Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Itt is felhőből esik. Mivel sokat járok motorral s lehetőleg nem akarok elázni ezért szoktam a radart nézni. Legtöbbször 1-1,5 órás utakra megyek annyit elég jól látni a radaron. Lassan kukorékol a kakas s még le sem feküdtem. Megyek is
Jól írtad ,hogy volt süti . De volt húsleves és rosebli mustáros sült hússal . De maradt holnapra is otthon sütőtt fonott kalács , meg tepertős és sajtos pogi is .
No biz nem volt időm memorizálni a dekoltázsokat :( . Megint annyian voltak itt ,hogy nem győztem ide oda vállaszolni .
Az atyával még csak telefonon beszéltem , de említette a misebort (;- . De azt mondta ha haza megyek akkor meglátogat és nem jön üres üveggel (;-
Lett egy jó szorakozásom mára , igaz este nem kaptam dicséretet érte a nővérkéktől .
Szóval ki ma jött a szobába neki van 1 tolókocsija ( sajnos neki már kell ) , én meg szereztettem anyával itt a szinten 1 et . Amikor elmentek a látogatók mi kereket oldottunk úgy finoman . Liften lementünk egymás után s az udvarra kimentünk s ott duncsitunk . 20 óra előtt mentünk fel pár percel . No a nővérkéknél ki is verte a biztit ez a kirándulásunk . S el is vették a kocsit töllem :( pedig tök bugi volt szambazni egy kicsit .
Elkészült a traktor is ! Már csak holnap az első jobboldali gólyalábat kell szétszedjem mert kb 1cm lóg le fel ! Lehet ellvesztek a talpcsapágy golyói !
Úúúú de irigy vagyok ((::!! Itt még felhőt sem látok ! 13 méterig ment ma le a cső és agyagpépet hozott fel az öblítő víz . Megtoldottam 1,8 méterrel a csövet ,de megint agyag van mert nem halad lefelé csak nagyon lassan ! 14 métert mondanak itt hogy lesz valami homokréteg benne ,hát kíváncsi vagyok rá . Eddig döglött a terület 10 méter alatt .
Nem tud írni, mert még mindíg a a délután érkezett sütiket majszolgatja, közben a látott dekoltázsokat memorizálja, attól szépeket álmodik majd :) Talán az atya is küldött egy kis megáldott gyümölcslét.
No én ma sem fog jól laki azzal amit itt adtak :( . Szerintem ugyan az a leves mint tegnap ,csak meg az a kicdi tojás sincs benni mint tegnap meg még ize sincs . A második fogás meg főtt krumpli meg rántott tök vagy cukkini (?) . Szerintem lessz egy köröm a hűtőig s onnan kell pótolni a mai kalóriát .
Hoztak végre egy beszélgetős partnert a szobába . Persze anya , lányom , nevelt fiam , főni , és a bölcsis csajok is hívnak délelőtt és este is . No meg délután jönnek látogatni is , de azért itt elég unalmas csak a 4 falat nézni . De talán most kicsit jóbban telik majd az idő .
Nekem Apám után van a régi falumban 1 hektaros terület , ennek a termését szoktam kihozni és tárolni tavaszig végéig . Némi + keletkezik ebből ami bekerűl a itthoni költsegvetésbe . No de a lényeg ,pénteken kaptam egy levelet a ottani volt TSZtől , amiben azt írták : Amennyiben nem tartok igényt a szemes takarmányra akkor 9000 ft ban kifizetik a várható termésnek megfelelően . Amit írtál 10000 ft ár még lehet keves is lessz az idényre .