At ittTasság valójában bálványimádás! A Sátánnak jó oka van a kitalált magor vezér, azaz Tas képébe bújni. Veszedelmes, halálos, végzetes...Nem úgy van, hogy..:Ha akarom meg Töhötöm, ha akarom nem! Tas, Hiba, Töhötöm...
Így van. Pókok is, viperák is. Ugye, te is keresztes vagy titokban? Azok gyűlölték a janicsárokat.
Pedig nem kéne utálnod, hiszen ügyeteket tolom én is. De lám, valamiféle szerepzavaban találtatsz, gondolom, oniost ittál, a rosszabbik (tiltott) fajtából, és megborított kicsinyéget téged. Sebaj, sokakkal előfordul, holnapra remélem, kitisztul a fejed.
Allah Isten neve. Így van a Bibliában is. (Eloám).
Vigyázz joano, én nem neked esküdtem fel, és nem téged, hanem a jehova tanúit nyomatom.
Ha te Istent kezded gyalázni, ellenfeled leszek, oszt neked annyi. Idehívok ha kell többszáz janicsárt, és nem lankadnak, nem kopnak le, mi komoly kiképzést kaptunk, a fórumon is ment a csata ezerrel.
Persze, hogy az igaz isten a ti jehovátok, Mihály növessze hosszúra a pajeszodat!
Látom, már velem is tréfálkozol, hogy így mondogatod, muszlim hit áll hozzám közel. Nagyon tréfás vagy, de már egy kicsit másfelé kéne nézned mielőtt teljesen lejáratod magad, ostoba barom.
Janicsárom hozzád a muszlim hit áll közel, mit értesz te Jehovához, az igaz Istenhez ?? :)))))))))))))) Meg Jézus Mihályhoz ??.........:)))))))) Semmit. Csak azt hiszed hogy a gúnyolódásoddal majd kedvünked veszed..........:))
Óóóóó, ha a szkafander vicc volt, akkor az is vicc, ugyanúgy, hogy a ti Jézus Mihályotok visszagyütt a fődre 1914-ben, igaze? Ééééértemm már.
Ti jehovistákok ilyen viccös gyerekök vagytok, igaz?
Akkor egy csomó minden csak vicc, ugyen? Hát pesze! Gondoltam én, hogy ilyen csudadolgok nem lehetnek mind igazak, csak hát ugye, nem mertem kimondani.
Ebből következik, hogy Jézus csak 1914-ben utazhatott ég és föld között. Addig csak a felhőkig dzsalt, mert régebben nem készítettek szkafandert.
Meg van az új jehovista tan!
Alá van támasztva az 1914-es kinyilatkoztatás, már egészen biztos, Jézus Mihály akkor gyütt vissza, már tudtak neki szkafandert készíteni, s mihelyst tudtak, gyütt is.
Ja a koriból való idézet, egy páli megállapítás, aki pedig mást tanít, akár mennyből az angyal, az legyen átkozott, mondotta Pál a nagyon okoska önjelőlt apostolka! Ne is hallgas az igazi apostolokra, Jézus tanítványaira se...., de hitetlen Tomy-t is felejtsd el, aki ujját nyomkodta Jézusa sebeibe, majd látták testében felliftezni a mennybe a kapun, min illés a tüzesszekeres jelentben.... égi királyság? Hol van eme trónus? A tejúton valamiféle délibábos palotában?