"Gyönyörű 2. kisfiunk H Tamás Boldizsár ma, 06.03-án, 03:03 kor 3450 grammal és 56 centivel, császárral megérkezett hozzánk! Mind nagyon boldogok vagyunk!" Zöld
Dina hajnali 4kor befejezettnek tekintette az éjszakát. Aztán 9től1ig ébren volt, majd aludt kisebb megszakításokkal-anya ágyába település, szopi, ez az amaz...majd 8kor letettem, majd 9kor vígan felkelt. 1/2 12re már vissza is varázsoltam az ágyába. Asszem elromlott az órája, meg kell javíttatni. Viszont: megismer tök messziről, és vigyorog rám, és ma már kétszer is gőgicsélt.
egy kicsit dörgölöm is. de először forró vízzel lezuhanyozom a "nagyját" :)
nálunk is tök sötét van, mert teljesen le van engedve a redőny. az erkélyajtó redőnye meg úgy, hogy a csíkok között bejöjjön azért a levegő. de mondjuk nekünk arról az oldalról nincs lámpa, így csak reggel jön be egy kicsi fény.
volt már, hogy az erkélyajtó redőnyét nem engedtük le, mert nagyon meleg volt. akkor Maja már 5 körül fent volt, és hangosan szopta a kezét :) akkor lehúztuk a redőnyt, ő meg visszaaludt.
annyira kíváncsi vagyok Nórira, ilyen kicsi korban még napról napra változnak a babák.
hat en eddig ketszer probaltam ki, h leoltottam a kislampat is, ami mindig eg ejszaka, de szabalyos pararoham jott ram attol, h nem lattam egyaltalan Norit... Valszeg holnap mar tenyleg beuzemeljuk a legzesfigyelot es akkor megprobalom ujra lampa nelkul... De nalunk tok sotet van :( Mondjuk lehet, h akkor nem eresztem le teljesen a rolot... Hat majd meglatjuk :)
:) aranyos lehetett tenyleg :) annyira birom, amikor ilyen kifejezestelien tudnak nezni. Nori pl tok gyakran nez ram ugy, h "hat ez meg hulye?", amikor idetlen fejeket vagok neki :D Nyilvan csak belemagyarazom, de akkor is :) Maja viszont mar siman nezhet szemrehanyoan :)
Ja, te nem is dorzsolod ki, csak siman bekened a szappannal es be a mosogeppe? (nekem amugy tokre a tinidzserkorom jut eszembe errol a hidegvizben szappanos dorgolesrol... akkor me'g sajnaltam az osszeverzett bugyijaimat kidobni... felnott koromra lustabb lettem es jobban is kerestem annal, h dorgolgessem oket :D)
majd lefotózom, de nem túl fotogén helyen van az ágy, a sarokban, félig eltakarja a szekrény.
simán elaludt, dumált egy kicsit magában, meg emelgette a lábait, aztán egyszer csak snitt és aludt :)
(amúgy nálunk a tökre lesötétített szoba jött be. én legalábbis azt hiszem, hogy emiatt tud így elaludni magától.)
ja, olyan aranyos volt ma Maja. vettünk neki még néhány dolgot a kisággyal együtt, egy csillag formájú lógó izékét is, amit ha megnyomunk, vmi indulót játszik. rátettem a pihenőszék játékai közé, és tetszett neki, ráncigálta. és amikor leállt a zene, mindig ránézett az apjára, hogy mi van már :)) mert ő ott ült mellette, és ilyenkor mindig újra megnyomta neki. de tök jó volt ez a szemrehányó nézés :))
mosószappannal jól kijön. én ált. be szoktam áztatni, de előtte jól bekenem szappannal. van, hogy a mosógépbe rakás előtt is átszappanozom.
a pelenkákat, meg amiket lehet, azokat meg hipózom.
de a rászáradt kaki is kijön így, mert pl. tegnap levettem róla így a rugit, és elfelejtettem, csak jóval később áztattam be.
:)) Frosch? Ez mi? Nem ismeros. Sima mososzer vagy kifejezetten vm folttisztito? En amugy me'g nem probaltam siman kimosni a szaros ruhakat, mert itt irtatok, h szenvedtek vele, meg sem probaltam...
Még ha pár napig áll is a cucc, mosás előt lötty a foltra, 60 fokra bedobom és már kint is van.
Mondjuk először jól meglepődtem, mert a párom többéves munkáspólóiból az olajfoltokat és az egyebeket is kimosta - én meg nézem, hát ez a póló honnan jött? Mikor jobban nézem, akkor jöttem rá, hogy ez régi, csak megtisztult, azér nem vót ismerős. (Pedig eddig se sz*r mosóport használtunk... )
gratu :) es egyaltalan nem is lepte meg a kisagy? Siman elaludt? Nem csinalsz egy fotot majd rola? :)
En meg ma este egyedul maradtam, pasim sorozni ment (dejo neki). Eredetileg nem akartam megfurdetni Norit (en me'g csak egyszer furdettem probabol, amugy a parom szokta), de onagysaga nana', h bekakilt :) Mondjuk orultem neki, mert tegnap is kakilt, lehet, h mostantol minden nap fog?
Es vegul miben is maradtunk, h mivel lehet kimosni a kakit? En eddig mindig rogton kimostam szappanos vizzel, de orulnek, ha maskepp is lehetne...
azona, pacsuli: sztem siman lehet, h megfajdul szopi kozben a pocijuk, egy bubi mondjuk megcsavarinthatja siman. En a helyetekben kiprobalnam azt, h szopi kozben megbufizetetni oket, amikor az elso par perces moho zabalason tulvannak (ezen ket percig filoztam, h egybe v kulon kell e irni...de nemtom), es utana folytatni a szopit. En ezt Norival gyakran csinalom, ha ugy erzem, h nagyon mohon eszik.
azona, gicca: en imadom a voros haju fiukat/lanyokat! :))))
gyereknapon mondták, hogy milyen kis vörös hajú a gyerekünk (azt azért nem merték megkérdezni, hogy hogy lehet ez:)).
Nekem láttad sötétbarna a hajam és a férjemnek is dettó. Ádámnak meg egész világos a haja és ezek szerint vöröses. Hát én is buzgón vonogattam a vállamat, hogy nem tudom ez hogy lehet:)))
ránk is ránkszállt az álompor, déltől kb. kettőig aludtunk mindannyian.
péntek du. a pasim volt Majával, ameddig én vásárolni voltam, és levitte sétálni. találkoztak egy volt kolléganőjével, aki szerint Maja haja vörösödik! A pasim meg este jól számonkért, hogy akkor ez hogy is volt :D - hja, épp vörösre festtettem a hajam tavaly június közepén :)
igen mert régen amikor normál fogamzásgátlót szedtem, akkor zéró libidóm volt. de ez a cezarette ez ha be is kavar, akkor is még a normál határokon belül maradok...:))
Ha nem szóltok a gyámhivatalnak, leírom, hogy a kisebb gyerek előbőrét a nagyobb húzta fel:)) Benusnak eléggé le volt tapadva, sebész húzta fel neki 2 évesen, utána sokat sírt még napokig, hogy fáj a pisilés. Amikor Márton nagyobb lett, elkezdte érdekelni, hogy Benének miért kell fürdéskor felhúznia fütyijét, és ő is akarta. Neki úgy tünt, még jobban le van tapadva, mi nem mertük húzogatni, a sebész is azt mondta, hogy lehet, hogy szondával kell felfejteni.. EGyik este együtt fürödtek, én ott ültem a kád szélén. Márton lehetett olyan 2-2,5 éves éves. Mikor Bene felhúzta a fütyijét , ő is elkezdte kiabálni, hogy: Nekem is. MIre Bene fogta, és felhúzta neki. Márton egy mukkot sem szólt:)) Pár napig kenegettem neki körömvirágkrémmel, és azóta is szuperál.
andixa, ha így ismeretlenül is, mint 3 éves fiúgyerek anyja annyit mondanék, hogy hagyjátok békén a fütyijét! Még annyira vékony a bőr, hogy nagyon könnyen megsérthetitek és elfertőződhet. Nekünk a (férfi) gyerekdokink azt mondta 1 éves korában kezdjük el fürdésnél nagyon óvatosan húzogatni a bőrt és egyre jobban hagyja majd magát. Így ha van is némi fitymaszűkület tágulni tud ha meg nincs akkor is jó, mert rövid időn belül teljesen fel lehet húzni majda bőrt (mosás miatt). Persze ebben is rengeteg vélemény van, de én úgy láttam a környezetemben, hogy ahol túl sokáig vártak (tehát 2-3 évesen) azoknak sokkal macerásabb volt a dolog. Nekünk ez vált be. :-)
mamacsibe, mostmár tudodm, hogy téged is ismerlek csak cselesen nicket váltottál. :-))) (nem semmi kismacád van! ) :-)
be voltam sózva:))))) viszont tök gyerekbarátnak tűnik a hely, autók sehol, lehetett állatokat simogatni és láttam etetőszéket, szóval teljesen belelkesültem, hogy néhány év múlva milyen jól fogja magát érezni ott a kiscsaj!
Azona, ezen a síkosítón hatalmasat röhögtem, nekem is kellett már diszkréten ágy alá rúgni hasonlót:) De akkor ezek szerint nem lettek libidó-gondjaid, mintha egyszer írtad volna, hogy ettől félsz
nálunk is ma ez ment, de egy-két hete folyamatosan, napokig ez volt. az én védőnőmnek az a mániája, hogy fáj a gyerek torka és azért visít evés közben és hagyja abba az evést. én meg a fogára gyanakodtam, hogy talán szopi közben megfájdul a fogínye, de lehet tényleg sima hasfájás is....