Keresés

Részletes keresés

-dió- Creative Commons License 2008.01.03 0 0 264
meg van a gazdi!
Előzmény: -dió- (259)
s.ákos Creative Commons License 2008.01.02 0 0 263
>Sajnos a feltöltött kép az eltűnés előtt készült, most nem tudom hogy nézhet ki!

A cifrább az lenne, ha lenne kép róla az eltűnése után... Reméljük azóta meg nem festette be a bundáját, nem hord napszemüveget :)
Bocs a tréfáért, de elolvasva korábbi hozzászólásaidat is, nem nagyon derül ki, hogy csak a hirdetéseket olvasod-e, vagy végigjártad az összes kutyamenhelyt, stb? Ha a kutyust nem ellopták, hanem elszökött, akkor nincs olyan sok variációs lehetőség:
- valaki befogadta és van új gazdája (érdemes a környéken végigjárni a kutyás helyeket)
- bekerült valamelyik menhelyre, sintértelepre
- gazdátlanul kóborol (a szakértők biztosan tudják hol találni ilyen falkákat)
- elütötte egy autó (elvileg az állati tetemek elszállításának is van "felelőse")

Ezeket végigzongoráztad?
Előzmény: laubeboszi (261)
laubeboszi Creative Commons License 2008.01.02 0 0 262
Előzmény: laubeboszi (261)
laubeboszi Creative Commons License 2008.01.02 0 0 261
NAGYON KÉREK MINDENKIT, HOGY SEGÍTSEN, NEM ADOM FEL!!!!!

2007.11.08.-án tűnt el a XI. kerületből egy fekete fehér nyakkendős Merlin névre hallgató spániel fiú! Nagyon-nagyon szeretném megtalálni, rettenetesen hiányzik. Arra kérek minden jó érzésű kutyabarát embert, hogy ha csak hallott róla, hogy a környezetében az ország bármely pontján feltűnt egy hasonló kutyus, kérem, hívjon a 06-20/952-4730-as telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a laubeboszi@t-online címre. Sajnos nem tudok róla semmit az eltűnése óta. " Remélem, ha valaki befogadta jó helyen van, és én nem hiányzom neki annyira, mint ő nekem", csak legalább tudjam, hogy jó helyen van melegben és biztonságban. Kérlek, benneteket segítsetek!!!
Sajnos a feltöltött kép az eltűnés előtt készült, most nem tudom hogy nézhet ki! Nagyon köszönöm a segítségeteket: Borosné Hajni
s.ákos Creative Commons License 2008.01.02 0 0 260
XXII. Jókai Mór utcában kószál gazdátlanul egy kedves bozontos kutyus. nem tudom a nemét, korát, de a fotó alapján a gazdája ráismerhet.

sos: pannon486huszonöt74
-dió- Creative Commons License 2008.01.02 0 0 259

Sziasztok,

III. ker Reményi Ede utcában az irodánk udvarára bemenekült ez a szuka kutyus. Nyakörv nincs rajta, nagyon fél, morog, de ételre megenyhül.
Gazdiját keressük!
30/6077723

kúl Creative Commons License 2008.01.01 0 0 258
no ide is, hátha ..

rosszul indul az év ;
kiskutyám kétéves pulilány (Szamara) már világgá is rohant, pár órája keressük .. :( tavaly idebent töltötte a szilvesztert, mert épp szoptatott.. idén hallott először ilyen robbantós baromságot .. :(
nem tudom, van-e köztetek soroksári, aki kódorgó pulilányt lát, kérem, írjon. (klari.hanko@gmail.com) rajtam kívül két aggódó tizenéves is várja haza a kiskutyát ...

Murcika Creative Commons License 2007.12.31 0 0 257
nagyon örülök!

Idemásolok a Lelenc fórumról egy elveszett ebet, hátha valaki felismeri

Ezt a kutyát tegnap éjjel szedtem össze a kocsik közül a Szentlőrinci
útról, XX.-XXIII kerület határából. Majdnem elütötték az autók, másfél órán át cserkésztem be kint
a prérin a fagyban mire sikerült megfognom. Ott rohangált az száguldó autók között, többször hátat fordítottam, mert azt hittem na most ütikel... Nem tudtam ott hagyni, hazahoztam szerencsétlent. Nem tudom elszökött-e, vagy honnan került oda, kellene plakátolni, meg hirdetni, vagy az eredeti gazdi jelentkezzen, vagy örökbefogadható. A kutyus gyönyörű nagy bundájú, állítólag malamut és németjuci keverék lehet, de ez még nem biztos. fiatal szuka, nagyon barátságos, pacsizó, mancsoló nagyon jó kondiban van, nem elhanyagolt. Van rajta nyakörv és
bolhanyakörv is.
Ha tudtok valami megoldást kérlek jelezzétek!
A kutyus most nálam van.
Érdeklődni lehet: 0630 542 0085
olahgaborne@gmail.com"
Előzmény: idosallatok (256)
idosallatok Creative Commons License 2007.12.31 0 0 256
Megkerűlt a csavargó!
Átment Balatonalmádiba, besétált az ottani szállodába és mindenkivel haverkodott! ( gazdikkal sokat utazik, ezért természetes volt neki a szálloda forgataga és fotocellás ajtó)! Szerencsére az egyik vendég látta a plakátot Alsóörsön, a szálloda tulajdonosa meg visszajött a tel. számért, úgyhogy a gazdik már mennek is érte!
Mindenkinek köszönjük a segítséget!
Üdv Teri
Előzmény: idosallatok (255)
idosallatok Creative Commons License 2007.12.31 0 0 255

Elveszett Tibeti terrier!
dec. 30-án este Alsóörsről elveszett egy 3 éves tibeti terrier szuka Bon-bon! Chip van benne, ivartalanított! Hámot letépte magáról és pillanatok alatt eltünt! A kutya Bp-en lakik, csak hétvégéken van a családdal Alsóörsön, nem ismeri 100%-ban a környéket!!!!!!!!!!!!!

Kérem, továbbitsátok az üzenetet esetlegesen helyi állatvédőknek is!
Kérjük, aki látta jelezze:
Gazdi száma: 06 30 933-5678

kép:
http://gallery.site.hu/u/Tasa/bonbon/

Gonoszkata Creative Commons License 2007.12.28 0 0 254

LIZA kutyuka képe:

Neki keresünk sürgősen gazdit!

Előzmény: Gonoszkata (253)
Gonoszkata Creative Commons License 2007.12.28 0 0 253

Liza S.O.S. gazdit keres!!! Segítséget szeretnék kérni!

Egy kiskutyának keresnék sürgősen befogadó gazdit,mert az eredeti gazdája meghalt és hétvégéig kapott haladékot és ha senki nem fogadja örökbe,akkorhét végén elaltatják.4,5 éves puli keverék,ivartalanított szuka(Liza névre hallgat),tündéri kiskutya.Ha valaki tud segíteni, kérem, hívjon engem a 06702508280-as telefonszámon.
Előre is köszönöm!

Dátum: 2007-12-28 Tulajdonos: Horváth Zsuzsanna Méret: 1 elem

Creative Commons License 2007.12.22 0 0 252
Kellemes, boldogságos, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és állatmentésben jeleskedő, gazdikeresésben és állatkeresésben sikeres új évet kívánok az összes állatbarátnak

zsuzsu27 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 251
Tallóz-feltölt-beszúr
Előzmény: k.orsolya (250)
k.orsolya Creative Commons License 2007.12.20 0 0 250
Sajnos nekem se rakja fel a képet:( !!!!!!!
Előzmény: k.orsolya (249)
k.orsolya Creative Commons License 2007.12.20 0 0 249
Ez még le marat ő Bundi!
k.orsolya Creative Commons License 2007.12.20 0 0 248
Sziasztok 17én este a 17 kerületböl rákoshegyröl eltünt egy puli nöstény hosszú szőrü fekete színű normál méretű a farka kicsit görbe mert el volt törve neki barátságos,aki tud kérem segitsen 06205744182 Kenyeri Orsolya köszönöm! 
yttika Creative Commons License 2007.12.18 0 0 247
Tegnap megtaláltuk elveszett angol bulldogunkat! :)
Előzmény: yttika (246)
yttika Creative Commons License 2007.12.17 0 0 246
A kép miért maradt le?:(
Előzmény: yttika (245)
yttika Creative Commons License 2007.12.17 0 0 245
Sziasztok!

A segítségeteket szeretnénk kérni.

December 16-án (vasárnap) ELVESZETT Dabasról Zsömle névre hallgató 3 éves angol bulldog kutyusunk.Nagyon aggódunk érte,a család mindene.
Ha valaki befogadta,látta vagy hallott róla kérem szépen jelentkezzen a
06 20/ 533 77 99 -es telefonszámon vagy írjon a mazlista@gmail.com címre.
A becsületes megtalálónak/befogadónak/nyomravezetőnek magas jutalmat adnánk!

Előre is köszönünk minden segítséget!
Gonoszkata Creative Commons License 2007.12.16 0 0 244

Gazdát keresünk a képen látható 2 év körüli, nagyon jámbor kutyának, akinek a Vili nevet adtuk. Egy autóból dobták ki több járókelő szemeláttára a kismarosi temetőnél. Hálás köszönet Keserű Csabának aki megvizsgálta, beoltotta, féregtelenítette! Vili akkor már a kiszáradás és éhhalál küszöbén állt. Jártányi ereje sem volt. Azóta egy kisebb csoport jött létre Vili megmentésére, több ember eteti, itatja, simogatja. Vili napról napra jobban néz ki, már tud futni, és kezdi megérteni hogy az ember nem csak az a lény aki bántja őt. Rettenetesen fél mindentől és mindenkitől, nagyon sokat bánthatták szegényt. Nem bánt más kutyákat, és tudomást sem vesz a macskákról. Csak élni szeretne szeretetben, nyugalomban és jóllakva. Sajnos még mindig vannak rosszakarói is, egy szintén itt lakó - állítólag emberi lény -ma közhírré tette hogy mérget fog kirakni az ajtója és a nem létező kapuja-kerítése elé hogy megölje Vilit, abba bele sem gondolva hogy ezzel más háziállatát is veszélyezteti (mivel nincs kerítése, sem kukája, és a háztartási szemetét az ajtója elé teszi, ami köztudott hogy minden kutya-macska szemében nagy kincs...) Kérném minden érző embertársam segítségét abban hogy találjunk egy szerető otthont Vilinek, aki már annyit szenvedett...

Szimon Zita 06-30-415-4412

zita.szimon@dunaweb.hu 

Gonoszkata Creative Commons License 2007.12.16 0 0 243

Lola kutyus gazdit keres!

Ezt  a kedves kutyust Dunaharasztin dobták ki valahonnan, bántották, éhezett...:-(((

Fél az emberektől, de szót fogad és nagyon kedves...

Ideiglenes gazdijánál nem maradhat, sürgősen állandó, végleges gazdira lenne szüksége.

Kb. fél éves, németjuhász keverék kislány, pórázt békésen tűri, féreghajtása megtörtént.

Érdeklődni lehet:

pesthy.laszlo@gmail.com e-mail címen, vagy

06-20-5737868 tel.számon

Kérem, segítsen, aki tud!

Creative Commons License 2007.12.14 0 0 242

Szép jó estét kívánok!

Bemásolok egy SOS kérést:

"Másik albérletbe való költözés miatt keresünk egy kaukázusi szuka kutyusnak helyet.
Az új helyen tiltott az állattartás. A hölgy, aki megkeresett ezzel a kéréssel nagyon el van keseredve,
de nem tud mit tenni. Be tudnák-e fogadni a kutyust. Ennivalót is vinne neki rendszeresen.
A csatolt képen látható, hogy egy békés - macskával és más állattal jó baratságban lévő kutyus.
 Nagyon kellene segíteni! Legalább ideiglenesen."
 SOS kellene a segítség, mert holnap költözik a hölgy.

Tomeg Gizella
 06 30 332 8128

laubeboszi Creative Commons License 2007.12.12 0 0 241
NAGYON KÉREK MINDENKIT, HOGY SEGÍTSEN, NEM ADOM FEL!!!!!

2007.11.08.-án tűnt el a XI. kerületből egy fekete fehér nyakkendős Merlin névre hallgató spániel fiú! Nagyon-nagyon szeretném megtalálni, rettenetesen hiányzik. Arra kérek minden jó érzésű kutyabarát embert, hogy ha csak hallott róla, hogy a környezetében az ország bármely pontján feltűnt egy hasonló kutyus, kérem, hívjon a 06-20/952-4730-as telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a laubeboszi@t-online címre. Sajnos nem tudok róla semmit az eltűnése óta. " Remélem, ha valaki befogadta jó helyen van, és én nem hiányzom neki annyira, mint ő nekem", csak legalább tudjam, hogy jó helyen van melegben és biztonságban. Kérlek, benneteket segítsetek!!!
zillah Creative Commons License 2007.12.10 0 0 240
EREDETI GAZDÁJÁT, IDEIGLENES BEFOGADÓT VAGY ÚJ GAZDÁT KERES SÜRGŐSEN!

XII.10-én az ELTE BTK Múzeum körúti kertjében (Trefort kert) találtuk
ezt a fekete-barna kan kutyát.

talalt

Kb. térdig érő, egyik hátsó lábára sántít, az egyik szemfoga félig le van törve. Fojtó láncnyakörv volt rajta.

Mint kiderült csütörtökön vackolta be magát az udvarba.

Jelenleg ideiglenesen elszállásoltuk egy belvárosi lakásban. A kutya
nagyon fél a kocsiktól, így számára a belvárosi sétáltatás rémálom, ezért keresünk számára ideiglenes befogadót is!
Lakásban nagyon nyugodt, a macskáról tudomást sem vesz. Nagyon félénk de a simogatást szereti.

Állítólag egy hasonló kutyát láttak régebben egy idősebb úrral a környéken sétálni.
Akinek ismerős a kutya vagy előéletéről tud valamit, kérjük jelentkezzen!

Képek: http://husky.hylea.net/?q=image/tid/17

Érdeklődni: 06/20 312 7841, 06/20 571 7514, vagy lulu@hylea.net
Creative Commons License 2007.12.08 0 0 239
Érden a Kádár utcában egy nagyon vemhes szuka húzódott meg. Sárga-fehér foltos, foxi kinézetű, de nagyobb és igen félénk. Bővebben: 06-70-623-2974

HA VKI A KÖRNYÉKEN LAKIK KÉREM SEGÍTSEN NEKI....
oncogito Creative Commons License 2007.12.06 0 0 238
Továbbítom:

November 21-én, bejelentés alapján fogtunk be a XV. ker.ben a Kinizsi utcában és szállítottunk rögtön orvoshoz, egy aranyos 6-8 év körüli keverék, vörös színű kan kutyát. Valószínűleg elütötte egy autó. Most már jobban van, viszont nem fogad el ételt senkitől. Sürgősen keressük a gazdáját, mert a kutya teljesen legyengül és éhen halhat. 70-335-3659

zsuzsa& Creative Commons License 2007.12.06 0 0 237
Sziasztok.
November 17-én elveszett a XVI.ker.-ből egy 5 hónapos Rottweiler szuka.Aki tud róla vagy az ismeretségi körében feltűnt egy ilyen kutya,kérem hívjon:06-70-263 03 12
vagy e-mail címemre írjon:wiky@gportal.hu
Köszönöm.
dása Creative Commons License 2007.12.04 0 0 236
ma este találtunk egy angol szetter leányzót, a Máriaremetei úton.
nyakörv nincs rajta, tetoválási száma: 5278!!

Reméljük, hogy nagyon keresi már a gazdija!!

infó: 06/20 92 75 331, vagy 06/70 36 26 345

köszönjük a segítséget !!
Jedkelly Creative Commons License 2007.12.02 0 0 235
Szolnok, Szandaszőlősön a Tóth Árpád utcánál kóborol egy Berni pásztor kutya. Félénk, de barátságos, bőrnyakörv van a nyakában. Szegény elég sovány, régóta az utcán lehet. Aki ismeri a gazdáit, tud róla valamit értesítse őket, és siessenek a kutyusért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!