Keresés

Részletes keresés

rámenős Creative Commons License 2012.12.17 0 0 3572

Egy kicsit régi a link.

Előzmény: borzassün (3570)
borzassün Creative Commons License 2012.12.17 0 0 3571

Korábbiakban írtam egy irományt-szösszenetet is, hogy milyen indok is vezethetett a rendőrkapitány leváltásához.

Abban 2 pontban írtam le a verzióimat.

Ma beszéltem egy ismerősömmel,aki korábban Érden dolgozott,mamár nyugdíjjas és onnan ment nyugdíjba.

 

Szóval az 1. sz. verzió bizonyúlt valósnak az általam megtudottak alapján.

borzassün Creative Commons License 2012.12.17 0 0 3570

http://www.police.hu/pest/erd

 

 

S lőn máris az új kapitány,akire áhitattal a nép várt.

borzassün Creative Commons License 2012.12.15 0 0 3569

Drága fórumozó társam!

 

Egy ilyen fiatal és karrierre vágyó az nem azért kerül egy ilyen beosztásba mert ott érdemi aktív -a köznek is jót tenni akaró - munkát akar végezni. Ez majd jól mutat a személyi adatlapján, hogy volt ilyen vezetői beosztásban is. Innen csak vagy átlóba, vagy felfelé vezet az útja.

 

A másik ilyen beosztásból ritkán állnak fel maguktól emberek, főként a mai világban. Itt felállítják és nem is kell indokolás és akit a helyébe tesznek annak sem kell megindokolni a miértjét senki előtt. A régi jól bevált CSAK! az indok.

 

Az hogy érdiában sok olyan vagyok akik a kőbe vésett 10 parancsolatot ami számukra (kdmp és más hasonlóságok és templomba járó,de körösztet nem vető egyletek ) szent grál lenne nem tartják be az nem róható fel .

 

ha nincs olyan erő ami, vagy aki betartassa soha nem is fogják.

 

olajszőke ripacsos zsanya meg már amikor a nyócba volt együgyü nyominger akkor is megmondta neki Tonhauser elvtárs, hogy egy akkora segg hülye, hogy na és azóta ez nem is változott(ezt maga az említett általam emberileg is nagyrabecsült úr mesélte el).

Előzmény: riminyák (3568)
riminyák Creative Commons License 2012.12.14 0 0 3568

Lehet úgy itélte meg helyzetét ami nem tette lehetővé azt a munkát amit elszerett volna jól végezni! Ki tudja?

 

Példáját Pintér úr is követhetné! Fel kellene állni ha a lekevert? két pofontól megfájdult a keze, ugyanis törött kézzel széllel szembe csak állandóan mosakodni kellene! Bár megtenné, de ezen rég túltette magát!

 

Itt Érden is vannak olyanok akik lelkük békéje, lelkiismeretük megnyugtatása miatt már rég megtehették volna mindezt. Megtehették volna már csak azért is mert a tízparcsolat is kőbevésett sarkalatos törvény állítólag számukra is nem elég olvasgatni...

 

 

Előzmény: borzassün (3566)
rámenős Creative Commons License 2012.12.14 0 0 3567

A fenébe. Hiszen még meg sem melegedett.

Előzmény: Badora04 (3565)
borzassün Creative Commons License 2012.12.14 0 0 3566

Na most akkor itt két lehetséges dolog történhet:

1, helyben van olyan egyén,akinek súlyos dologért kell a tartozását Mihály cicunak(neje így szólítja) leróni,

2. Helycserés támadás valahonnan valakit kicsit parkolóra kell állítani,magyarúl C vágányra el szem elől,de olyan helyre ami azért nem rossz fizujilag.

 

A helyi népnek ez akkor sem jelent nagyobb biztonságot ha helyi lesz kinevezve és akkor meg pláne, ha egy idegen vér fog jönni.

 

Az alvezérek már úgy is megvannak,azok meg majd tudják úgy is a dolgukat a régi kapcsolatok útján kart-karba öltve.

Előzmény: Badora04 (3565)
Badora04 Creative Commons License 2012.12.14 0 0 3565

http://hvg.hu/itthon/20121214_Ujabb_rendori_vezetocserek_Pest_megye

 

"December 16-ával távozik az érdi rendőrkapitányi székből Öveges Kristóf – tudta meg a hvg.hu. Az újabb rendőri vezetőcseréről feltett kérdéseinkre a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság részéről azt reagálták, időben megadnak minden tájékoztatást a változásról, amennyiben megtörténik."

 


rámenős Creative Commons License 2012.12.09 0 0 3564

Kedves rap.

Köszönöm, hogy megtetted azt, amit sokan elkerűlnének. Többet mi nem tehetünk. Ill. nem tanácsos.

A véleményeddel tökéletesen egyetértek. Hasonlóakat tapasztalok én is és ennek hangot is adok. Természetesen nem sok eredménnyel.

Mostanában még jobban elszaporodtak Tárnokon a betörések, pincefeltörések. Látványos igéretek születtek.

Amikor állampolgári bejelentéseket tettek egyesek, a fülük botját sem mozdították az illetékesek.

Az igazsághoz tartozik az is, hogy egy-két túlbuzgó rendőr mindent elkövet. Azokat meg a belső ellenőrzés b..iztatja, hogy rendben van-e a ruházatuk. Ugye ez a legfontosabb. Lásd körömgomba.

Ha mégis véletlenül belebotlanak egy többszörös renitensbe, akkor meg az ügyészség nem foglalkozik vele, péntek délután. Nehogy már le kelljen csukni azt a szerencsétlent.

Pár éve költöztem Tárnokra. Még most alakúl a baráti köröm. Remélem, lesz mögöttem hasonló társaság, mint a búvárkodásban. Rájuk mindenben számíthatok.

Lehet, hogy ki kell terjesztenem a kört Érdre is.

Előzmény: R-A-P (3563)
R-A-P Creative Commons License 2012.12.08 0 0 3563

Kedves rámenős.

Megvallom őszintén, nem mertem az utánfutót és a szállító gépkocsikat lefényképezni, mert nem akartam úgy járni, mint a felháborodásodat kiváltó ok szenvedő alanyai. A rendszámokat persze megjegyeztem. Egyébként, más üggyel kapcsolatban az érdi rendőrségtől származó információ szerint, csak a traffipax által készített felvétel hiteles. Ennek némileg ellentmond, hogy valamelyik tv csatorna által készített felvétel alapján elmeszelték Balsai főtalláros és Pintér főbűnügyér sofőrjeit. Érden más a rend.

Mellesleg, amelyik rendőr párost meg lehet verni, az nem való rendőrnek. Természetesen, mint embereket sajnálom, de a rendőrnek más eszközök állnak rendelkezésére, mint mondjuk nekem, hogy megvédje magát. Ha magukat nem tudják megvédeni, hogy fogják megvédeni a honpolgárt?

Nos, ami a dolog lényegét illeti, a faipari szakemberek tevékenységét nov. 27 és dec. 4 között kísértem figyelemmel, ebben az időszakban pecáztam. A kitermelő brigádok 5 fősek voltak, egy kiskorú és egy hölgy taggal. A kiskorú figyelt, a hölgy pedig gallyakat gyűjtött a farakás tetejére, álcázni a vastagabb fadarabokat.

Nov. 28-án bejelentést tettem az észleltekről telefonon. Megadtam a rendszámot is. A rendőr kérdéseiből arra következtettem, hogy a főkapitány kijelentésével ellentétben, legfőbb hűbérúri engedéllyel lehet a szigeten ágakat gyűjteni. Járőr kiküldést ígérte.

Ennek ellenére a fakitermelés háborítatlanul folytatódott a Bara árok befolyójának mindkét oldalán. Az említett időszakban két esetben láttam polgárőr autóban utazó rendőrre hasonlító személyeket megfordulni a szigeten. Az első esetben elegánsan körbe autózták az elhagyott, lefosztott horgász bunkert, másodszorra már a 6-os út irányába vezető földúton is járőröztek. Ez utóbbiak valószínűleg észlelhették volna a szorgoskodókat, de a délutáni időpont miatt azok munkaideje már lejárt. A befolyónál közmunkások is ejtőztek, akik idegen érkezésekor azonnal fűrész ragadtak és lázas semmit-tevésbe kezdtek. Nem kevertem össze őket az önkéntes favágokkal.

Azt hiszem ez az egész történet jól rávilágít arra, ahogy ma nálunk a rendhez a közbiztonsághoz viszonyulnak az illetékesek. Ha sokan felháborodnak, és ennek hangot adnak, akkor az illetékesek egy részénél intézkedési kényszer keletkezik. A politikusok azonnal fórumot hívnak össze, nyilatkozgatnak, ígérgetnek, elmondják milyen sokat tettek, milyen sok pénzt dobtak ki átgondolatlanul az ablakon. A rendvédelmi vezetők statisztikára utalva belebeszélnék az emberekbe, hogy tulajdonképpen javul a helyzet csak véletlenül ők most pechesek. Korlátozott lehetőségikre hivatkoznak.  A rendőrség pedig a megszokott színvonalon szolgáltat és véd. Hogy ez fásultság, nemtörődömség, vagy szakmai hiányosság miatt van, azt a rendőri vezető lenne hivatott eldönteni. Én csak a sikertelenséget konstatálom.

Demonstrációs járőrözéssel nem lehet tolvajokat elfogni. Viszont nagyon sokba kerül. A járőrautóból ki kellett volna szállni és végig menni a parti gyalogösvényen, hogy meglepjék a favágókat. A Vízművek telephelyéről, vagy a Csónak u – Sziget u közös szakaszáról jól megfigyelhető lett volna a szállítás.

Persze, lehet az is, hogy a helyi politika beleszólt, a falopást szociális támogatásnak tartva leállította a rendőrséget.  Ha ez történt, nagy a baj. Már az is baj, ha a rendőr nem egyformán lép fel mindenkivel szemben, de az a demokrácia megcsúfolása, ha konkrét rendőrségi ügyekbe beleugat a politika. Mellesleg az egyik szorgalmasan gyűjtő család szokta kampány időszakban a helyi nagyságok pofalemezét kiakasztgatni az oszlopokra, az ellenjelöltekét meg letépdesni, itt, csendes kisfalunkban. 

erdlako007 Creative Commons License 2012.12.07 0 0 3562

Van ahol alternatív módon oldják meg a gyorshajtás megelőzését:

http://videa.hu/videok/vicces/vedekezes-a-gyorshajtok-ellen-DZxJtfseEZP0Shzr

rámenős Creative Commons License 2012.12.07 0 0 3561

Kedves rap.

Jól fotózol, de mondjuk érdekesebb lenne a kép ha az általad említett utánfutóról készült volna.

A többi csak piszkálás, hergelés. / Azt hiszem ezt mondták a rendőrverők kiengedése miatti felháborodásom kapcsán./

Előzmény: R-A-P (3560)
R-A-P Creative Commons License 2012.12.07 0 0 3560

 

 

coleng Creative Commons License 2012.12.07 0 0 3559

Spongyát rá, nem történt semmi. :)

Előzmény: rámenős (3558)
rámenős Creative Commons License 2012.12.07 0 0 3558

Az előbb a süninél már bocsánatot kértem tőled.

Mégegyszer elnézést.

Előzmény: coleng (3555)
rámenős Creative Commons License 2012.12.07 0 0 3557

Sünikém.

Tudod nagyon jól, hogy szívesen vállalom helyetted is a buta pógár szerepét, csak ne fröcsögj mindig.

Colengtől pedig elnézést kérek.

látod sünikém, egy kis figyelmetlenség is galibát tud okozni. / Íráskor nincs előttünk a teljes poszt. /

Előzmény: borzassün (3556)
borzassün Creative Commons License 2012.12.06 0 0 3556

R-A-P írta azt, hogy látta a dolgokat, nem a coleg fórumozó.

 

Ha már mindenki köztük Én is le vagyok hurrogva,akkor tessen tökéletes lény lenni(nem kötekedni akarok,mert már hozzáidomúltam ahhoz, hogy itt Én lehetek csak a hülye mert mindenki más okos).

Előzmény: rámenős (3554)
coleng Creative Commons License 2012.12.06 0 0 3555

Bocs, de nem értem a kérdésed.

Mit kellett volna tennem, hol és mivel kapcsolatban?

Előzmény: rámenős (3554)
rámenős Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3554

A bejelentéssel kapcsolatosan igaza van. TETTÉL valamit?

Előzmény: coleng (3551)
rámenős Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3553

Ne bántsd. Lehet finomabban is fogalmazni.

Süni csak a fotelból osztja az észt. Ártalmatlan gyűlölködő.

Előzmény: coleng (3551)
rámenős Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3552

Sünikém.

Az előre leadott kérdések hasznosak, mert fel lehet készülni a válaszra, adatokkal, amit nem tudhat fejből az ember. A baj ott kezdődne ha nem válaszolnák meg. Viszont azért van az embernek szája. A magasztalás már csak a te fóbiád marad, de ha neked ez jó?

Előzmény: borzassün (3549)
coleng Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3551

 

"csak kijelőlt kérdezők előre leírt kérdéseket tehettek fel és csak magasztaló hozzászólók szólhattak hozzá"

 

Honnan szedsz össze ennyi marhaságot? A hozzászólásodból látszik, nem voltál ott. Én ott voltam, bárki hozzászólhatott.

 

Nem kellene össze-vissza hazudoznod, rágalmaznod. Már többen kérdezték, látott orvos? Ideje lenne megvizsgáltatni magad.

Előzmény: borzassün (3549)
borzassün Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3550

Ha láttad, hogy viszik a fát és azt is láttad ki,akkor mit tettél, hogy a cselekmény elkövetéséről a hatóságot értesítsd.Mondjuk a pecázás holt ideje alatt egy bejelentés megtételével a 107 ingyenes telefonszámon,vagy a telefontanú anonim telefonszámán.

A Bibliában is leírták valahol, hogy bűnösök közt cinkos aki néma(lehet hogy nem pontos). Szóval háborgunk a dolgok fölött,de tenni nem akaródzik semmi.

 

Persze tudom ilyenkor jön az, hogy majd hülye leszek bejelenteni, hogy rángassanak bíróságra és majd a családomat a lopók megtalálják,meg hogy az adómól élő ingyenélő rendőrök minek vannak,mert csak eltartjuk őket nem hajtanak hasznot stb......  

 

Még csak annyit-nem védelem képpen-, azt mondta egy rendőri vezetői beosztásban levő barátom, hogy a KMB-ek egy lakossági meghallgatáson képviselhetik a szervezetüket és az ott befolyt információkról szigorúan jelentést kell tenniük. ja és sok esetben szabad idejükből mennek el azok a rendőrök azokra a lakossági meghallgatásokra és bár a munkájukat-hivatásukat képviselik az ott megjelenésüket nem fizeti meg senki nem úgy,mint ahogy egy önkormányzati képviselőt aki amúgy sok esetben évekig nem is szól az általa képviselt lakossághoz.

Előzmény: R-A-P (3548)
borzassün Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3549

 

javasolnám a meggyesek. hu internetes oldalon a témában írt oldal elolvasását, ott pár főbűnös és a lakosságról készült pár propaganda fotó is látható. apropó ott sem igen kérdezhettél volna,mert csak kijelőlt kérdezők előre leírt kérdéseket tehettek fel és csak magasztaló hozzászólók szólhattak hozzá.

 

Előzmény: rámenős (3547)
R-A-P Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3548

Rossz nyelvek szerint azért lett a fórum megszervezve, mert a Külső Római út lakóinak a hócipője tele lett a sorozatos betörésekkel, az átmenő forgalommal és levelet írtak az országos

főkapitánynak. Első nekifutásra, amikor meghirdetése az Érdi Újságon keresztül történt, kudarcba fulladt. Csak néhány érdeklődő jelent meg, a rendőrséget is csak KMB-sek képviselték. Antunovits Antal, a helyi képviselő postaládába dobott szórólapokon keresztül

invitálta meg az ófalusiakat a következő szeánszra. Személyesen hívta meg a kisebbségieket.

Beszámolót az Érdi Újság fotón látható számában az 5. oldalon találsz, illetve itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9183475&la=122691027

 

A megyei főkapitány intézkedéséből annyi észlelhető, hogy valóban járőröznek Ófaluban, ebbe még a polgárőrség kocsijait is bevonják. Azóta a Külső Rómain nem volt betörés. Ófaluban is kevés, legalábbis amiről tudunk.

 

Ami a meghirdetett zéró toleranciát illeti, az érdi rendőrök szelektíven értelmezik a megyei főkapitányuk kijelentését. A fatolvajok működnek, a behajtani tilos táblát figyelmen kívül hagyókkal a kutya sem törődik. Persze lehet, hogy mindez  csak azért van, mert a rend éber, érdi őrei úgy gondolják, elég ha autóval napjában többször végig hajtanak az utcákon, vagy

a sziget bejáróin.

Az elmúlt két hétben többször is voltam lenn a Duna parton pecázni.Az ófalusiak által a betörésekkel gyanúsított két család képviselői motoros fűrésszel vágtak ki fákat, személyautóval, utánfutóval vitték a fát a szigetről. Becslésem szerint, amit láttam, legalább tíz köbméter volt. Az viszont igaz, amilyen eredménnyel leplezik le a bűnözőket, olyan eredménnyel derítik fel a megtörtént bűneseteket. Már, amennyiben ezt eredménynek lehet nevezni.

Előzmény: rámenős (3547)
rámenős Creative Commons License 2012.12.05 0 0 3547

Nagyon sajnálom és rendkívűl bosszant, hogy nem szereztem tudomás erről a látogatásról.

Lett volna párkérdésem a tábornok úrhoz Tárnok kapcsán is.

Legalább itt feltehettétek volna ezt a fórumot. Kik és hányan voltak ott?

Előzmény: R-A-P (3546)
R-A-P Creative Commons License 2012.12.04 0 0 3546

 

 

borzassün Creative Commons License 2012.11.27 0 0 3545

A Ha kérdés az bizony minden kétkedőben és hozzánem értőben ott van. Mert mi volna, ha nem lenne ott? Ja és a beárazás. Hát igen vállalkozói nézet.

 

A biztonság és a vagyonvédelem egy külön szakterület,aminek vannak művelői,akik között vannak pancserok, amatőrök és profik.

A létrehozók meg azért nem kérik ki a profik véleményét,mert akkor későbbiekben az analfabétának nem lehet megmagyarázni, hogy azért puha,hogy ne fájjon.

 

Szóval jelenleg a leghatásosabb eszköz az ember ellen maga az ember.Innentől kezdve a többi az mind csak segéd eszköz,aminek az értékét helyezik érdekcsoportok az ember elé legfőképpen. Már csak azért mert ugye az embert nem lehet ,vagy legalább is nem mindegyiket lehet pénzért eladni. Az eszközt meg igen,mert az nem beszél vissza. ÉS! az ember képes elmondani azt is, ha amatőrök aljas módon érdekszövetségben a hozzánemértésükből eredően anyagihaszonszerzés tényét elkövetve képesek embertársaiknak ártani. Utánna meg ezt a mocskot szépen csomagolva a tudatlanoknak szépen képesek letolni a torkán.

 

Előzmény: erdlako007 (3544)
erdlako007 Creative Commons License 2012.11.27 0 0 3544

Mint minden sarkítás, ez is hibás eredményre vezet. Természetesen rengeteg esetben annyit ér a kamera, mint halottnak a cvikipuszi.

De ha 100 esetből csak 15 esetében járul hozzá a tettes becserkészéséhez, akkor az felesleges? NEM!

Ki árazza be ezt?

Egyetértünk abban, hogy ez naggggyon jó lehetőség a közpénzek csókosok zsebébe való transzportálására. A pártközeli, haveri vállalkozások létrehozására.

Az, hogy valamit ebben az Abszurdisztánban trehányul, ótvar módjára végeznek, nem feltétlenül rossz alapból.

Nyilván az érdi kamerarendszert is lehetne hatékonyabban működtetni. SOKKAL hatékonyabban.

Nem bölcsek köve. NEM OLDJA MEG a bűnözés kérdését.

Csak 1 db eszköz a sok közül. Kezdve a jogszabály alkotástól a végrehajtó szervezet politikai befolyásoltságáig. Száz és ezer eszköz egyike. Miért ennyibe került? No ezen lehet vitatkozni.

Mennyi kár lenne ha nem volna? 2 vagy 200 betöréssel, erűszakos cselekménnyel lenne több? S azokat ki árazza be?

Kicsit hasonlít ez pl. a motorosok bukósisak viselésére. Megoldja ez a nagy baleseti arányokat a motorosok körében? Egy fenét!

Nagyon sok esetben semmit nem ér. De ugye egyetértünk, hogy nélküle még több halott vagy durván rokkant ember lenne.

 

Akármilyen gyenge eszköz is, annyit ér mint a polgármester ablaka alá épített díszburkolat a város szemszögéből.

Vagy a kis kőhíd terve sok millerért.

 

Kicsit off, de elmondok egy példatörténetet. Már elévült, lehet róla beszélni.

Anno mikor a terrorházát megépítették, egy ismerős cég nyerte pályázaton a nagy plazma TV-k beszállítási jogát. Akkoriban ezek még kib..szott drága dolgok voltak, de ugyi a politikai akarat megvolt.

A cég mint közvetlen dealer nagyon jó árat csinált és szállított. A világ akkori egyik legjobb típusát. A megrendelő a helyszíni beállítást már nem kérte. Az átadás elötti napon a szép vezérasszony habzó szájjal, üvöltve hívta a beszállító céget, hogy darabonként 3 millió forintért szart adott. A cégvezető kiment és fél óra alatt beállította a pár nyomógonbbal a TV-ket.

Amiket tőle 800 ezerért vettek!

A történet nem Magyarországon, hanem Abszurdisztánban történt. Lehet tippelni ki volt a diktátor.

borzassün Creative Commons License 2012.11.26 0 0 3543

colleg: nem 440 hanem 980 a pontos összeg

 

érdlakó007:

kérdés: ha egy kamera látószögében levő területen lombos fa takarásában beugrik egy elkövető a kerítésen,akkor a kamera megmondja majd, hogy ki volt az illető?

csak a miheztartás végett hazánkban még köz rendőri egységnél nincs arcfelismerő rendszer, max a nyomozó, vagy a járőr rendőr ráismer, hogy "jé az a Józsi,akit tegnap is behoztam!!!". DE! csak ennyi. Ha már nem helyi szilvatolvaj,akkor cseszheted a kamerádat meg a millióidat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!