Mutass 6 évvel ezelőttit. :) Szted azt mondaná, hogy sokkal jobbak a szurkolók más csarnokokban? Most van eredmény, szokás szerint van nézőtök is. ennyi. Elég sokszor voltam Kaposváron meccsen hiányos kaposvári nézőtérrel
Ezek a képek mondjuk pont két évvel ezelőttiek például... De ha akarod beszúrok 10 vagy 15 évvel ezelőtti képeket is, de tudom, hogy igazából nem érdekel, csak trollkodtál egyet...
Nézőként voltam már tétmérkőzésen Kecskeméten, Pakson, Szolnokon. Ezek közül utóbbi város csarnokában levő hangulatot emelném ki leginkább.
Az idei magyar-cseh EB-selejtezős mérkőzésen voltam, fergeteges hangulat volt, csak azt sajnálom, hogy nem sikerült kijutnunk a jövő évi kontinensviadalra, pedig csak egy hajszálnyira voltunk tőle. A mérkőzés után már elment a hangom a sok ria, ria, hungáriázástól. Meg merem kockáztatni, hogy életem legjobb mérkőzése volt. Soha nem fogom elfelejteni, amikor 76-63-nál Vojvoda bevág egy triplát, az egész nézőtér feszülten áll, majd egyszerre felugrik.
Szóval az a mérkőzés sokáig emlékezetes lesz a számomra, remélem, jövőre is lesz Szolnokon válogatott meccs. :)