alkalom nyílik a börzézésre. :)))
Az Őszi Gombfoci Börze pontos időpontja és helyszíne: október 14. (szombat) 14 óra, Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky u. 55. (a Mundiál Pizzéria alagsorában)
Megvételre keresek néhány csapat Bárfai gombfoci csapatot!Akinek esetleg van a gyűjteményében , de pár csapattól megválna,akkor kérem jelezze nekem..e-mail címem publikus..
Bihari Párduc amint átválogatom a készletem küldöm a képeket mert most nézem át az egészet kb 170 keret, rakom össze nyomtatom ki a kivágokat potolom a játékosokat
Valószínűleg hülye kérdés, de nem lehet valahol extrém színű Molnár féle gombfocikat venni vajon? Olyan jó színű kapusok vannak, de egyedül az ezüst szürkéből van több (3) és hát egy kapusért megvenni egy egész csapatot eléggé pazarlás is.
Helló!Van jó néhány Molnár-féle garnitúrám,a fiacskám részére pedig keresnék a nagyobbik Fodor-féléből.Ha gondolod küldj képeket a csereanyagodról ide:
lajos.sipos@gmail.com
Válaszként természetesen fényképezem én is a felhozatalt.
Sziasztok,igen lezajlott a csere , NÉmeth Gyuri vitte el kitől már énis vásároltam vateráról ,most ö vette meg azaz cseréltünk, de még lenne amit cserélnék
van pár kisfodorom a sárga dobozos pár csapat meg van nagyfodorom is
ugyanaz a kérés mint eddig 1csapatért 1et kérek igen a nagy fodorért is csak 1molnárt kérek
és még kapok pár db plexist ,mind a 200eb s csapatból meg kardosféléből is azokat is cserélném molnárára ha érdekel valakit :))
WEST HAM UNITED F. C. - Londres, Inglaterra - Temporada 1986-87 - Steve Walford, Paul Hilton, Tom McAllister, John Vaughan, Phil Parkes, Alvin Martin, Tony Gale; Alan Dickens, Greg Campbell, Billy Bonds, George Parris, Ray Stewart, Steve Whitton, Alan Devonshire, Paul McMenemy; Mark Ward, Geoff Pike, Paul Goddard, Frank McAvennie, Tony Cottee, Kevin Keen, Steve Potts - El West Ham se clasificó 15º en la First División de Inglaterra