Lehet h én eladom egyben az egészet. Ha érdekel összeszedek mindent és lefotózom. Azt hiszem 1-es tűm nincs, mert azt én az embossing tűvel csináltam, de még vadiúj ollóm, csillagvirág mintám is van.
Közeleg a húsvéti ünnep. ... Két fotót hoztam, ... a piroson egy papírkartonra ragasztott pergamen rács, és pergamen csipkézés látható. A csipkék adják a "hímes" érzetet. .... Ez a rész aprócska kis legyezőkből áll. A virág és a levél vágógéppel készült dísz. ... Feliratozni a hátoldalon lehet, .... a sárga rácsos zseb pedig alkalmas némi locsolópénz átadására is. Vagy, - az üdvözlő szöveg elhelyezésére ...
A kék színű fényképen, két klasszikusnak mondható chilei minta alapján készült húsvéti üdvözlőlap látható. Mindkét minta Monica Gomez tervezése.
Az esernyős nyuszi keretmintája különböző módon alakítható. .... A másikon egy könyvjelőt helyztem el a domborított kartonon. ...
A kék kép mintái és a könyvjelzős lap elkészítésének leírása, hamarosan látható lesz a www.kreativvagyok.hu oldalon is.
Stefi! - nagyon tetszik a borítékod. .... Ünnepélyesen elegáns. .... Gratula! :))