Értettem, én a közös ismerőseiteken filózom, hogy hogy lehetnek a te ismerőseid. Közben arra is gondoltam, hogy szimplán bugos a wiw, bár ez elég csúnya lenne bugnak.
Mégegyszer és szép lassan mondom, a kinézett hölgy nem az ismerősöm, és mikor megnéztem van-é közös ismerősünk, kidobott pár embert, aki nekem biztos nem az ismerősom.
Na de akkor mégis hogy a halálba lettek a te ismerőseid is? Csak te jelölhetted vagy igazolhattad vissza őket, már ha nem feltételezzük persze, hogy esetleg feltörték a wiwes accodat (vagy pláne, hogy a wiwes adminok szórakáznak, már ha technikailag tudnak ilyet; viszont akkor is kizárt, mert nagyon durva lenne), de csak nem.
Ez szerintem kétoldalú. és amúgy se süllyedjünk le a májvip színvonalára. az iwiw nem erről szól, a kuksiról. az ilyen és ehhez hasonló témák miatt a legtöbben törlik is már manapság magukat és átmennek a fészbukra.
Hát én ma meg mit láttam az iwiwen. Egy embert kerestem. Megtaláltam. Szívességet szerettem volna tőle kérni, de mindegy is, mert 2009 óta nem jelentkezett be, tehát feleslegesen is írtam volna. Azért kíváncsi lettem a közös ismerőseinkre. Rákattintottam, hát egyiket sem ismerem, soha életemben nem is hallottam róluk. Akkor ez milyen info?
Valaki kérdezte már korábban, akkor nem volt rá a válasz, de (most már) lehet azt valahonnan tudni, hogy ki nézte meg az adatlapomat? Vagy tervezik esetleg? Csak azért kérdezem, mert nemrég láttam egy ilyen "eseményt", hogy XY csatlakozott valami "Leszarom, hogy kik jártak az adatlapomon" vagy milyen klubhoz. Ebből nekem ez jött le, mintha ez ellen tiltakoznának... (?)
Javaslatom a következő: alul a Segítség gomb, aztán "10. Üzenetek", majd a legalsó, "Nem találom a listában a problémám >>" opció, mivel valószínűleg tényleg nem fogod megtalálni. Onnan pedig értelemszerűen mehetsz tovább.
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy az iwiw-ből kitörölt levelet, még vissza lehet-e valahogy hozni. A törölt elemekben sincs már meg. Előre is köszönöm!
Nekem még mindig nem jó, sem az iWiW, sem az origó. Pedig az informatikusok csodafegyverét is kipróbáltam már, kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam a számítógépet. Hibát jelez, miszerint az explorer nem tudja megnyitni a honlapot.
Csak a bajnak van ez a sok honlap, bőven elég lennének azok, amelyek működnek is.
Másnak is szarakodik az iwiw? Nekem 15 perce kb. minden második kattintásra az a hibaüzenet jön, hogy Kapcsolat megszakítva, vagy hogy "An error occured.." ill. kidobál... :-(