Keresés

Részletes keresés

valle d'aosta Creative Commons License 2012.07.17 0 0 1201

Sziasztok, erdekelne hogy el e valaki Valle'd Aostaban :) Szivesen megismernek errefele elo magyarokat, en fel eve elek it... ha valakinek kerdese van errol a kornyekrol irjon batran.  imparalingue@gmail.com

wicca26 Creative Commons License 2012.07.15 0 0 1200

Szia! Én is San Benedetto-t néztem ki leendő lakhelyemnek a családommal :) Esetleg Te tudsz felvilágosítást adni munkaügyben arrafelé? Mit gondolsz mennyi esély van arra,hogy elhelyezkedjen az ember azon a környéken? Az olaszt most tanulom,párom németül beszél,de gondolom ott nem sokra megy vele...Nekem kereskedő-boltvezetői, manikűr-pedikűr-műkörömépítő és társadolombiztosítási és bérügyi szakelőadói  papírom van,de szerintem ott kint egyik sem ér semmit..:)Most akarom megszerezni a masszőri és pilates oktatói papírt.Szóval elég sokoldalú vagyok:) Párom szerszámtervező mérnök,van saját cége is.Ő mindenképpen a szakmájában szeretne dolgozni,jelenleg is az autóiparnak tervez szerszámokat.Én rugalmas vagyok,nekem gyakoratilag mindegy mit csinálok.Mondjuk a masszőrködést és pilates oktatást szívesen csinálnám ott is:)Te intéztél már valamit?Mindenki véleményére kíváncsi vagyok,írjatok nyugodtan:)További szép napot mindenkinek!

Előzmény: Törölt nick (1152)
Beny8 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 1199

Sziasztok!

 

 

Érdeklődöm, hogy Udinéban tudtok-e hentes állást és ápolói-idősgondozói munkát? Érdekelne, hogy mennyit lehet keresni. Ha van infótok, tegyétek ki vagy küldjétek el privibe. Kérlek, írjatok honlapokat, ahol találok munkalehetőségeket.

Köszi mindenkinek.

aliju Creative Commons License 2012.07.06 0 0 1198

ÍGY NÉZ KI

aliju Creative Commons License 2012.07.06 0 0 1197

Segítség kérés! IKERBABÁK

 

Sziasztok! Egy furcsa dologban szeretném segítségeteket kérni. Van két ikerbabám, akik cumisüvegből esznek, Mebby márkájú cumifejjel. Ezt a típusú cumifejet nem lehet Mo-on kapni, még egy ismerősöm hozta ajándékba nekik fél évvel ezelőtt, és most hogy betöltötték a fél évet, új cumifej kellene nekik. Próbáltam itthonról megrendelni ilyen fejet, de egyszerűen nem megy, Mo-ra nem szállítanak, a magyar kereskedők pedig ezt a fejet nem forgalmazzák.

 

Tudna nekem esetleg valaki segíteni valahogy abban, hogy akár segít regisztrálni egy olasz honlapon ahol lehet ilyet kapni, vagy esetleg ha küldök pénzt meg tudná-e esetleg venni és elpostázná??? Tudom, hülye kérés, de fontos lenne a babáknak, nem fogadnak el más cumifejet, próbálkoztam már mással, de sajnos nem működik.

 

 

Előre is köszönöm!!

 

Az emailem aliju8@gmail.com

*építészmérnök** Creative Commons License 2012.06.23 0 0 1196

 

Szevasztok! Német, francia társalgásiés  angol alapfokkal keresek valami testhez álló munkán német nyelvi részen.Esetleg ha muszáj akkor lejjebb is.Talán másik ország is lehet.

06-20-337-22-99

 

üdv

 

mindenkinek

 

Építészmérnöki

 

 

 

tommaso75 Creative Commons License 2012.06.23 0 0 1195

Salve mindenkinek !!!

Már egy éve hogy kint élek észak Olaszországban, Milánó közelében, és rengeteg Magyar családot (leginkább Magyar hölgyek és olasz férjeik) megismertem, de már egyre inkább itt is felütötte a fejét a vállságnak hívott anomália.

Nekem eddig még a munkával kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy ha van kapcsolatod akkor tudsz dolgozni, kevés nyelvtudás mellett is, de ha nincsen senki ismerősöd, akkor itt sem jobb, mint Magyarországon...

Nekem volt ismerősöm amikor kijöttem családostól, aki tudott segíteni a papírok elintézésében, a lakás bérlésében, de csodákat tenni ő sem tudott, és ezért a munkakeresés ránk maradt.

Nem messze tőlünk van egy Magyar étterem, ahová páromat felvették dolgozni, és mára már a konyha javát ő látja el, mint a Magyar mint az Olasz ételek elkészítésében...(és a vendégek már sokszor csak az ő főztje miatt járnak az étterembe!)

Viszont van egy rossz is abban hogy hazánk fiaihoz (lányaihoz) kerültünk dolgozni... a beigért bér töredékét fizeti csak ki, tehát hiába a sok munka, annyit és akkor fizet amikor neki kedve van, és mivel ő már egy tizenéve itt élő, olasz férjjel, állampolgársággal, te vagy a külföldi, akivel mindent megtehetnek...(jelenleg a fizetés elmaradása már több mint 3000 euro) ami nem vicc !!!

Nekem eddig csak alkalmi, beugró és helyettesitő, vagy éppen takaritó munkák voltak, amik a megélhetéshez nagyon kevesek...

A 16 éves fiam, aki az olasz tövények szerint már dolgozhat, egy gazdaságban már kapott munkát tehenek körül, bár nyári munkát, de engem oda sem akartak felvenni dolgozni...

Úgyhogy mindenkinek, akik nagyon vágynak arra, hogy olaszországba költözzenek élni és dolgozni, szeretném felhívni a figyelmüket, hogy itt sincsen ám kolbászból a kerités, és segítség nélkül elveszett az ember...

Sok helyre adtam már le az önéletrajzomat (A,B,C,D,E-kategóriás jogosítvány, nehézgépkezelői jogosítvány, érettségi...) mégis az utcaseprésre is inkább a feketéket veszik fel, és komoly várólisták vannak a közvetitőirodáknál is...

Vannak akinkek bejött , de sokan csak várunk a lehetőségre, hogy végre dolgozhassunk...

Kitartás mindenkinek aki szeretne olaszországba jönni és dolgozni !!!...

Pizzás-Zoli Creative Commons License 2012.06.22 0 0 1194

Sziasztok!Valaki Udine környékéről???????:)

Előzmény: Törölt nick (1152)
kjozsef99 Creative Commons License 2012.06.09 0 0 1193

Sziasztok ,tudna nekem valaki segiteni olyan ügyben ,hogy hentes melot tud e valaki? Irjon legyenszives. Köszönöm.

momokaka Creative Commons License 2012.06.08 0 0 1192

kuldheted a mailt..monikakiss@libero.it cv vel es fenykeppel

a kaszino egyebkent Gabicce Monte-n van

Előzmény: gabrielito (1190)
momokaka Creative Commons License 2012.06.08 0 0 1191

sziasztok en a kaszinoba keresek munkaerot  beszelitek a nyelvet? ,kuldhettek cv t fenykeppel 

monikakiss@libero.it

Előzmény: hghghghg (1189)
gabrielito Creative Commons License 2012.06.05 0 0 1190

Sziasztok!

 

Olaszországban szeretnék dolgozni ehhez kérnék egy kis segítséget. Idegenforgalom szálloda területén dolgozom (recepció) jelenleg is és ezt szeretném kint is csinálni. Beszélek olaszul (középfokú nyelvvizsgám van), nagyon jól angolul és alapfokon németül. De szükségem volna egy kis segítségre, hogy valahol el tudjam kezdeni... Ha bárki valamiféle munkát vagy csak információt tudna küldeni számomra (gabriele010@freemail.hu), azt nagyon szépen megköszönném!

Még azt szeretném kérdezni, hogy most nagyon sok rosszat hall az ember, hogy milyen nehéz munkát találni ebben az országban...így van ez? Segítségetek előre is köszönöm! Minden jót!

 

 

 

gabrielito 

hghghghg Creative Commons License 2012.06.02 0 0 1189

Sziasztok!

Segítségre volna szükségem! Két barátnőmmel olaszországi munkát keresünk sürgősen a nyárra! Június végétől kezdődően! Lényegében bármilyen munka jó, amit el tudunk végezni, a lényeg, hogy ételre, és szállásra legyen elég a kereset, a fontosabb az, hogy kint lehessünk! Olaszország bármelyik része szóba jöhet! Bármilyen tippet, tanácsot, sugallatot szívesen fogadnánk:)

Takacic Creative Commons License 2012.06.01 0 0 1188

Sziasztok!

Nagy segitségre lenne szükségem.Olaszországba keressek munkát magamnak és a barátnőmnek.Sajnos nagyon megcsömörlöttem az utóbbi időben a munkahelyemen a párommal együtt ezért gondoltam Olaszországra.Nekem ez a No.1!

20as éveink közepén járunk és mind a 2en egy Dunántúli gyárban dolgozunk.Én mind gépész ö mint QS technikus.

A pénz jó csak az embert olyan szinten ellehetetlenitik h most érezzük a változás szelét de nagyon.Én gépésznek tanultam de papirom nincs róla csak egy gépész érettségi.Angolt tanultam anno elég jól is ment.A hölgyeményem is éretségizett de van
Neki kereskedő végzetsége valamint külker. ügyintéző.Ö németet tanult.Mind a 2önknek van munkatapasztalata bőven.19 éves korunk óta dolgozunk.Magamról azt h szorgalmas vagyok,amit kiadnak azt elvégzem,elég sokrétű a tudásom mind szellemi mind fizikai munka területén.Mindig azt mondtam mindenkinek h a villanyszerelésen kivül gyakorlatilag mindenhez értek valamint úgy érzem gyorsan tanulók.Szeretem a kihivásokat és ennyi idősen még tudok váltani.a barátnőm is nagyon lelkes a munka területén.amit mondanak Neki elvégzi.Szorgalmas,ambiciózus vevő az új dolgokra.Szereti a kihivásokat és úgy érzem meg is birkozik Vele mindig.Nagyon remélem h tud valaki valamilyen lehetőséget ajánlani mert szeretnénk tényleg továbblépni.A legjobban annak örülnék ha egy helyen tudnánk.De minden megoldás érdekel.Ha esteleg tudtok ajánlani vagy itt vagy e-mailbe jelezd légyszi.Gyorsan felveszem a kapcsolatot és rugalmasan és gyorsan döntést hozzunk.

Köszönöm h elolvastad.

A.

spingere Creative Commons License 2012.05.31 0 0 1187

Sziasztok!segítséget kérnék,Bolzanoba olcsó szállást keresek pár napra,ha valaki tud kérem jelezze!köszi

cpetra Creative Commons License 2012.05.28 0 0 1186

Sziasztok! Padova-ból valaki?

Zinni Creative Commons License 2012.05.28 0 0 1185

Még mindig sziasztok!sZERETNÉLEK MEGKÉRNI TITEKET HA TUDTOK SEGÍTSETEK!Kellene nekem egy pontos útiterv Bergamo reptértől Forli reptérig.Honnan,mivel,mikor mennyiért lehet eljutni az egyik reptérről a másikra a legegyszerűbben???!!!!Nagyon köszönöm mindenkinek!Üdv.:Kinga

Pötyi71 Creative Commons License 2012.05.24 0 0 1184

Most jöttem meg Riminiből. Átéltem egy utórengését a földnek. Életemben először. Félemetes!

Sziszi-Italy Creative Commons License 2012.05.17 0 0 1183

Sziasztok fórumozók!!!

 

Szilvi vagyok. Régi tervem , hogy kimenjek Olaszországba dolgozni. Egyszer már voltam Milánóban baby sitterként. Most újra ki szeretnék menni. 

(szobalány, takarító, konyhai kisegítő, esetleg kertészeti munkák)

 

Ha tudnátok tanácsot adni, hogy Itália melyik részén van a legtöbb munka, vagy esetleg tudtok valami konkrétat, írjatok!

 

Előre is köszönöm! 

atesz301 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 1182

Szia Minden Kedves Forumozó!

 

Nyár végén költözöm ki Olaszországba.

Van egy kissebb összegem amit szeretnék befektetni vállalkozásba vagy csendes társként vagy aktív társként.

Mindennemű megoldás érdekel.

Várom a maileket a triplataxi@gmail.com email címre

Zsuzsa 25 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 1181

Sziasztok!

A segítségét szeretném kérni minden Kedves Fórumozónak! Ha valaki tudna nekem munkát ajánlani Mereno közelében, azt nagyon megköszönném. 

 A segítségeteket Előre is köszönöm!

Üdv:Zsuzsa

Zinni Creative Commons License 2012.05.11 0 0 1180

Kedves Forumozók!Ha valaki menne esetleg június végén vagy július első hetébe valamikor Forliba vagy környékére,szóljon már légyszi....a többit utánna megbeszéljük!!!Köszi

bolzi Creative Commons License 2012.05.09 0 0 1179

Köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólást. Prepayd olcsó mobil internetet kell vásárolnom. Stick-kel v. stick nélkül, attól függ. Van egy szolgáltatós stickem itthon, ki tudom üttetni ha kell, de ha nincs nagy árkülönbség, akkor nem piszkálom. Tudna valaki segiteni, melyik a legjobb mobilnet szolgáltató Bolzano környékén? 1-2 giga havi forgalomhoz kellene olyan sávszélesség, hogy voip telefon is menjen rajta. És kellene még egy feltöltős sim kártya is az olasz telszám miatt.

bolzi Creative Commons License 2012.05.09 0 0 1178

Még itthon vagyok, majd a hónap végéz utazom oda először. A netes keresésben viszont elég jó vagyok és ezt találtam talán hasznát veszed.

 

http://www.kleinanzeigen-suedtirol.com/autos-gebrauchtwagen/

 

Előzmény: kencesi (1177)
kencesi Creative Commons License 2012.05.08 0 0 1177

Szóval, egértelműen venni szeretnék, olyan nagypapa kezelésében, grázsgan tartott öreg mercit, napi használatra. Nem baj ha 30 éves. Ezekben a koocsikban még nincs elektronika

Előzmény: bolzi (1172)
*építészmérnök** Creative Commons License 2012.05.08 0 0 1176

Én németül elég jól beszélek, ha valahova kellek akkor szólj. Olaszból meg csak annyi amennyi  a franciából átjön. Úgyhogy észak-olaszország érdekelne.

Előzmény: bolzi (1173)
kencesi Creative Commons License 2012.05.08 0 0 1175

Eladót keresek. Szeretném magyarországra bevinni.

Előzmény: bolzi (1172)
Huszas Creative Commons License 2012.05.08 0 0 1174

Szia! Én Bolzanóban élek ne félj attól, hogy nem megy az olasz, max hivatalokban kellhet esetleg. Adószámodat majd ha intézed, ill. a bejelentkezésedhez, de kérd majd meg a családot ahová mész és segíteni fognak.

Boltokban általában beszélnek németül is. Pontosan hová melyik kisvárosba jössz?

Vidék jobban német nyelv centrikus maradt, mint a nagyvárosok.

 

Előzmény: bolzi (1157)
bolzi Creative Commons License 2012.05.08 0 0 1173
bolzi Creative Commons License 2012.05.08 0 0 1172

Elhagyottat vagy eladót keresel?

 

Hogy ma mindenki mennyire vicces itt!

 

Előzmény: kencesi (1170)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!