Keresés

Részletes keresés

jóskapista08 Creative Commons License 2008.09.12 0 0 528
"A Fideszen belül komolyan tartanak attól, hogy a Jobbik sikert arat az EP-választáson, és bejuttatja Morvai Krisztinát. Ebben az esetben ugyanis leomlik az „elvesztegetett szavazat” mítosza, és sok radikális szavazó a Fidesz helyett a Jobbikot választhatja a parlamenti választásokon is. Erre a szakértők szerint is minden esély megvan."

A Fidesz már fél a Jobbiktól

hehe, remélem pont a palackból kiengedett szellem fogja megszopatni mikáélt:DDD
ooloo Creative Commons License 2008.09.01 0 0 527

Kissé türelmetlennek tűnsz, ha már a leves közben rá szoktál gyújtani... :DDD

Előzmény: hangardoor (526)
hangardoor Creative Commons License 2008.09.01 0 0 526
"demokrácia liberalizmus nélkül olyan, mint a húsleves hús nélkül"

Én jobbat tudok. Demokrácia liberalizmus nélkül olyan, mint a húsleves könnyű drogok nélkül.
Előzmény: rabida (504)
jóskapista08 Creative Commons License 2008.09.01 0 0 525
orbán úgy fog táncolni, ahogy vona fütyül:-))

Vona Gábor: Nem leszünk kitűző a Fidesz hajtókáján
zividivi Creative Commons License 2008.08.12 0 0 523
Ez lenne az analitika?

Merthogy gondolkodásnak kissé zavarosra sikeredett. Különösen a fideszbeiktatásos rész.

Szóval, mit is akartál mondani?
Előzmény: Vanquisher Bobbins (522)
Vanquisher Bobbins Creative Commons License 2008.08.12 0 0 522

Hát zivike azt eddig is tudta mindenki, hogy kissé alulbrainizált vagy, de hogy ennyire??? Egyrészt a post egy mellékszálról szól, másrészt biza még zsidóknak is vannak -hozzád hasonló- szélmegjobbantjai. Akik viszont állandó jelleggel belekavarnak a dolgok sűrűjébe. (vö: mérlegnyelve) Ráadásul ezeknek még fegyvere is van. (nané, gárdázzunkcsak...) Aztán mintha a fityiszmapopó kalapált volna össze valami kapcsolatot az egyik zsidó párttal, (tudod: kellett a dísz...)  De hát mindegy is, rád is igaz, ha egyszer megjobbant, akkor nagyon...

Az analitikus gondolkodás képességének hiátusa meg hát...

Előzmény: zividivi (499)
ooloo Creative Commons License 2008.08.11 0 0 520
Minden további nélkül akár igazad is lehet. De ez a topik másról szól.
Előzmény: kis-szabó (519)
kis-szabó Creative Commons License 2008.08.11 0 0 519

Nem tudom.

Mindazonáltal a jelen helyzetben a Jobbik lényegesen hasznosabb szerepet játszik az országban, mint pl. a MSZP.

Előzmény: ooloo (515)
zividivi Creative Commons License 2008.08.11 0 0 518
Akkor a te embered, nem?

Miért is bántjátok?
Előzmény: Törölt nick (516)
ooloo Creative Commons License 2008.08.11 0 0 517
Jó. Mindenesetre én előbb megnézem, amikor feláll a sámlijára és megpofozza a hordát. :)
Előzmény: Törölt nick (516)
ooloo Creative Commons License 2008.08.10 0 0 515

"Jobbik-leves: még fő, forró és fűszeres. Rosszmájúak szerint nem is enni lesz, hanem fejekre akarják önteni."

A Fideszt meg fogja szivatni a Jobbik? :DDD

Előzmény: kis-szabó (512)
zividivi Creative Commons License 2008.08.10 0 0 514
:-)))))
Előzmény: kis-szabó (512)
zividivi Creative Commons License 2008.08.10 0 0 513
Demokráciban igazad lenne.

A piacgazdaságban viszont azt eszel, amit a plázákban árulnak, vagy magad neveled panellakásodban a desznót (marhát, szárnyast, ki, mit szeret!) a húsleveshez.
:-(((((

Én, a magam észéről már lemondtam rég a "liberális" húslevesről. Csak nehogy a fűig korlátozzák az étrendet!
Előzmény: kis-szabó (511)
kis-szabó Creative Commons License 2008.08.10 0 0 512

Nemsokára ebédidő, nézzük csak a főkonyha kínálatát:

MSZP-leves:  régi, romlott levesalapot szednek ki állandóan a hűtőből, felöntik, adnak hozzá ezt meg azt, rettenes, ehetetlen.

FIDESZ-leves:  jó bő lére van engedve, de nincs neki semmi íze.

SZDSZ-leves:  furcsa íze van, s néha olyan gusztustalan darabok úsznak benne. Egye, akinek ízlik!

MDF-leves: valami látszik az üst alján, de ezzel akarnak egy országot jóllakatni?

KDNP-leves: a recept jó lehet, de nem férek hozzá a Fidesz nagy fazékától.

Jobbik-leves: még fő, forró és fűszeres. Rosszmájúak szerint nem is enni lesz, hanem fejekre akarják önteni.

Na,  muszáj lesz megint magamnak főzni!

Előzmény: kis-szabó (511)
kis-szabó Creative Commons License 2008.08.10 0 0 511

Attól függ, hol vásároltad.

Egyébként a demokráciában hadd főzzön csak mindenki magának, lényeg, hogy a levesedet ne nagyon erőltesd arra, aki nem kér belőle...és főleg meg ne mérgezz vele másokat!

A romlott vagy veszélyes löttyöket ki kell önteni, akár egyéni fazékról, akár a nagy közös kondérról van szó!

A főszakács és a zsüri szerepe természetesen kimemelt jelentőségű a demokrácia ezen konyhájában.

Előzmény: zividivi (510)
zividivi Creative Commons License 2008.08.10 0 0 510
De a "liberalizmus" is csak póthús, ha éppen nem a hipozott döghús benne!
Előzmény: kis-szabó (509)
kis-szabó Creative Commons License 2008.08.10 0 0 509

Igen, ezek a túl erős fűszerek a demokrácia húslevesében.

Előzmény: Törölt nick (507)
kis-szabó Creative Commons License 2008.08.10 0 0 506

"...demokrácia liberalizmus nélkül olyan, mint a húsleves hús nélkül..."

A színnel kiemelt szó helyére tetszés szerint beilleszthető még igen sok más izmus, és a mondat igaz marad.

zividivi Creative Commons License 2008.08.10 0 0 505
Már megbocsáss, fingod sincs a liberalizmushoz, ha azt hiszed abban él Európa.

Majd ha rájössz a különbségre, folytathatjuk a diskurzust.

Van mit tanulnod.
rabida Creative Commons License 2008.08.10 0 0 504
már megbocsi, de demokrácia liberalizmus nélkül olyan, mint a húsleves hús nélkül, de magas ez neked, mint malacnak a farzseb...
Előzmény: zividivi (503)
zividivi Creative Commons License 2008.08.10 0 0 503
OK!

Amint kivonul belőle a "liberális" különítmény, számítani fog Európa véleménye.

De amíg a farok csóválja a kutyát.........
Előzmény: rabida (502)
rabida Creative Commons License 2008.08.10 0 0 502
a demokratikus Európa...
Előzmény: zividivi (501)
zividivi Creative Commons License 2008.08.10 0 0 501
A "liberális" Európa, vagy az európai Európa?

Mert egyáltalában nem mindegy.
Előzmény: rabida (500)
rabida Creative Commons License 2008.08.10 0 0 500
háááááááát, a farok fogja csóválni a kutyát...
Európa meg undorodva fog elfordulni tőlünk...:(
Előzmény: Open Society (-)
zividivi Creative Commons License 2008.08.10 0 0 499
Megható előadás csak éppen semmi köze a Jobbik-Fidesz viszonyhoz.

Már ne is haragudj, de Perez járatosabb nálad a magyar-izraeli (nemzetközi!!) viszony kérdésében, és ugyebár a Jobbik nem a palesztin-izraeli (helyi!) viszonyba avatkozik bele, hanem csupán önvédelemre próbál berendezkedni itt, Magyarországon.

Eléggé furcsa palesztinként kezelni a Jobbikot Izraelben!

Mégfurcsább ez a szándék a helyi zsidóság hivatalos képviselőitől.

Aki megérti, mi a tét, az szerintem mellőzi a két probléma összemosását. Éppen a helybéli zsidóság érdekében!

Előzmény: Vanquisher Bobbins (498)
Vanquisher Bobbins Creative Commons License 2008.08.09 0 0 498

>>eddig itt az Izrael, mert egy erőszakos, agresszív állam <<

Én mindenkinek azt ajánlom, menjen le egyszer Izraelbe, és utazza kicsit körbe az országot. Nem nagy az egész, itt ott-át lehet köpni a két oldala között.

Aztán nézze meg, élje át, mi is az az agresszivitás.

Érdekes módon a cigány és az euroatlanti kuktúra között ütközéseket milyen könnyen képesek felfogni itt sokan, holott odalenn is ez a fő gond: az egyik az Iszlám agresszív változatának tipikus jeleit produkálja, Izraelben meg a népesség legalább 95 %-a manapság szekularizált...és szemben a palesztinok számottevő többségével, tanul-tanult és rohadt keményen dolgozik. Meg abból a szar homokból, de képes várat építeni!

Aztán a média persze szeret mindent egyfajta szájíz szerint bemutatni, de nemrég egy konferencián, Pesten találkoztam egy igen jónevű, onnan érkező professzorasszonnyal, aki elsírta magát, mert meglátott egy kukát...náluk -mint mondta-évek óta nem lehet ilyesmit használni, mert hát azok a szelíd és ártatlan moszlimok, nemegyszer akár ovóda előtt is (amiben ráadásul vannak számosan arab gyerekek is) robbantják föl ezeket. Mesélt arról, hogy úgy nevelte föl a két gyerekét,hogy amikor reggel elmentek iskolába, nem tudta, este látja-e őket viszont.

Meg ugye az is igaz, hogy zsidók adnak munkát a palesztinoknak, és valamiért nem fordítva áll a dolog...

Szóval: mindenkinek ajánlom, hogy ennek az agresszivitásnak a megítélgetése előtt menjen oda, és kicsit járja körbe azt az országot.

Ne legyen meglepve aztán azon, ha arra ébred, és elkezd olyanokon elmélkedni, hogy hát hm... nekünk is van ilyen rongáló, fenyegető, rohadt sokba kerülő népességünk, csak úgy látszik a zsidók keményebbek nálunk, és mernek visszaütni!

Amúgy meg tessék arra is gondolni, hogy az Áládárok, Lájfok, Mohácsi vészek szemében, mi egy grammal nem vagyunk jobbak a zsidó államnál, sőt...

Előzmény: k_szent_g (493)
zividivi Creative Commons License 2008.08.09 0 0 497
Én is az antinácikra gondoltam. Többek között!

:-((((
Előzmény: wizes (496)
wizes Creative Commons License 2008.08.09 0 0 496

Talán nincs a magyar nemzetnek ellensége ebben az országban?

Aszem azok akik ezt terjesztik és elképzelik.

Azok az ellenségek.

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: zividivi (495)
zividivi Creative Commons License 2008.08.09 0 0 495
//"..és ki ellen önvédekezel amice? ..."//

Talán nincs a magyar nemzetnek ellensége ebben az országban? Hiszen már a vezéridelógia is csak "politikiai magyaroknak" engedélyezi az "önmegvalósulást", akiket teszerinted is békében kellene hagyniuk a "kulturnemzetnek" ahhoz, hogy békésen keresztülvihessék nemzetfeszámoló terveiket.

És ez az, ami egyelőre még ellenállásba ütközik.

Aztán, majd meglátjuk, mi lesz a vége: sikerül-e fennmaradni, vagy jön egy Újnürnberg a hatalom "válaszott" bitorlóira.

Bizony, volt már nemegy választott zsarnok is az elmúlt évtizedekben.

A veres-draskovics-apró féle alattomos uralkodói módszer sem igazán demokratikus a "rendszerváltó" bennfentesek bebetonozási technikájának jóvoltból.
Előzmény: Törölt nick (494)
k_szent_g Creative Commons License 2008.08.09 0 0 493

Részvétem.

Megértem, hogy így látod, de úgy gondolom, hogy tévedsz.

Mindenkit - még minket magyarokat is - megillet az önvédelem. Márpedig a "harc" jelenleg az önvédelemről szól.

Az, hogy a hatalom épp abban él, hogy a legtutibb módja az önvédelmi törekvések leverésének, hogy úton-útfélen nácizik nem a mi hibánk. Biztos van pár fanatikus ember, mutass egy csoportot, bármilyet, amiben egy hülye sincsen.  De a harc ebben a pillanatban az átlag magyar emberek túléléséről szól és a kettős rombolás ellen folyik: szellemi és anyagi. Szerintem senkinek sincs különösebb baja a zsidókkal - bár mindenki csak magából tud kiindulni, de nekem spéci nincsen (akiket kiemeltem eddig itt az Izrael, mert egy erőszakos, agresszív állam és azok a nagyjaink, akik pl. kettős állampolgársággal képviselők vagy egyéb magas és befolyásos funkciót töltenek be és esetleg átjátszák az az ország még megmaradt értékeit idegen kézre).

A cigányokkal csakugyan baj van (többségükkel) de azt hiszem azt meg kár csócsálni, mindeni tisztában van vele aki nem valami megkímélt részén lakik az országnak és csak hírből hallott felőlük.

Előzmény: Törölt nick (469)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!