Keresés

Részletes keresés

_Danna_ Creative Commons License 2008.05.25 0 0 125
Na ez meg is van:-)
Ahotnyik Creative Commons License 2008.05.25 0 0 124
"...Jó lenne 2-2-vel visszamenni Bostonba." Nem inkabb 3:1-el? :-)
Előzmény: _Danna_ (120)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.25 0 0 123
Lets go Celtics!!!! Nyerni keeeell, harcoljatok fiúk!
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.24 0 0 122

Hát igen..:-))) Mindhárom legutóbbi bostoni meccsen képviseltették a fiúk szép számmal magukat!:-)) Wilfork, Gaffney és még jópáran állandó szereplők. Brady volt a Cavs elleni game7-en, a tegnapi Pistons elleni game2-n (ekkor már "Gizivel", tuti miatta kaptunk ki:-)))) ). Úgy látszik nagy kosárrajongók a fiúk!:-)))

Előzmény: Helter Skelter (119)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.24 0 0 121
Az lesz. Igazából a neten szoktam nézni, csak a Cavs elleni game7-et adták és azért a kép minősége ugye sokkal jobb volt, ezért néztem ott. Hang nélkül sporteseményt nézni elég gáz.:-)) Asszem ebből a párharcból majd a Game5-öt, 6-ot adják, de eredeti kommentátorral éjjel, úgyis akkor nézem, az ismétlést meg ami már magyar lesz, majd nem nézem!:-)
Előzmény: Peppers (118)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.24 0 0 120

Örömmel olvasom amit írtál, főleg ezt a jövőre fognak beérni dolgot... már csak azért is, mert az itthoni közvetítésben a szakkommentátor szerint ha most nem nyerünk gyűrűt, akkor elfogják adni a csapatot és szétkergetnek mindenkit... Látszik akkor h kb. mennyire ért hozzá...

Jó lenne a mai meccset megcsípni, ha a srácok agresszívan játszanak és mint a tank mennek előre, sztem meglehet. A következőt sztem nehezebb lesz. Jó lenne 2-2-vel visszamenni Bostonba.

Az biztos h most jó bostoni szurkolónak lenni!:-) Itt amúgy írtam is róla: http://pats.hu/passing-camp/ :-))

Előzmény: Ahotnyik (117)
Helter Skelter Creative Commons License 2008.05.24 0 0 119

Megmondom őszintén kosárban a Detroitnak szurkolok, de azért érdemes nézni a Celtics meccseit mert látni ott jó arcokat!

;)

Peppers Creative Commons License 2008.05.24 0 0 118
Tekerd le a magyar közvetítés hangerejét, ez a legbölcsebb, amit tehetsz! :)
Előzmény: _Danna_ (116)
Ahotnyik Creative Commons License 2008.05.24 0 0 117

Nem igazan tema a biraskodas. Viszont az igazsaghoz tartozik, hogy a legtobb nem New England-i ember szemeben mar kezd ellenszenves lenni a regionk profi sportcsapatainak az elmult evekbeli sikersorozata:

Pats, Red Sox, Revs, meg a Bruins is play off-os volt iden, plussz ehhze jon meg a Celtics idei szezonja, hat, ez mar tul sok a jobol az Eszak-Kelet-nek. Persze nem nekunk. :-) A helyi sport talk show-kban kezd egyre hangosabb lenni azon tabor hangja, akik szerint a Celtics nagy eve jovore lesz, akkorra fog a csapat igazan beerni. Iden egy esetleges 6- vagy 7 meccses vereseg a Keleti Focsoport dontojeben a Pistons ellen nem igazan lenne tragedia(fokent a tavalyi bajnoksag tukreben).  Persze a cel a "win it all" mar iden is. Mindegy, nekem a rajatszas mar csak hab a tortan, hisz Brady-ek, Manny-ek, Twellman-ek mar igy is elkenyeztettek egy jo idore. :-)   

Előzmény: _Danna_ (114)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.23 0 0 116

Jó, persze, én Celtics drukkerként elfogult lehetek... csak amikor már a magyar kommentátorok is (akikre minden jellemző, csak az nem h a Celtics-nek drukkolnak, konkrétan ott húzzák le őket ahol lehet) is megjegyezték a Cavs elleni Game7-en h ez már nem nagyon lehet véletlen, akkor csak elgondolkodik az ember.

Én azt hallottam vmelyik magyar közvetítésben h jobb ha hallgat, különben a következő meccsen duplán megkapja az ellenszelet.

Előzmény: Peppers (115)
Peppers Creative Commons License 2008.05.23 0 0 115

Ezt egy bizonyos távolságból kell nézni, és onnan igazából nincs probléma.

Az edző (vagy a játékos) nyugodtan kommentálhatja a játékvezető teljesítményét, bizonyos határok között, a meccsen és azután is. Sőt, ha valamivel elégedetlen, jobban jár, ha kifejezi, és nem veszi kukán tudomásul. Ez része a játéknak.

Előzmény: _Danna_ (114)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.23 0 0 114

Akkor úgy tűnik nagyon messze vannak attól a stratégiai céltól egyelőre...

Ahotnyik! Kint nem téma a bíráskodás?! Azt láttam h vmelyik meccs után Rivers is megemlítette őket, persze neki csak finoman lehet, mert a kövi meccsen még rosszabb lesz. De beszélgetős, elemzős műsorokban nem vetették még fel? Nekem tűnik csak ennyire gáznak!?

Előzmény: Peppers (113)
Peppers Creative Commons License 2008.05.23 0 0 113

Ezt nem tudom megítélni, nem láttam a meccset.

Az teljesen biztos, hogy az NBA-ban stratégiai cél a magas színvonalú, kiegyensúlyozott játékvezetés, és nagyon jók is a játékvezetők. Hibázni lehet, ez akár meccset is eldönthet, de olyan tendencia, hogy egy csapatot "ne engedjenek nyerni", egyszerűen elképzelhetetlen.

Előzmény: _Danna_ (112)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.23 0 0 112

Nem, nem gondoltam!:-) Sőt, én azt tippeltem h a második detroiti meccset elhozzuk. Csak ez a vereség nem volt belekalkulálva.

Te már láttál sok meccset, áruld már el nekem h miért a Celtics ellen fújnak konzekvensen a bírók a PO-ban? Nem azt mondom h tegnap a bírók miatt kaptunk ki (bár sztem azért belenyúltak a meccsbe, mindig amikor jöttünk fel, megállítottak minket), de ez volt a Cleveland elleni párharcban is. Nem hogy megkapnánk Bostonban a hazai pályát, hanem még ellenünk is fújnak. Idegenben meg esélytelen, ott az ellennek akkora hazai pályát fújnak mint a ház... Tegnap is az összes ide is fújható - oda is fújható esetekből mindig mi jöttünk ki rosszul. A végén már a riporterek is folyton azt kérdezték h "Thats why?" és már a bírót mutatták közelről, ő volt a főszereplő.

A Cleveland elleni Game7-en is még az itthoni kommentátorok is megjegyezték h szar a bíráskodás, de érdekes módon mindig a Boston ellen tévednek...

Mi lehet ennek az oka, mert h nem véletlen az tuti! Nem akarják h egy "összevásárolt" csapat megnyerje a bajnokságot?! Vagy mi? Még azt se lehet mondani h az elmúlt években folyton mi nyertünk volna. Vagy Bostonnak nincs akkora üzleti háttere? Mondjuk ez utóbbit nehezen tudom elképzelni... Főleg h a Detroit van a másik oldalon, bár lehet h nekik ez üzletileg sokkal fontosabb, plusz a sok munkanélkülire ez szociológiailag hathat... Nem tudom.

Előzmény: Peppers (111)
Peppers Creative Commons License 2008.05.23 0 0 111

Higgadalom, várd ki a végét. Ugye te sem gondoltad, hogy idegenbeli győzelem nélkül majd bajnokságot lehet nyerni? :)

Előzmény: _Danna_ (110)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.23 0 0 110

ennek már annyi...:-(

innentől nagyon nehéz lesz.:-(

_Danna_ Creative Commons License 2008.05.23 0 0 109

LETS GO CELTICS!!!!!

_Danna_ Creative Commons License 2008.05.21 0 0 108

Ahaaam, akkor keverem valakivel, köszi!:-)

Mellesleg, Cassell nem sok vizet zavart az elmúlt jó pár meccsen, akkor sem még amikor játszott... Allen-nek mi baja lehet?! Nem értem...:-/

Előzmény: Ahotnyik (107)
Ahotnyik Creative Commons License 2008.05.21 0 0 107
O Brian Scalabrine, a Celtics forward center-je. A Celts az inactive list-re tette meg marciusban, hogy helyet szoritsanak Cassell-nek.

Előzmény: _Danna_ (104)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.21 0 0 106

Nem semmi lehetett. Tegnap is bejátszottak egy csomó ilyen régi felvételt, élmény volt nézni.:-)

Én még "kiscsikó" vagyok az NBA-ben (kb. 3 éve követem), igazából nálam a no1 az amifoci, csak ugye túl hosszú az offseason és Patriots szurkolóként egyértelmű volt h a Celticsnek drukkolok!:-)

Előzmény: Peppers (103)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.21 0 0 105

http://www.stoogetv.com/player.html vagy www.channelsurfing.net  itt vannak linkek, vagy www.myp2p.eu, itt is.

Előzmény: Peppers (102)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.21 0 0 104

Meg bizony! Egész jól játszott mindenki. Most vhogy igazán senki se emelkedett ki a mezőnyből (még ha Garnett pontjai nem ezt mutatják, de azért neki is bőven voltak feledhető percei), hanem inkább CSAPAT-ként játszottak.

Szegény Ray-nek továbbra se mennek a triplák (kivéve ha áll az óra, amit időn túl dobott, az megvolt csont nélkül), viszont a betörései és a védekezése már egyben van.

Nem láttam még túl sokszor a Detroit-ot játszani, gondolom azért ennél ők is jobbak, de vhogy James-éktől jobban tartottam.

Egyébként már akartam kérdezni tőled, h nem tudod ki az a pasi, aki ott szokott ülni a játékosok között? Vörös hajú. Csak azért kérdezem, mert nagyon sok Patriots meccsen is szoktam látni, gondolom újságíró lehet...

Előzmény: Ahotnyik (101)
Peppers Creative Commons License 2008.05.21 0 0 103
Egyébként felrémlik most, amikor 10-12 éves gyerekekként, a kosárlabda-csapatban valaki megszerezte a 81-es Boston-Houston bajnoki döntő felvételét (a Bird-korszak első bajnoki címét), és azt néztük nyáron egy iskolában, valami ősi rendszerű, tekercses videókészüléken, természetesen fekete-fehérben... 1981-et vagy 82-t írhattunk. :)
Előzmény: Peppers (102)
Peppers Creative Commons License 2008.05.21 0 0 102

Köszi, utánanézek.

Az nba.com "international tv schedule"-jában nem szerepel Magyaroszág.

Előzmény: _Danna_ (95)
Ahotnyik Creative Commons License 2008.05.21 0 0 101
Na, akkor joccakat vagy inkabb jo reggelt. A meccs megert minden percet. Hasonlo folytatast! Go Celtics!
Előzmény: _Danna_ (100)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.21 0 0 100

Háááát, sminkelni tudni kell.:-)))

Egyébként mázlim van a munkabeosztásommal, 11-ig aludhatok.:-)

Előzmény: Ahotnyik (98)
_Danna_ Creative Commons License 2008.05.21 0 0 99
Ez megvan:-)
Előzmény: _Danna_ (96)
Ahotnyik Creative Commons License 2008.05.21 0 0 98
Tenyleg Anna, Te hogy birod a gyurodest hajnalok hajnalan? :-) Nem lesznek karikasak a szemeid?
Ahotnyik Creative Commons License 2008.05.21 0 0 97

Eddig nagyon jok vagyunk, mar csak a maradek 2.5 percet kell kihuznunk.

_Danna_ Creative Commons License 2008.05.21 0 0 96

LETS GO CELTICS!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!