Keresés

Részletes keresés

Benjy 409 Creative Commons License 2010.10.12 0 0 14053
Ezek alapján úgy látom hogy nem a rendőrségen dolgozol, és nem is nagyon látsz bele a rendszerbe:)
Előzmény: Adanadhel (14046)
Alpári Gnác Creative Commons License 2010.10.12 0 0 14052

Nem, Lőte Attila Gyulával beszélt erről, ezért azt hittük, hogy Gyula a Papa, de persze nem.

 

Különben szilárd meggyőződésem, hogy semmire sem lesz megoldás, nyilván azt gondolják, hogy lógva hagyják a kérdések felét, hogy a következő évadra tovább lehessen vinni. Csak hát ha nem lesz következő évad...

 

Ha mindent meg akarnának magyarázni, akkor kábé most kellene elkezdeni, de ehelyett csak kavarják tovább a kulimászt.

Előzmény: lostpb24 (14051)
lostpb24 Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14051
azt elfelejtettétek, hogy a 4. évad végén Kálmán meg az állítólagos idős ál Papa a dühösben beszélgetnek, hogy meddig kell játszania a szerepét? _Mert hogy Kálmán a Papa.
bendeguz90 Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14050
Én nagyon sajnálnám ,ha nem lenne folytatás ...........
Bár sajnos azt kell mondjam ,hogy ez a cikk alapján nem láttok esélyt......
Viszont akik mindig elégedetlenkednek azokat nem értem :
jó a 3.évad második felében bizony voltak hibák ,
de ebben az évadban azért akkora hibák nincsenek .
Valaki kérdezte,hogy a Mesterrel mi lett: Yoshi magával és ennyi.
Adanadhel Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14049

itt nem csak az időpont a felelős. az egész, ami a sorozat körül zajlik.

 

de ez tökre jellemző a magyar mentalitásra. végre van valami jó, nézhető, már azt mondom, hogy érték, és akkor azt ne támogassuk, mert esetleg attól majd gondolkoznak az emberek. tegyük el a legutolsó csatornára, nézhetetlen időpontban. szóljunk bele, hogy ezt így nem lehet leadni ésatöbbi.

 

jobb, ha buta celebműsorokat mutogatunk, had kajjálja a nép, bambuljon bután az elérhetetlen álomvilágok után sóvárogva. így legalább nem lázadozik az aktuális rendszer ellen, hanem szép birkán elfogadja a helyzetét.

 

az a vicc jut eszembe, amikor az ördögök örzik a kondérokat a pokolba. minden kondérba külön nemzetiségiek ülnek. az ördögök mindenhol vasvillával őrködnek és szurkálják vissza azokat, akik próbálnak kimászni. de van egy kondér, amelyik mellett kártyáznak az ördögök. mikor megkérdezik őket, hogy miért nem örködnek, csak annyi a válasz. minek? ezek magyarok, visszahúzzák ezek egymást.

 

szomorú.

Előzmény: Gwenllian (14048)
Gwenllian Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14048
Ezt láttátok már?
http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=34559
krysztasz Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14047
De azért az szerintem gáz, hogy a KMCS tagjaiból vki kimondja, hogy edzők lehetnének valójában a KMCSben, de nem KMCS tagok. :(
Előzmény: Motun (14039)
Adanadhel Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14046

mindent elmondtatok. ezt a két részt még azért végigszenvedem. kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. nem is szapulom már a forgatókönyvet. az már olyan amilyen.

 

ami engem idegesített az az örs. most akkor ők a kmcs, vagy rendőrök? vagy mindkettő? érthetetlen. meg az, hogy nekiállnak bulizni az örsön. komolytalan. mint egy ovoda.

 

na nem mérgelődök. uff.

krysztasz Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14045
Demsát már annyit emlegettük, hogy neki kellett volna inkább feltámadnia...
Előzmény: Gwenllian (14037)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14044
Köszönöm az összeszedett felsorolást, kb. ezt szerettem volna én is mondani Joshiról, csak nem ment ;-))
Mondom, lehet, hogy naivság, meg hiszek a tündérmesékben, de merem remélni, hogy ENNÉL azért egy fokkal még a magyar titkos meg nem titkos szervek is okosabbak, mint amit Joshival szemben alakítanak (a többiről ne is beszéljünk)

Az a belügyminiszteri csoda is baromság volt, valóban, pláne mivel az előző évadokban olyan szépen felépítették Dénes karakterén keresztül azt a karaktert, akinek csak hangja van, arca nincs, de mindent tud és mindent meg annak az ellenkezőjét is el tudja intézni.....még az aktuális miniszter feje felett is át tud nyúlni, sőt...
A másik, ami meg csak egy érzés, mert nem értek hozzá, de azért ha egy fontosabb egység vezetőjét kinevezik, akkor nekem nem is tűnik olyan nagy dolognak, hogy a belügyminiszter (is vagy csak egymaga) szignálja azt a kinevezést. Más kérdés, hogy ki terjeszti fel rá az illetőt, de azért ha a KMCS komoly csapat lenne, talán az aktuális belügyminiszter is aláírná azt a papírt, nem? (mint az iskolai bizonyítványt az iskola igazgatója IS, holott a tanárok adták a jegyeket, és az ofő körmölt)
Előzmény: Alpári Gnác (14043)
Alpári Gnác Creative Commons License 2010.10.11 0 0 14043

Józsi esete mindenképpen érdekes.

 

Azzal kezdődött ugye az egész, hogy Bordást és Krisztát úgy rabolták el, hogy előtte vért vettek tőlük, tehát nem egy hirtelen akció volt.

És miután mindent cakkra-pakkra megszerveznek, igazi golyókat lőnek a falba, satöbbi, akkor a főmufti lányát otthagyják, hogy csak hagy lehessen vele zsarolni.

 

Hát mibe került volna Anitát eltüntetni pár napra?

 

Az meg, hogy a világ legjobb titkosszolgálata akciója meghiúsítható azzal, hogy az egyik tiszt lányát elrabolja az adott ország rendőrsége, nem az üzbég maffia, hát a hét vicce.

És ha az üzbég maffia rabolta is volna el, egy fontos akció emiatt nem hiúsulhat meg, akkor az embert leváltják, aztán nézheti az interneten a továbbiakat.

 

Józsi különben úgy jár-kel, mint a nagyhatalmú sündisznócska, de ez még lehet is reális, mint ahogy Gáspár Sándor (én ezeket az idióta neveket nem vagyok hajlandó átvenni) gyilkossága is, a titkosszolgálatok valamiért bármit megtehetnek.

 

Amikor pár éve a Rákóczi úton felment a járdára a titkosemberek autója, pont a Blahán dolgoztunk egy magas irodaházban.

Az ablakból jól látható volt, hogy 10 percen belül ott volt két másik terepjáró, addig rendőrt se engedtek a közelbe, aztán pakoltak valamit és már ott se voltak.

 

Azt viszont a mai napig nem értem, hogy Májk papírjától miért volt Laci elalélva, hogy maga a belügyminiszter írta alá?

A belügyminiszter az valami olümposzi istenség, aki ambróziát reggelizik és szüzek vérét issza, vagy mifene? Nem tud aláírni dolgokat?

Előzmény: Törölt nick (14042)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.10 0 0 14042
Joshit lehet, hogy jó, csak azt nem tudom, hogy jön a képbe? Értem ezalatt, hogy vajon az izraeli titkosszolgálatnak tényleg akkora érték a Rózsahegyi dosszié, hogy ilyen szinten beleártsa magát? Mit akarnak itt ekkora kapacitással és ilyen jogosítványokkal?
Lehet, hogy nem is a dossziét? Vagy mégis, mert lehetne vele zsarolni pozícióban lévő embereket, de ahogy most kinéz, ő pont azért dolgozik, hogy a dosszié a nyilvánosság elé kerüljön, és nem azért, hogy az ő kezébe és onnan sehová. Persze, az is igaz, hogy a jó ügynök motivációit senki nem sejtheti... ;-)))
Meg, és megint csak vessetek a mókusok elé, de elég fura, hogy a magyar szervek csak így hagyják őket jönni-menni... elég lenne Anitán keresztül megzsarolni, hogy húzzon a vérbe? Persze, Dénest megfenyegette, hogy hagyják békén a lányát, de ott Déneshez lehetett kötni a zsarolást, lehetne talán úgy csinálni, hogy csupa parancs telejsítő lenne csak, akiken nem is érdemes bosszút állni...

De tényleg zavaró, hogy az eddig jópofa mondat, hogy senki nem az, akinek látszik, mára kötelező lett, és sokszor valóban az egyetlen szempontnak tűnik, hogy mindegy, hogy az illető mit csinál, meg miért, csak legyen benne valami csavar....
Előzmény: onlyone (14041)
onlyone Creative Commons License 2010.10.10 0 0 14041
Szerintem már az alkotók sem tudják, hogy bogozzák ki a szálakat, mert ekkora kavarodás még nem volt az eddig eltelt évadok alatt. Nem lehet tudni, ki a jó, ki a rossz, sok volt a "feltámadás", egy kicsit már elindult a sorozat a Géniusz felé, nem minden valósághű, és nem értem, miért kellett 12 részes évadot csinálni, amikor nyugodtan lehetett volna 17 rész is, mint az első évadban. Illetve az sem tetszik, hogy a régebben jól bevált karaktereket vagy megölték(Demsa), vagy a karakter kimerült(Herceg), vagy egyszerűen nem szerepel a továbbiakban(Lucky). Luckyra egy szó erejéig kitérnék, jó lett volna, ha a dílergyilkosságos ügyben előhúzzák vagy bármi más módon behozzák az évadba.
Egy kivétel van, ez pedig Joshi. Egyértelműen ő a legjobb a 4. évadban, én elhinném ez alapján, hogy a Moszad ezredese. Kovács Lajos minden mozdulata teljesen természetesnek tűnik, nem játssza túl magát.
Mike főszereplővé tétele kezdetben nem volt rossz, azonban mostanra visszaváltozott azzá, aki volt: önfejű, senkivel nem tárgyal, nem használja a józan eszét. A legidegesítőbb az volt, amikor Alternak nekiment, mert ő teljesítette a parancsot. Ő is parancsok szerint él, mint Alter, csak más a kenyéradója, ezért felfoghatatlan, miért vergődött.
Alter karaktere az évad végére kezd kissé gyengülni, ami nem feltétlenül BFSZ hibája, egyszerűen alkotói hibának minősíteném. Bár lehet, hogy csak az évad eleji poénok miatt mondom ezt. Ennek ellenére még mindig ő az egyik legjobb. Viszont azt nem értem, azt a cicababát miért kellett berakni a sorozatba. Nem volt mivel feltölteni az évad cselekményét? Ezt meg lehetett volna oldani kis vontatottsággal, ami semmiképp sem tett volna rosszat az évadnak. Amikor a belgrádi emberes részben láttam, azt hittem, egy 15 év körüli kislányt tettek be pár jelenet erejéig.

A legfontosabbat majdnem kihagytam. Kissé hihetetlennek tűnik, de lehet, hogy Herceg rejtette el Bordást a rendőrség (és az NBH?) tudta nélkül. Alterral úgy beszéltek róla, mintha biztosan tudnák, mi van vele, merre bújt el.
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.10 0 0 14040
Ki fog derülni, hogy tényleg Dénes a főgonosz, és a KMCS-t direkt azzal a céllal hozta létre, hogy még véletlen se kapjanak el senkit, még véletlen se tudjanak megvédeni senkit, de azért zavarják el őket minél több, veszélyes küldetésre, hogy hadd hulljanak, mint a legyek? ;-))))
Na, ez lenne aztán a csavar.
Előzmény: Motun (14039)
Motun Creative Commons License 2010.10.10 0 0 14039
Már kezd a KMCS-ben is feltűnni pár (józan) embernek hogy az ő kommandós tevékenységük egy vicc.
Persze Pircsi ezt még kurvára nem fogja....:))))))
Hamster Creative Commons License 2010.10.10 0 0 14038

meg Angyalföld legyen az új Chicago

 

Azért tegyük hozzá, hogy Felsőbikarét, pláne Tripolisz (aminek konkrétan a Mosoly utca volt az egyik határa) az egyik leghírhedtebb hely volt a városban régen, szóval a terepválasztás jó :) Mondjuk akkoriban kicsit más volt a műfaj, de azért sűrű: http://7torony.hu/content.php?c=5061

Előzmény: Törölt nick (14035)
Gwenllian Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14037
Bárcsak megérkeznénk, de sohasem fogunk. :(
Előzmény: krysztasz (14030)
Gwenllian Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14036
Pedig azt már csak a főszereplő miatt is megérte nézni... jobban mondva, csak miatta érte meg. :)
Előzmény: Törölt nick (14018)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14035
Én már azt sem tudom, hogy akkor most tényleg jó Herczeg, vagy csak megvezetik, hogy elintézze Kolonicsot, aki nem rossz, hanem jó?
Persze, egy részről lehet ez a szándék (ugye: senki nem az, akinek látszik), csak az a baj, hogy a negyvenhetedik ilyen ki kicsoda és kinek dolgozik kérdés után az embert már nem igazán tudja izgatni a dolog, mint az orrot a szag: hozzászokom, és már fel sem emelem a fejem, akárki akármelyik oldalon is látszik éppen játszani...

Bordás meg valóban hiányzik, mert nincs a csapatnak egy vezéregyénisége (fáj kimondani, de Mike egy majom). Nem hiányzik EFFEKTÍVE ebből a mostani cselekményből, tehát nincs úgy megerőszakolva a sztori, mint mikor -legalábbis, ha jól emlékszem- Stohl a lábát törte és azért kellett átkeverni a kártyákat, mert most a sztori is eléggé érdektelen.
Más kérdés, hogy Bordás karaktere mit tudott volna elvinni? Nyilván nem volt járható út, hogy egy renitens, öntörvényű, de jó zsaru minden ismerőse főgonosz legyen, meg Angyalföld legyen az új Chicago (vagy Gazdagrét ;-))), ahol egyik óriási maffiavezér a másik hatalmas titkosszolgálati akciót éri.
Nyilván nem számoltak a sikerrel, és azzal, hogy ebből a felállásból 1-2 évadnál többet ki kell majd hozniuk.
A Malek, majd a Demsa dolog jó volt, de onnan, hogy a KMCS a Tisza tóhoz ment... talán teljesen más irányba kellett volna elmenni, de megijedhettek, hogy mit szólunk, ha nem lesznek a kedvenc karaktereink, akik már nem férnek be az új felállásba... (így volt ez tudtommal a Hősökben (Heroes) is, ahol az volt az elképzelés, hogy az első évad után minden szereplő lapát, és egy teljesen új vonalat követnek)
Nem mondom, hogy nem hiányzott volna Kálmán, Pircsi, Johnny, Gyula, Hosszú, mert de, nagyon.
És abba az irányba sem akartak elmenni, hogy akkor maradjanak a csipp-csupp napi dolgoknál, egy angyalföldi, rendőrös szomszédoknál, mert az is nyilván túl uncsi lett volna (talán el sem sikerült volna adni ezzel sugárzásra...)
Ebből lett ez a se füle, se farka megoldás...
Előzmény: Gice (14034)
Gice Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14034
a nézettségnek tuti, hogy a péntek esti sugárzás is betesz

és nem tetszik az az irány sem, hogy az eddig pozitívnak beállított karaktert, karaktereket tegyük meg az "ügyeletes főgonosszá"
Kolonics?
Előzmény: Rossy (14033)
Rossy Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14033

Legnagyobb bánatomra... 

 

Ez a sorozat is félek, így fog járni. A nézettség nem jó, nekem Bordás karaktere nagyon hiányzik, és nem tetszik az az irány sem, hogy az eddig pozitívnak beállított karaktert, karaktereket tegyük meg az "ügyeletes főgonosszá".

Előzmény: Törölt nick (14018)
Gice Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14032
hát mi itt pedzegettük
Előzmény: krysztasz (14028)
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14031
Amúgy most félbemaradt a Stenois-Maric történet? Mint a Mester úr története is?  Nem sok ez egy kicsit? Vagy most jön két részig a bankrablók keresése?
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14030
Pontosan, én is a sima hétköznapi történeteket hiányolom a sorozatban, ami köré fonnak esetleg egy műkincslopási ügyet - és akkor meg is érkeztünk Demsához. :))
Előzmény: Törölt nick (14005)
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14029
Tényleg, már emlékszem, hogy említette. Nekem inkább Kriszta jutott az eszembe, de semmi esetre sem Vanda. Rózsahegyinek a szeme se áll jól..., ha Vandára gondolt, amikor a csaj nem is hasonlít Vandára, legfeljebb annyiban, hogy mindkettő csaj...
Előzmény: Gice (13993)
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14028
Szó volt arról, hogy Vanda Rózsahegyi lánya?
Előzmény: Gice (13987)
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14027

A bankrablásjelentet kettő a kettőben nem értem. Ennyi erővel - szerintem nem tartozik a sorozat története közé - megünnepelhettük volna pl. Alter születésnapját. A rablók elmennek rabolni, majd rablás közben az egyik elmegy felfedezőkörútra, ahelyett, hogy húznának minél hamarabb...

Sosem fogom megérteni, hogy a rendőrség miért megy ilyen helyre szirénázva? Rögtön kiszúrják a rablók, hogy miattuk jöttek. Várják meg a kukák mögül, hogy kilépnek az ajtón túsz nélkül és akkor csapjanak  le rájuk.

Előzmény: Törölt nick (13983)
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14026
Főleg az, hogy Kálmán bá't titokban elviszik, majd hazaengedik. És ha beszél?
Előzmény: Törölt nick (13972)
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14025

Vagyunk itt egy páran, akik már nem tudják követni, ki kinek a kezét fogja, ki kire pedig a fegyvert...

Igen, Cserna Antal nagyon jól játszott, persze én nem  értek hozzá, de látszott, hogy nem az adott 10 perc miatt vette a kezébe a szaxofont.

Előzmény: Gwenllian (13961)
krysztasz Creative Commons License 2010.10.09 0 0 14024
Laci, mármint Cserna Antal zenélése nagyon tetszett, jól játszik. :) Mik ki nem derülnek. :)
Előzmény: Törölt nick (13953)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!