Azért az hihetetlen, hogy az RTL klub híradójában folyamatosan MENHELYNEK mondták Illatost.... Azért illenék tudni a médiában dolgozóknak a különbséget menhely és gyepi között. Kiderült már, hogy leókeverék-e az a kis mackóka?
A mackó sajnos még nem volt elvihető, majd csak aug. 24-én. :( Remélem mindenki megfontoltan választott és nem fogja két nap múlva visszavinni a kutyust!
Felteszem ide is: Leonbergi keverék kölykök új otthont keresnek!
Egy menhelyről befogadott leonbergi keverék kutyusnak született 11 kölyke, 6 lány és 5 fiú.
Valószínű, hogy Elza leonbergi-bernáthegyi keverék kutyus. Volt gazdája adta be a menhelyre, mert elmondása szerint nem jött ki a többi kutyával. A dátumokból ítélve Elza még régi otthonában lett vemhes, ott kaukázusi kutyákkal volt egy kennelbe zárva, így feltételezzük, hogy a kölykök apja kaukázusi juhász. Biztosan nagytestű kutyusokká fejlődnek. Elza egy hihetetlenül kedves, nyugodt fiatal kutyus, odaadóan gondozza kölykeit. Egy nagyon kedves család fogadta örökbe Szombathelyen, Elza pedig imádja új otthonát és családját.
A kölykök most 4 hetesek, szépen cseperednek. Még többen gazdira várnak!
Sziasztok! Köszönjük, hogy felhívtátok a figyelmet a kutyusra, láttuk a netboard-on is. Nem valószínű, hogy túl sok köze lenne a leókhoz, de bármi lehetséges. Holnap a telep vezetője, Kozma doki megkukkantja közelebbről. Mindenesetre elég cuki kutyus, ha valakinek megtetszik, az nagyon jó lenne!
érdekes egy fazon, sztem nem leokeverék, nagyon sajnálom , ahogy az összes ketrecbezárt kutyát is, (ha nem volna kutyám, elhoznám) , remélem, h csak elkolbászolt, és sírva keresik.
Jófejek vagytok! :) Épp most volt nálunk valaki, aki eddig még nem, elájult, hogy Manó mennyire édes és jópofa. Ő eddig csak Brúnót ismerte. Manó nagyon sokat változott Brúnó mellett, sokkal jobb lett a természete! Tényleg nagyon jó hatással tudnak lenni egymásra a kutyusok! Örülök, hogy jól vagytok!
Köszi. Elvoltunk 4 napra és a Lali tesója ment etetni. Azt mondta hogy Gordon nem annyira akart enni, ellenben Mogyival Mire hazaértünk( 4 nap) Mogyi hízott, Gordon fogyott. Na azóta Gordont hízó kúrára vettük, Mogyit meg fogyira. Garázs épül. Lassan egy éve........de hát lassú víz partot moss......szokták mondani:-) Jó hatással vannak egymásra. Már lehet tudni mikor kell oda figyelni az ugatásra. Ha Moygi ugat akkor nincs baj, csak egy másik kutya vagy gyerekek...de ha Gordon ugat egyedül és Mogyi hallgat, na akkor van kint valami. Egyik este halljuk hogy Gordon nagyon mélyen megfontoltan ugat. Kinézek nem látok semmit. Mondom Lalinak nézzük meg, mert ez most valami más. És a bokorban volt egy robogós gyerek elbújva. Szépen addig ugatott amíg el nem ment.
Sziasztok, itt vagyunk. Az ember azt hiszi, hogy nyáron több ideje van, de nem így van:-( Készítettem egy pár fotót, tegnap amikor hazaértünk, meg ma reggel ébredés után. Nálunk úgy néz ki, hogy napközben pihennek, és este amikor már kellemesebb az idő , akkor élnek. Hajnalban vannak a csúcsponton. Kutyik jól vannak, jól bírják az építkezést is. Egyik nap robogóval mentem haza, beöltözve. Nem ismertek meg, főleg Gordon, és amikor nyúltam a kapuhoz, a Gordon olyan harciasan ugatott, nem hittem el, hogy nem ismer meg, levettem a kesztyűmet és onnantól már bemehettem....jó tudni, hogy ő a házőrző. Jókat tudunk sétálni , főleg most hogy a Forma 1 miatt lekaszálták a nyakig érő gazt....
Még rendelhető a HLT autós matricája! Nagyon szép, az autóüvegre belülre lehet ragasztani és LESZEDHETŐ, áthelyezhető, műanyag fólia címke, amely nem hagy nyomot. A magassága: 17 cm
Ha szeretnétek ilyet, írjatok a HLT e-mail címére! info@leonbergerteam.com
Totyi úszóleckéket vesz:az állatkert csak ősszel tudja fogadni, mivel felújítják a tavat..addig nálunk lesz.Nincs szívem magára hagyni a holtágakban...
Nati, meg a házőrzést is tanulja:
nagyongyorsanmenjetekelinnenmertezazenyém...ezt egy szuszra tudja..gyomorból...
meg?, a hogyan huzomlearuhákat?? jól rázom??? ugye jó vagyok, na?,
ott van az...nincs szívem letörni a nyiladozó egoját.....tessékszíves lenni figyelni a bal hátsójára ;-)
nézegettem a menhelyi talált kutyusokat, ezBazsalikom megfogott:
Azonosító:
106
Aktuális életkor:
2 év
Név:
Bazsalikom
Befogadás dátuma:
2010-07-25
Fajta:
keverék
Elvihető ekkortól:
2010-07-30
Nem:
lány
A programba kerülés dátuma:
2010-07-29
Ivartalanítva:
nincs adat
Kennel száma:
Méret:
közepes
Embereket szereti:
igen
Szőr jellege:
közepes
Gyerekeket szereti:
igen
Szőr színe:
arany
Fiúkutyákkal barátságos:
igen
Szobatiszta:
igen
Lánykutyákkal barátságos:
igen
Javasolt tartás:
lakásban és kertben is
Cicákkal barátságos:
igen
További információk itt:
http://vackolo.blogol.hu
Csak az eredeti gazdáját keresik:
nem
Külföldre örökbe fogadható:
igen
Érdeklődni lehet
(kérjük, először olvassa el ezt)
magyarul:
70 942 6895 begin_of_the_skype_highlighting 70 942 6895 end_of_the_skype_highlighting vackoloveszprem@gmail.com
németül:
+36 30 640 1676 begin_of_the_skype_highlighting +36 30 640 1676 end_of_the_skype_highlighting vackoloveszprem@gmail.com
angolul:
+36 30 640 1676 begin_of_the_skype_highlighting +36 30 640 1676 end_of_the_skype_highlighting vackoloveszprem@gmail.com
Szervezet
Név:
Vackoló Állatvédő Egyesület, Veszprém
Típus:
állatvédő szervezet
Megye:
Veszprém
Altatnak-e helyhiány miatt:
nem
Helység:
Veszprém
Adószám:
19380379-2-19
Utca, házszám:
Bankszámlaszám:
10404041-00019188-00000009 (K&H Bank)
Irányítószám:
8200
Webcím:
http://vackolo.blogol.hu
"Gazdit keres Brútusz. 1,5 év körüli belgajuhász-leonbergi keverék. Félhosszú szőrű. Oltott, ivartalanított kan. Pórázon kiválóan sétál. Szukákkal nagyon barátságos. MACSKABARÁT! Tapasztalt gazdára van szüksége, aki ért nagy kutyákhoz. Gyerekekhez nagyon barátságos. Nem ugatós, nem házőrzőnek való. Kb. 30 kg. Nagyon okos, de még némi nevelés ráfér. Most ideiglenes befogadónál van, aki már nem akarja tartani, ezért mihamarabb szeretné odaadni jó helyre. Horányban, a Szentendrei-szigeten él. "
De aranyos! Ez tőkés réce fióka lehet? Mit eszeget?
Múltkor találtam ezt a linket, mert nálunk is vannak újabban a kertben kipotyogó madárkák: http://www.mme.hu/napi-madarvedelem/madarmentes/fiokat-talaltam.html