Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 774



Egyszerűen nem hiszem el hogy ekkora szar átláthatatlan szövegdzsungelt hogy képes valaki csinálni!!!!!!semmit nem találok mint idáig semmit!tékozló homár ügyvéd blogok,meg ezer helyen össsze vissza hirek orrba szájba,semmi keiemlés vagy fontossági sorrend,hányinger a köbön!!!!hát ez borzalmas!!!


a munkahelyemen mind a 15-en hányingert kaptunk és azt hidtük a röhögögörcsünk után hogy ez egy rossz vicc egy rémálom ez a fostalicska és majd felébredünk...!!!

a jó édes rohadt életbe,most őszintén mi a szarért kell mindent elbaszni????!!!!


:

origo,freemail,iwiw és most az index is!!totál káosz a köbön,olvashatatlan!!!!!!!!
jem Creative Commons License 2007.07.23 0 0 773

Hááááát, ez tényleg nem jött össze :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

átláthatatlan lett, béna lett, elveszett a fííííííling, meg ilyenek. Pont nem olyan, amilyen egy hírportálnak lennie kellene.

 

MIT NÉZZÜNK EZUTÁN?????? Javaslatokat kérek szépen, hogy az index helyett hova forduljunk? És azért hiányozni is fog. Milyen klassz lenne, ha az indexesek elolvasnák az emberek véleményét, és változtatnának. Csak ilyen olyan ritkán van Magyarországon.

köszönöm

ZolaBA Creative Commons License 2007.07.23 0 0 772
A Homár eddig egyből balra volt, jól megtalálhatóan.
Most? két oldal lapozás le, majd jobbra van egy dzsungel, ami nem is egymásalá rendezett felsorolás hanem a gagyi keskenyhasábba beletöredezett, na annak a végefele, a rengeteg és átláthatatlan ezáltal természetes módon az agy által kiszűrt hírcímmel megeggyező betűszinnel és mérettel. Grat.
invad3r Creative Commons License 2007.07.23 0 0 771
Ja és nem a gif-es oldalra gondoltam, az tetszett :)
Előzmény: invad3r (769)
The Elf Creative Commons License 2007.07.23 0 0 770

Őszintén szólva...

 

Egy darabig Tóta W. okán kerültem az Indexet. Nem, nem a díjazott cikke kapcsán, de megjegyzem: Vak tyúk is talál szemet.

 

A stílus érdekes, de valahogy a dolgok rossz oldalának kifigurázása, a csípős megjegyzések, szórakoztatás a humorista dolga szokott lenni az életben, nem az újságíró feladata. Annak objektívnek kell lenni, észrevenni a jót, és nem árt utánajárni. Kiváltképp tetszett, hogy a beceneve (worluk) egy olyan könyvből lett vállogatva, amit szerepjátékos írt, poénból szerepjátékosoknak, de amikor szerepjátékról írt, azt se tudta mi az. Fröcsögni, támadni sikerült. Aki mindent szid, előbb utóbb talál olyan témát amit tényleg szidni kell, és ha egy jól sikerült cikk jól sikerült fordítását valaki kiválasztja, beküldi, lehet vele nyerni. Mondjuk népszerű és egyszerű mint a rossz bulvárhír.


Aztán csak regisztráltam. Majd egy darabig nem sikerült rávenni a fórumot, hogy jól működjön, gondolom valami inkompatibilitási probléma. Láttam sok dologban okos az Index: akadnak nagy poénok, szedik a tartalmat a blogokról. De bedőltek a Secound Life-nak. Istenem.

 

Jött az IndaPass is. Ez jó is, mert egy lapcsaládnál célszerű a közös login, és komoly haszna lehet számukra is user számára is, rossz is: A meglévő adatbázissal rosszul kötötték össze. A fórum kapcsán is elmondható: fejlődik is meg nem is.

 

A magyar piac kicsi piac, többnyire nincs pénz nagy fejlesztésekre, jó példa az origo. Vagy elérhető megvehető megoldás kell: így nem a teljes fejlesztést fizetni, vagy valami nagy csoda. Átállás egy jó folytatható alapra nincs, váltás és szopás van. Félkész a dolog. De bejött a fórumra is, fejlődik, javulna, szépülne. Jön új videomegosztó, miegymás. A jövő is majdnem erre van.

 

Tudják: meg kell újulni, és annyi eszük is van, hogy tudják, az apránként nem működik, mert akkor sosem szokod meg. Egyszerre kell váltani, és nem árt az, ha a váltás kapcsán való anyázás mellett egy egy kapcsolódó poénról is beszélsz. Megszületett a dolog.


Sőt, azt is látod, hogy hol tartanánk, ha ma is a 90es évek új designjeit néznénk, kell az átállás. Igen, megvan az üzenet. Nem lehet minden hibátlan. Az új design sem az. De vannak előnyei. Például: 1024*768 nem egy extrém felbontás, sikerült kihasználni.

 

Tudjuk, a skin váltás fórumokon (egészen nagyokon is) divat, de nagy portálokon nem, és a cikkek szép tördeléséhez fix méret, és fix méretű blokkok kellenek. A jóvő a táblázatok nélkül megoldott elrendezésé, a CSSé, és ha a böngésződ támogatja, akár saját stíluslappal is megjelenítheted az indexet. Ha azt is támogatja, hogy oldalanként válassz, még jobb lessz, jön a jövő.

 

De(!) valamit nem értek. Az szép meg jó, hogy designt, betűméretet nem ajánlanak választásra, de nekem tuti eszembe jutna, hogy az indapassos regisztráció után testre lehessen szabni az oldalt, és a meglévő tartalom mellé a jobb szélre lehessen blokkokat pakolgani.

 

Miért? Mert ha azt jól megcsinálják, akkor népszerűbb lenne (főleg ha a megjelenés áttekinthetőbb) és nekik is jobb lenne (több ember kezdőlapja, a beállításokról készített anonim statisztika is értékes). Miért fontos ez?

 

Mert a ma honlapjának a holnap igényeinek kell megfelelnie. Amit ma adsz át, nem jó, ha ma éppen átlagos, de 1-2 hónap múlva elavult PCkre méretezett elavult dolog. Akkor nem érte meg váltani. Elavultnak a régi is jó volt :) Márpedig ha a google kapcsán van iGoogle, akkor az jelent valamit. Sok lehetőség van. Az új index szép, jó, és sokkal kevesebb vele a gond mint nem egy a közelmúltban megújult oldallal DE ahhoz kevés, hogy a jövőnek szóljon, ahhoz meg sok a változás, hogy a múltból sok erőt merítsen. Miért? A válasz egyszerű: Mert azért jobb az index mint sok más hírportál, mert a látogatás egy "napi rutin" része. Megszoktad, kézre áll, kevés időt vesztegetsz el feleslegesen.

 

Ezt a rutint be lehet áldozni, ha nagy, jó és hasznos újdonságok jönnek. De az árnak és az értéknek leglább egyensúlyban kéne lennie. Itt pedig nem biztos, hogy így van.

invad3r Creative Commons License 2007.07.23 0 0 769
Osztom a többség véleményét, borzasztó!
Áttekinthetetlen, logikátlan, rá van hányva minden egy fehér papírra. Ennyi nagyjából. Ilyet én is tudok. Legalább valami halvány háttérszín választaná el az oszlopokat (javaslat #1). 1 fokkal jobb lenne. Vagy ha baloldalt lennének felsorolva a blogok és a fontosabb rovatok (javaslat #2). Elavult volt a régi desingja, de a szerkezetéhez nem kellett volna hozzányúlni.
Ez így egyes. A balf.sz aki csinálta, monnyon le! 72 órán belül, különben az új kezdőlapom az xnxx.com lesz!
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 768

Gratulálok a rendkívül eredeti designhez.

Melyik elmegyógyintézet lakói tervezték?

halinorbi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 767

egy kis nosztalgia a régi dizájnra:

http://index.hu/politika/belfold/gyurcsanynev/

 

 

Dany007 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 766
meg még annyit, ez elvileh az T. szerk rovat, akkor hol vannak a szerkek ? Mért nem válaszol egyetlen illetékes se ? Mért nem mondanak vagy írnak valamit ? Ez már nem poén....annak már vége lett kb reggel 8 kor...
halinorbi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 765
Csak tudod mi a legnagyobb gáz?
Hogy már nem lehet tudni, hogy egy láma kritizálja a direkt_gagyi főoldalatokat, vagy egy normál értelmi képességekkel rendelkező a szintén übergagyi új_dizájnt.

.
Előzmény: Wágner úr (222)
Dany007 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 764
Szerintem ez kamu...Mármint tök poén az egész...DE már VÉGE LEHETNE! Hányingerem van attól a főoldaltól :S
Olyannak tűnik ez az egész mint amikor valaki nem tud valamit megcsinálni komolyan über faszára, és inkább elpoénkodja a dolgot mert az úgyis megy..Hülyét csinálni könyebb magunkból mint Istent. Egyszerűen csinálltak egy oltári nagy baromságot mert azt könnyű volt.... És ha ezután beküdnek egy tényleg jó designt akkor azt a közönség már sokkal sokkal jobban fogja fogadni, mintha egyből azzal kezdték volna. Mert ha egyből egy minőségi design-t raknak be, akkor ott még lehetnek kételkedők meg stb... De ha ez az extrafosság után beraknak egy jobb designt akkor mindenki felsóhajt hogy huh navégre és nemsokan fognak anyázni...
De már elég volt...én már meguntam....Holnapig várok aztán csá Index...tényleg rosszul esik ránézni arra az új design-ra amit designnek mernek nevezni ! Az egész design áll egy index logoból egy semmilyen menüsprből meg egy rakás szöveg fehér háttérrel...Na mind1...Már vége lehetne és jöhetne valami design...Muszáj lesz csinálniuk valamit , mert ha így hagyják tényleg elvesztik az olvasók felét...És sokakat láttam hogy kezdőlapjuk volt meg minden...Nekem sose volt kezdőlapom...a google a kezdőlapom xD De csak munakidőben vagy 25-30x kattintok az indexre! legalább. Sokszor unatkozok a melóhelyen xD na mind1...de ezentúl nem lesz kedvem hozzá...Inkább sg.hu...origóig nem süllyedek xD az nagyon nem teccik....Valaki valami ötlet ? Egy jó hírportál ? De most komolyan...
ugyanma Creative Commons License 2007.07.23 0 0 763
a "lopással" lehet kicsit túlzásba estem, de ennyire felháborított az amit láttam.
szerintem akik ezt elkövették azok nem a szakma csúcsát képviselik, ergo körbenéztek, hogy mihez lehetne igazodni és nem pedig megalkottak egy izléses, működő formát. ....... anno a totalcar is nagyot bukott, reagáltak is itt a fórumon, kiváncsi vagyok Új Péter mikor tisztel meg minket.
Előzmény: cila111 (715)
ladasamara Creative Commons License 2007.07.23 0 0 762
fordluj az ombudsmanhoz, hoy a linuxosok hátrányosan megkülönböztetettek :-)
Előzmény: halacs (749)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 761

HÁNYINGER!!!KATASZTRÓFA!!!ATOMSZAR!!!

 

OLVASHATATLAN ÁTLÁTHATATLAN ÖSSZE VISSZA MINDEN HIREK MINDEHOL SZERTESZÉT ÖSSZE VISSZA EGY KALAP SZAR!!!

hurráoptimista Creative Commons License 2007.07.23 0 0 760
Nem válaszoltál, de ez nem akadályozott meg abban, hogy minősíts. Nem hívnám ócska dolognak, de fontoskodásnak igen.
Előzmény: mamicska (264)
hercsi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 759

Egy szóval az új dizájn: SZÖRNYŰ!!! Sikerült az eddig áttekinthető, illetve ízlésesen színes portál-dizájnból egy origo-nál is gyengébb borzalmat kreálni...

 

Azt hiszem sürgősen cserélni fogom a kezdőlapomat valami másra...sajnos...

ZolaBA Creative Commons License 2007.07.23 0 0 758
Szar sajna.
Legalább a vezércikk középen lenne....
Fáj ránézni, a két hasáb közt cikázik az ember szeme, egyiket se tudja olvasni.

Tud valaki valami másik hirportált, amit kezdőlapnak be lehetne állítani?

Én már csak azon rettegek, hogy a port.hu -t el ne basszák... piszkálgatják, piszkálgatják, de még mindig jó.


Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 757
Több éves hagyománynak ITT a VÉGE! Még dial-up- os koromban alig vártam hogy betöltődjön az oldal, most meg szélessávon ilyen gagyi árad. Gusztustalan, átláthatatlan förmedvény. És ez volt valaha a kezdőlapom, amitől ezennel fájó búcsút intek (pá-pá). Nem vagyok tipikus fórumozó, ide is csak azért jelentkeztem be, hogy elmondjam, viszlát mindenkinek, találkozunk egy NORMÁLIS hírportálon.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 756
Az inforadio.hu is jó hírportál, az index is az origo sorsára jut, designváltás után leszokás róla. Ez gagyi, amolyan jó magyaros történet ez is.
Senki_Gézája Creative Commons License 2007.07.23 0 0 755

Nem szeretem senki munkáját fikázni, ezért csak 1 szó:

 

F.O.S.

Ctrl_Alt Creative Commons License 2007.07.23 0 0 754
A borzalmas új kinézet szánalmas, komolyan mondom, hogy el kéne gondolkozni azon, hogy elkezdünk egy normális hír portált szerkeszteni, ahogy nekünk épp tetszik. Persze ehez kéne sok ember és kitartás. De ennél a mostani indexnél szerintem minden jobb! Olvashatatlan lett! (Ha valakit érdekel az írjon mailt!)
harpokratesz Creative Commons License 2007.07.23 0 0 753
kihagytad a felsorolásból ezt a szépséges, szuperül működő index fórumot. érdemes utánanézni a topikjában mennyit dühöngtünk miatta, szinte feleslegesen.

na és igen, tényleg rohadjanak meg. oké, hogy újítunk, de ne debil szinten.

Illés Etel az indexes designer, elsőkézből őt tessék szidni.
Előzmény: Törölt nick (746)
halinorbi Creative Commons License 2007.07.23 0 0 752

Nagyon igazad van.

Az index is lezuhant az origo szinvonalára. Egyébként azt mégkevesebb látogatják a dizájnváltás óta. Lehet, hogy szervereiket akarják pihentetni az indexes fiúk? :-)

Előzmény: Törölt nick (746)
legslie Creative Commons License 2007.07.23 0 0 751
Hehe...

na most ez teljesen olyan mintha feltörték volna az oldalt...
index crack

Vagy ez is egy az új dizájnok közül? :D
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 750
Március!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neked sem tetszik??? Hurrá! Én alig találtam meg a Szakács Béla topikot ebben a zürzavarban.
Előzmény: Váradi Március (748)
halacs Creative Commons License 2007.07.23 0 0 749
Bocs, nem tudom volt-e már, de ha volt is, hadd legyen itt még egyszer, mert nálam továbbra is ez a helyzet:

Váradi Március Creative Commons License 2007.07.23 0 0 748
És remélem, hogy legalább a fórum marad. Vagy azt is megőrítik ?
Váradi Március Creative Commons License 2007.07.23 0 0 747
Ugye még nincs kész ?
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 746

hát ez borzalmas katasztrófaaa!!!!

 

 

átláthatatlan össze vissza minden nem sorba szépen mint rég,hányinger!!!!

 

 

elbaszták az origot aztán a freemailt na de azt nagyon az iwiwről nem is beszélve és az egyetlen jó átlátható hirportált is tönkrebaszták!!!!

rohadjatok meg

Pávek úr Creative Commons License 2007.07.23 0 0 744
de Te ne tiltsd ki az inda.hu-t!!
Előzmény: cila111 (741)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!