az útvonal meg helyes amit az Imi mondott, bár 999999 féle képpen el lehet jutni. én amúgy ha a boldog asszonyra megyek, alapból az elkerülő úton megyek és szinte lámpával se találkozok (jó én naponta járok kb arra így nagy a szám :) )
a távolsági buszok a Mars téren állnak meg, ha onnan jössz, akkor a
Kossuth Lajos sugárút - Mars tér - Londoni körút - Dugonics tér - Aradi Vértanúk tere és ott kell elfordulni a Boldogasszonyra
ha jól emlékszem a Boldogasszony sugárúton meg lehet állni (Józsi erősíts meg) de ott biztos, h kell fizetni a parkolásért, meg úgy általában mindenhol a belváorsban, úgyhogy az nem biztos, h jó ötlet:)
másik útvonal ha a körutakon jössz végig, ahogy a gugle is mutassa:P
amúgy az Aradi és a Tisza Lajos körút sarkától a Tisza fele vannak parkolók, de azok tuti fizetősek...
Gondolotam 1 kis időre "Imi" leszek, azaz lelkizek.
Szeretek veletek együtt játszani, szeretem ezt a csapatot, tudom néha ez nem úgy tűnik, de ez nem csak velem van így, hanem sokmindenki mással is. Meg tudom h sokszor én meg a Boa elviselhetetlenek vagyunk és bunkók is másokkal. De ezt senki se vegye magára !! Nekem személy szerint nincs senkivel sem semmi bajom. Még ha úgy is éreztetem néha egyesekkel. Most nem akarok nagyképű lenni... Tudom vannak nagy különbségek a csapaton belül.... pl.: játéktudásban... Szóval amikor én baszogatok valakit és azt mondom neki h balfasz vagy nemtom.... lebaszom... az nem úgy van. Ezt se vegyétek magatokra, csak nekem ilyen a természetem. Szóval srácok nyerjük meg a maradék 6 meccset !!!! Én már így is büszke vagyok a csapatra.... Mondjuk a tabellán elfoglalt helyünk nem teljesen tükrözi a valóságot, pl.: Miskolc elleni meccs, amikor Xeltünk velük. Ő partiban vannak az 1. helyért.... Mi elvileg fényévekre vagyunk tűlük.... de mégsem, mert azt a meccset ők nem annak köszönhetik h jobbak voltak, hanem annak h mi rontottuk el. Meg van bennünk minden ami kell 1 jó csapathoz, csak nehéz előhozni. Nah de mind1. Ez a csapat így jó ahogy van. Hibák mindig is voltak és lesznek is. HAJRÁ !!! És ezután csak nyerjünk.... Lesz ez még bőven jobb is.
Szegediek! Iskolába kell mennem szegeden a boldogasszony körúton. Hol lehet ott parkolni? Hol áll meg a távolsági busz és onnan hogy lehet a ugyanide eljutni?