Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.01 0 1 4393
Igazából a feljelentést annak kell megtenni, akit sérelem ért! Ez tényleg megengedhetetlen, ráadásul már a kampány során is volt, aki cigányozott, hol ott annak sem volt alapja! A másik, hogy élnek olyanok is a helyi romák közt, akik még néhány magyarnak is jó például szolgálnak, ahogyan élnek! A másik pedig az, ami engem bánt ebben az egész roma és magyar kérdésben, hogy ez miért kérdés? A romák is magyarok!!! Én - bár ezek után nehéz elhinni, hogy - nem vagyok "kisebbség" közül való, pedig tényleg nem. Az én szememben csak és kizárólag ember van. Van jó és rossz. Mindkét táborban megvan mindkét féle! Miért kell külön kérdésként kezelni??? A baj az, sok esetben meg sem próbál a 2 tábor közeledni egymáshoz!!! Mert nincs 2 tábor!!! Egy hajóban evezünk emberek!!! Vérszerinti magyar is kevés van, hiszen rengeteg egyéb van a "magyarok" közt. Svábok, szlovákok, szerbek stb. , hogy néhányat említsek!!! Miért kell ez a megosztás? Miért kell cigányozni sértésképpen? Miért veszik ezt sértésnek emberek? Nagyon sok kérdést felvet ez dolog!!! Én személyszerint az embert nézem, nem a származást!!! Nekem van nem egy, nem két roma ismerősöm, akik nekem is példaképek, ahogyan élnek, ahogyan gyerekeiket nevelik, ahogy dolgoznak!!!
Természetesen ettől függetlenül, hogy én mit gondolok erről, jogilag a törvény sértésnek veszi ezt a fajta megnyilvánulást, amit egyesek megengednek maguknak!!!
Az a pornós dolog pedig tényleg mindent vitt!!! Számomra az az igazán felháborító!!! Igen is felelőssegre kell vonni az ilyen embert! Felháborító!!!
Előzmény: Barna Ferencné (4392)
Barna Ferencné Creative Commons License 2019.12.01 0 0 4392

Nyakatekert1-nek nagyon igazad van, ki fog derülni minden, mert én is rájöttem hogy ki cigányozott le bennünket keressél meg személyesen és elmondom ki az illető !

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.01 0 1 4391
Az volt az egyik leggusztustalanabb ocsmányság ami elhangzott itt a fórumon, a másik a cigányozás!

Megérdemlik, hogy ezért utolérjék őket!!! Nagyon sok fórumozóval szemben eljárást lehet indítani! Hátha tanulnak az esetből!
Előzmény: Törölt nick (4386)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.01 0 0 4390

Ha ténylegesen a lakosság tájékoztatása a cél, akkor legyen az a tájékoztatás teljeskörű. 

Nem mindenki fog hálákat rebegni egy odadobott félmondatért.

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.01 0 0 4389

Miután pénzügyi felsőfokú végzettségem van, így talán tudom mit jelent az inkasszálás. 

A polgármester ezen mondata iránt érdeklődtem:  

 

"Mindezt úgy időzítve, (a hét és a hónap utolsó napja, decemberi bérkifizetések…), hogy a lehető legrosszabbul érintsen bennünket.

KF terve nem jött be.
Megnyugtatom a lakosságot, hogy 24 órán belül megoldást találtunk a kialakult helyzetre."

 

Mi volt az a híres megoldás? Honnan sikerült hirtelen 41 millióval megnövelni a kasszát ha nemrég még 200 milliós hiány volt?

Miért nem vette észre amikor a pénzügyi zárást kézhez kapta?

 

Olyan nincs hogy a testület és a hivatali dolgozók " ülnek " rajta. 

 

Előzmény: SzeleiJöttMent (4388)
SzeleiJöttMent Creative Commons License 2019.12.01 0 0 4388

Ki mondta, hogy el lett különítve 41 millió forint?

Arról volt szó, inkasszált. Az pedig azt jelenti, hogy pénzbeli követelést behajtott.

Magyarul nem kérte, hanem elvette. Mégpedig egy olyan követelést, amit ő eddig nem fizetett ki, lényegében saját magának.

Valószínűleg nehezményezte, hogy nem sikerült visszaülni a trónra, s rögtön behajtotta.

Csak arra nem gondolt év végén, hogy így sok olyan emberrel babrál ki, akiknek az önkormányzat fizet, mondjuk fizetést.

Ugyanis inkasszónál nincs részletfizetés, amit inkasszálnak, az megy le a számláról. Ha nincs rajta annyi, akkor az inkasszó rajta marad, s a következő "befizetés is mehet a lecsóba".

Mondjuk elgondolkodtató, hogy könyvelte le ezt a múltban. Benyújtotta a számlát magának, s megegyzett magával, hogy most nem fizetem ki? Ugye, a polgármester csak bizonyos összeghatárig fizethet ki "önhatalmúlag", bár azzal is el kell számolnia.

Mivel nem akarta kifizetni, így a testület jóváhagyása sem kellett, hisz kifizetésnek az akarata sem volt. Viszont akkor a követelésen ő ült? Vagy kompletten a testület? Karöltve a hivatal dolgozóival? Ha nem volt erről korábbi követelés, jogos az inkasszó?

Mindegyik esetben elkelne egy feljelentés ismeretlen ellen (mert ugye nincs bizonyíték, hogy igazán ki játszotta ki ezt a pénzt, vagy kik), de mindenképpen nagy értékben hűtlen kezelés. S még az sem kizárt hogy pont a betöltött pozíciói miatt a szerződések semmissége is fennállhat.

Bárki védheti, ilyen mocskos rabláshoz elég nagy arc kell, s nyugodtan összepakolhat az erődjében, s elmehet, mert ezt a lakosok nem fogják sem elfelejteni, sem megbocsátani neki.

Előzmény: Törölt nick (4387)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.01 0 0 4387

Ez a nagyfokú tájékoztatás amelyért egyesek örömódákat zengenek, ez olyan " hoztam is ajándékot meg nem is".

Engem például érdekelne hogy honnan tudott az önkormányzat hirtelen elkülöníteni 41 millió forintot, amikor egy hónapja még 200 milliós hiányt vizionáltak.

Aztán az is érdekelne, hogy egy 41 milliós kötelezettség hogy tud "eltünni" a könyvelésben, amit egy gazdálkodási csoport vezet,minden egyes tétel kontírozva van, nem hasraütésre történik hogy a " volt polgármester azt mondta hogy.....".

Gondolom volt egy teljeskörü pénzügyi zárás, átadás, beszámoló stb. 41 millió nem tud csak úgy eltünni a költségvetésben, ez nem úgy működik.

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.01 0 0 4386

Azért is lépni fogok, mert jogilag is a vád bizonyítása a vádlót terheli.

 

Az pedig remélem, hogy hamarosan kiderül, ki is a vádló, ki emlegette a szelei pornót?

 

Még ha takarítod neved, akkor is a hatóság és a felelősség alól nincs menekvés.

Előzmény: Törölt nick (4381)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.01 -1 0 4385

Kedves Szilvike! Örülök, hogy felvetted a kesztyűt, de remélem a szíved mélyén érzed, hogy ebből a „küzdelemből” csak te jöhetsz ki vesztesként.

Az írásodból egyértelműen kiviláglik, hogy igen szerény ismeretekkel rendelkezel, ha nem így lenne, akkor akadna legalább egy ember, aki alkalmasnak tartana alpolgármesternek.

Talán jó lenne olvasgatni az Önkormányzati törvényt és az egyebeket, akkor nem írnál badarságokat.

Tudod, létezik főállású alpolgármester (havi fizetéssel) és van társadalmi megbízatású, aki csak tiszteletdíjat kap. Míg az első a polgármester által átruházott feladatköröket viszi, addig a másik csupán egy „megtisztelő titulus” a képviselőkhöz hasonló tiszteletdíjjal és természetesen szó sincs arról, hogy naponta önkormányzatnál munkát végezzen.

Egy biztos. az általatok felhergelt – sok tekintetben tudatlan – választók jól kibabráltak veletek, hiszen egyikőtöknek sincs halván fi..gja sem, hogy mi az a több száz dolog, aminek egy vezetőnek a zsigereibe kell lennie.

B.E képviselő urat pedig ne piszkáld, mert ő már megmutatta, hogy nem csak a magánvállalkozásában, de az önkormányzatiságnál is toppon van.

Talán azt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy az édesapja M.T. polgármester úr mellett volt falugondnok, amikor épültek a településünk – máig ható – büszkeségei. Bár B.E. akkor még igen fiatal volt, de nyilván máig hatóan beleivódott  az akkori eseménysor.

Előzmény: Törölt nick (4384)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.30 0 0 4384

Megszólítottál, kénytelen vagyok válaszolni.

 

- Te nagyon okos vagy... talán Te vagy az Isten? - Te tudhatod csak, hogy ki az aki alkalmas a ... ?

- Miért nem jelentkeztél bármelyik posztra, ha szerettél volna tenni valami jobbat városunkért?

- az is lehet, hogy jelentkeztél, de sajna ez kevés volt?

- semmi gond, lehet támogatni azt, aki a legjobban hozta a választók akaratát.

- azért Búzás úr mondjon már egyetlen VÁROSt a megyében, ahol társadalmi megbízatásból INGYEN végzi teendőit bármelyik alpolgármester, ha tud, akkor emelem kalapom és megérdemel egy szóbeli elismerést. 

 

Eddig volt a piskóta, de a hab már megér egy kis misét,

ezt már holnap fogom írni, mert a csontvázak sorra hullanak a szekrényekből...

 

Nem bántom tovább B. urat,

de azt nehezen nyelem le, hogy:

Tápiószele kasszája tegnap megcsappant 41 000 000 Ft-al,

a spórolást emlegetve mégis megszavazta a korábbi pm. végkielégítését,

de lehet, hogy Ő is félre lett vezetve az előző pm írásban is megfogalmazott:

nem igényel pénzügyi teljesítést a csatornázási hitel ránk eső kamata?

 

Ez az előző pm K F  Társask. kampányában volt olvasható, minden szelei portára eljutott, és a szavazói is tudtak róla.

 

 A  K F re szavazók véleményére vagyok kíváncsi és nem további sértegetésekre. 

Nem képzelem magam Istennek, mint akinek válaszoltam.

Az említett pornó ügyben pedig én fogok hétfőn lépni,

remélem akkor meg fogom tudni, ki is rejtőzik az álneved hátterében. 

Előzmény: Törölt nick (4381)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.30 0 0 4383

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.30 0 0 4382

Nagyon szép és finom megfogalmazás.

Nekem valamiért erről a csapatról ez a kép ugrik be.

Előzmény: Törölt nick (4381)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.29 0 0 4381

Hát ilyen a politika, de Tápiószelén még ilyenebb. Senkit nem szeretnék megbántani – de tudom, hogy megfogom-, de a Dobos féle csapat egyetlen tagját sem tartottam alkalmasnak arra, hogy a város vezető testültben bárminemű szerepet betöltsönek.

A támogatók szellemi töppedségét pedig hűen mutatja „Fűzfavesszőcske”. Azért uszítani B.E. képviselő úr vállalkozása ellen, mert megfogalmazta és képviselőhöz méltóan elmondta a véleményét. Hát mit mondjak? Talán majd egyszer Fűzfavesszőcskének is elmagyarázza valaki, hogy társadalmi megbízatású alpolgármesternek még kevesebb a dolga, mint egy sima képviselőnek, aki testületi üléseken kívül még bizottsági tagként bizottsági ülésen is részt vesz. Mint tudni illik az alpolgármester egyik bizottságnak sem (lehet) tagja.

A Dobos féle képviselők egyike sem alkalmas alpolgármesternek. F.Gy. egy komolytalan, mindent kommentáló, mindenért aggódó, emberek ellen áskálódó, minden komoly végzettséget nélkülöző ember. Lázók Sz. pezsgősüveg  storyval beírta nevét a szelei pornó történelmébe. N.Z becsületes mentős létére végezze tovább az egy életre szóló hivatását, hiszen emberéletet menteni még az ellentáborhoz tartozók esetében is kell.

Kifejezetten undorítónak tartom Fűzfavesszőcske  azzal kapcsolatos megjegyzését, hogy B.E. képviselőnek még érettségije sincs. Nem is állította, hogy van, hiszen ez egy képviselő estében valóban lényegtelen dolog, de az embert nem az érettségi bizonyítvány teszi naggyá, hanem az életének kézzelfogható eredményei. Soroljam?

Viszont elgondolkodtató és sokat mond a Dobos féle támogatók valódi énjéről, hogy semmit nem reagáltak az „örömhírnök” által leírt tényekre.

Vagyis:

  „DIGY polgármester leadta az évszázad legsterileb vagyonnyilatkozatát. A fejléc kivételével minden rovat nulla tételt tartalmaz. Saját nyilatkozata szerint Tápiószele polgármestere nem csak vagyontalan, de egyben hajléktalan ember is.”

 

-         „A hónap legnagyobb meglepetése – persze csak erőteljesen idézőjelbe téve- a polgármester munkaviszony létesítéséhez szükséges személyi anyaghoz szükséges dokumentumok bekérésekor kiderült, hogy nem hogy nincs közgazdász végzettsége a polgármesternek, de még felsőfokú végzettsége sem!!! Kérdésként fogalmazhatjuk meg, mi várható attól az embertől, aki hatalomba jutása céljából képes volt ekkorát hazudni.”  

 

A felvetett kérdést tovább folytatva: Mi várható azoktól a képviselőktől és attól a 780 szavazópolgártól, akik a tények ellenére változatlanul kardoskodnak egy alkalmatlan, hazug  ember mellett. B.E képviselő úrnak pedig gratulálok. Így tovább!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.29 -1 0 4380

Jó estét mindenkinek!

 

Elég régen voltam itt, akkor is csak mint olvasó. A kampányban néha idenéztem, de ami itt ment, attól a gyomrom fordult fel sokszor. Gondoltam most hátha javult a helyzet! Ami valóban így van részben, azonban van itt néhány dolog, amit nem tudok magamban tartani én sem.

 

Az például, hogy éppen B.E. képviselőurat kezdik ki egyesek, az mélységesen felháborít! Kezdve azzal, hogy azt gondolom, ha valaki, akkor ő tett már az asztalra mégpedig egy olyan vállalkozást, ami majd az egész környéket ellátja. Nem gondolnám, hogy egy akkora boltot, olyan nagyon könnyű lenne elvezetni! Munkát ad néhány helyi embernek, valamint segítőkész minden téren! Abban pedig teljesen igazat adok neki, hogy teljesen felesleges egy főállású alpolgármester ugyanúgy, ahogy ez volt az előző vezetésnél is! Nincs Szele abban a helyzetben, hogy szórjuk ki 2 marokkal a pénzt! Éppen ezért gratulálok is képviselő úrnak, hogy féken tartja a pénzszórást! Azért kezdik ki, mert felelősen gondolkodik? F.GY. azért nagyobb néhány lakos szemében, mert kitartó futó? Vagy mert jó család apa? Szerintem ilyen tulajdonsággal rendelkeznek még néhányan a településen! Meg hát alpolgármesternek megtenni főállásúnak ráadásul? Dehogy ( véleményem szerint el sem tudja látni azt a tisztséget ).... Még a másodállású alpolgi is zsebre tenne 250 - 300.000 forintot! Számoljuk már ki, mennyi lenne a polgármester és alpolgármester éves fizetése! Polgármester kb. 600.000,- / hó, ami 1 évben 12 X 600.000,- = 7.200.000,- ! Alpolgármester kb. 500.000,- / hó, ami 1 évben 12 X 500.000,-  = 6.000.000,-  Összesen ez a 2 tisztség elvinne 13.200.000,- forintot! Na ezt vétózta meg B.E. !!! Lássuk be, nem kevés pénzről beszélünk! Az alpolgármesteri juttatást éppen másra is lehet költeni!

 

Egy újszülöttnek minden vicc új. Újdonsült polgármesterünk is ez a kategória. Előadja, hogy az elmúlt másfél hónapban mennyit "dolgozott", s vannak akik ettől beájulnak, pedig ezek még csak a napi rutint sem merítik ki. Ezek a minimálszintet se közelítik meg. Mit vártunk volna tőle? Egy korrekt tájékoztatást az Önkormányzati Híradóban. Ahol szól a néphez néhány szót, beszámol arról, hogy most akkor mi a helyzet a pénzügyekkel, hogy is állunk valójában. És ne jöjjenek a DI fanok azzal, hogy de hát kirakott néhany számot a facebookra, mert az a nullával egyenlő. Ha már olyan okos és főleg közgazdász, jó lett volna a hozzáértését nyilván valóvá tenni és elmagyarázni a jó népnek, hogy mennnyi az annyi. Ez lenne a korrekt. Egy váltáskor ez lenne a kötelessége. Nem az érdekli az embereket, hogy hány érdektelen, előre eldöntött értekezésen vett részt. Kíváncsi lennék, ugyan milyen autóval, mert a havi 90 ezer költségtérítés mellett, talán elvárható, hogy ne az önkormányzat buszát használja.

Ne felejtsük el, hogy DI -ék azt ígérték a kampánykiadványukban, hogy lemondanak a képviselői tiszteletdíjukról. Szeretnénk látni, hogy teljesítik az igéretüket. Igaz, hogy D.I -nek "volt esze", és nem ajánlgatott fel a hatalmas fizetésből semmit. Nem az egészre gondolok persze, de mondjuk legalább egy tiszteletdíjnyi összeget.

Kardvirág51 Creative Commons License 2019.11.29 0 0 4379

T.!Tautológia!

 

Miért jobb egy egy csak futásról beszélni tudó F.Gy. mert minta apuka? Hallottam más véleményt is :)

 

És,ha F.Gy nél a legfőbb érv,hogy mintás családapa,akkor miért bűn,ha egy anya,aki hét közben dolgozik minden nap,aztán utcai beszélgetésre jár, de a temetői marketingben-bocsánat,de nagyon tetszik ez a kifejezés,és lopom-nem vesz részt,mert neki is családja van akiket el kell látni.....

 

Az én véleményem szerint,(és ezzel senkit nem akarok megbántani.)de mivel ott voltam a kultúrházban,és kénytelen voltam végig hallgatni FGy bemutatkozását, aki, bizonyára nagyon rendes apuka,férj,futó, de nem alpolgármesternek való.

 

Igenis tiszteljük meg a tárgyaló feleket,egy fiatal,főiskolát végzett,csinos,alpolgármesterrel akinek nincs lekötelezve a polgármester.

Nem véletlenül kapott annyi szavazatot.

 

Ne a hajrá Szele alapján ítélkezzünk......

 

Természetesen,ha nem fel meg ,le kell váltani.......Tetszettek volna több képviselőjét a csapatnak beszavazni......

 

 

Tautológia Creative Commons License 2019.11.29 0 0 4378

Utóbbi két hozzászólással egyetértek. De!

A hölgy mitől lenne alkalmasabb F.GY-től? Azért mert főiskolai végzettsége van? Most nem óvódás gyerekekkel kell foglalkozni és ez itt nem a játszótér. Elnézve D.I. nyilvános csoportját nem úgy tűnik, hogy tájékozott lenne a hölgy bármiben. A temető takarítás nevezetű marketing fogásban nem vett részt s igazán nagyon semmiben.

B.E. képviselő úrnak pedig igaza volt.

Ő arra akart rávilágítani, hogy azért valamilyen vezetői tapasztalat szükséges egy ilyen magas pozícióhoz. Nem elég az utcáról beesni. Miből is gondolta F.GY., hogy neki menni fog? Azért mert becsületes családapa? Ez szakmaiságról s vezetői készségről nem ad tanúbizonyságot.

 

Kardvirág51 Creative Commons License 2019.11.29 -2 0 4377

Füles minden szavával egyet értek!

 

700-valahány ember megválasztotta Dobos urat,rendben,de annyi esze már nem volt,hogy az Ő képviselőit juttassa be a csapatba többségben!

 

Mindenki "fiatalok" kellenek,hát F.Gy-t nem nevezném fiatalnak! 

 

Merész húzás,hogy "vak vezet világtalant" D.úr most tanulja a polgármesterséget,és mellé egy ugyan csak tanuló alpolgármester,aki a társadalmi munkájáról híres,meg a 3 gyermekes családapaságról.....a és arról,hogy állítólag Ő biztatta föl D.urat,hogy jelentkezzen polg.jelöltnek. 

Én másról tudok,de mindegy,Ő nem kellett D.úr csapatába.

 

Lenne a mostani csapatban is sokkal alkalmasabb alpolgármester jelölt.Miért is nem lehet egy nő alpolgármester? Jó megjelenésű,tényleg fiatal, igazolt főiskolai végzettsége van.

Mert mindenről van véleménye és ezt el is mondja.

 

Ki vannak akadva,hogy Búzás úr azt javasolta,hogy --társadalmi munkában csinálja az alpolgármester. Én D.úr helyében azonnal fölajánlottam volna--Tessék vállald el- kíváncsi lettem volna a válaszára.....szerintem vállalta volna és ezzel nagyon jól járt volna D úr!

 

A facebookos csapat hölgy tagjai,akik köszöntgetik az információt,mosolyogtató a sok gratuláció, és finom voltam :)

 

Én csalódtam  D.úrban, nekem visszataszító,hogy eddig buli-buli hátán, temetői pikniken kívül semmi  nem történt.

 

Lehet savazni,de sajnos ez az igazság. Mikor akarja az érdemi munkát elkezdeni?

 

Buzás úrról le lehet szállni ! Ő a munkáját 1000!%-on végzi,közel 10-éve költöztem ide ,és a ház felújításhoz mindent ami kellett vagy aznap,vagy rövid időn belül megkaptam.Kitűnő üzletember,és a szavazatok alapján a lakosság is ,mint embert  is kedveli.

 

Elszomorító,hogy egyre többen teszik  föl a kérdést,hogy jövőre mi lesz.És sajnos egyre többen drukkolnak a dokinak.........

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.29 -1 1 4376

Próbálom értelmezni a mostanában olvasottakat. Szóval!

Egy polgármesternek elég a nyolc osztály, nincs végzettséghez kötve.

Egy alpolgármesteri poszt sem kíván semmilyen tehetséget és tudást, szimplán attól betölthető hogy példás családapa valaki.

Még az sem számít, ha a posztot betöltő az elmúlt ötven évéből semmilyen szakmai sikert nem tud felmutatni, (sőt,az sem ha a szakmai pályáját egyáltalán nem is ismerjük).

De egy olyan képviselőre, aki köztudottan egy sikeres vállalkozást vezet évtizedek óta, arra megjegyzést teszünk, hogy " talán nincs is érettségije".

Nem erre mondják azt hogy kettős mérce? 

Csak úgy érdeklődésképpen!Minden szakma betölthető az alapján hogy milyen családapa az ember? Mert akkor holnaptól kőműves leszek. Lehet hogy összedől amit építek, de az kit érdekel.

Vagy ez csak a politikai pályára érvényes? 

 

Utálom ezt a mondatot, de " ezért tart az ország ott ahol".

 

A másik dolog a tájékoztatás.Nem tudom eldönteni hogy vicces vagy inkább siralmas hogy emberek milyen könnyen befolyásolhatók.

Nyelvlógatva megy az ömlengés egy Facebook poszt alatt a pozitív változásról, csak mert a polgármester leírja hogy mik egy polgármester napi teendői.Azt,amit minden polgármester csinál, csak nem közvetíti.

Semmi olyan dolog nincs leírva ami a falu életét befolyásolná, vagy eddig ne tudtuk volna.

 

Ez a sok tájékozódásra vágyó ember hol volt amikor minden hónapban közvetítették a testületi ülést?

Azt valahogy soha nem nézte 100-150-nél több,a többezer, nettel rendelkező választópolgár közül, pedig ott lehetett hallani lényeges kérdésekről.

Ja. Hogy ahhoz az internet használatnak túl kéne mutatni a Social Network használatán. Hát igen.

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.29 -1 0 4375

Én ott voltam, de Búzás úr egy jogilag felkészületlen független spórolós ember, aki 

független képviselőként havi 40 ezret kap majd ..... 5 év alatt a cirka 2.4 milliót kapna, de mit kíván???? 

Ez tényleg komoly? 
Azt kívánja, hogy a leendő alpolgármester INGYEN végezze tevékenységét?

Ismétlem ... ez tényleg komoly?

Ő havi egy alkalommal ott van 40 ezerért,

az alpolgármester meg fő munkaidőben egész hónapban INGYEN?

 

Búzás Úr ez komoly? 

 

Szégyellje magát.

 

Ez csak a Társasok befolyása lehet és óriási csalódásunk, mert nem kívánható el egy háromgyerekes példás családapától, hogy INGYEN végezze ugyanazt a munkát amit a kántorúr nem kis pénzért végzett éveken át.

 

A Búzás céggel azt hiszem befejeztem... és remélem lesznek akik hasonlóan gondolkodnak.

Egy olyan buta olyan alak, akinek talán érettségije sincs, fel se fogja, hogy min spórol?

 

Szánom bánom.... aki teheti kerülje a Búzást ha ennyire faszari a cégvezető, bánom, hogy rá szavaztam.

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.28 -2 0 4374

Nem kell a szűzlány hasonlat.

Micsoda dolog az, hogy Vona úr ad tanácsot tanúk előtt!!!!!!  Katónak, hogy kérdezzen az átadással kapcsolatban?

Hogy kerülhetett oda Vona akinek felszólalási - és tanácsadási joga sincs!??

Hol volt a jegyző? 

 

Szégyellje magát!

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.28 0 1 4373

Tegnap volt testületi ülés, valaki tud valamit felőle?

Az új csapatnak az első, gondolom olyan mint a szűz lány esete.... , próbálkoztunk anyukám?

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.28 -1 2 4372

IGEN! Végre van tájékoztatás, tudjuk mire kap fizetést, ami az előző vezetésnél nagyon nem derült ki! Én nem sajnálom a fizetés mértékét senkitől, csak dolgozzon meg érte. A leírtak szerint működni látszik a dolog, maradjon is így!

Persze nekem is vannak fentatásaim az új csapattal kapcsolatban, de azért hátha tényleg elindul valami....

 

Meglátjuk....

Begit Creative Commons License 2019.11.26 -1 3 4371

Már ez is pozitívum a  Polgármester Úrtól, hogy tájékoztat  bennünket, mert eddig semmit nem tudtunk. Remélem, és feltételezem róla, hogy többet fog tenni Tápiószeléért, mint elődje, mert Ő már az utóbbi időben semmit sem tett.Épüljünk, szépüljünk Tápiószele.

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.25 -1 0 4370

Teljes mértékben igazat adok.

Olvashattad a negatívumokat, de ez az ember még előttünk tiszta,

és reménykedhetünk valami változásban.

Szebbet és jobbat remélhetünk még akkor is, ha sajnos nem M T vezetheti a várost.

Előzmény: maradi90 (4369)
maradi90 Creative Commons License 2019.11.25 0 2 4369

Jó estét mindenkinek!

Írják itt egyesek,hogy hagyjuk dolgozni a Testületet, mert korában hogy volt? Hagytuk és mi történt, nagy lopások,

lakosság kifosztása ( csatorna) beruházási összegek felturbózása ( ravatalozó , iskola stb).

Egyébként kérdezem mikor hallgatott a vezetés a népre? 

Hivatkozik itt egy-két gyenge ember,hogy a többség döntött,de NEM!. Egyébként jobb, ha tudjuk csak a választási törvény szerint kerülhetett D.I. vezető pozícióba. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.25 0 1 4368

Azt még talán dokikám is tudja, hogy mást kívánt már Tápiószele.

Sajnos, hogy még maga bejutott, de jobb lenne már végre tudomásul venni, hogy 

előbb - utóbb lenyugszik a nap is. 

Előzmény: Tautológia (4362)
Törölt nick Creative Commons License 2019.11.25 0 0 4367

Ma láttam, hogy a COOP ABC előtt készül a Betlehem, visszakerül a megszokott jobb helyre.

A SPAR helyére pedig lehet, hogy tényleg SPAR kerül, de már nem SPAR partnerként?

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.25 0 1 4366

Talán arra is emlékezhettek,

- jegyzőkonyv által is bizonyítható - mikor K F kérte M T urat a tiszteletdíj lemondásáról mikor polgármesternek megválasztották? Még a telefonnal kapcsolatban is számon kérték. /ma már nevetséges/

 Adjon Isten szebbet és jobbat városunknak,

mert valami azért érezhetően újult és szebb lesz Tápiószele.

Reméljük, de ez csak úgy lesz, ha mindenki akarja.

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.25 0 1 4365

Nem tudom mikor lesz testületi ülés és ő lesz-e alpolgármester, de azt hiszem megérdemli.

Minta értékű családapa és sportember,

ennyi társadalmi munkát még az előző testületben sem SENKI sem végzett INGYEN. 

 

Végre lesz mód arra, hogy Tápiószelén valami új legyen, hiába az áskálódások.

 

Említették előttem... lehet, hogy tényleg savanyú a szőlő?

Mi a baj a Gyurival? Meg lehet cáfolni, hiszen ez egy fórum, lehet ellenpéldát hozni is:

- Mintaértékű családapa, három gyerekkel - kinek nem tetszik?

- ennyi sportsikere az előző testületben senkinek nem volt - meg lehet cáfolni

- ennyi társadalmi munkát még együtt sem végeztek a társasok éveken át. Van ellenpélda?

- lehet mit irigyelni. A tényekkel nem lehet vitatkozni, azok magukért beszélnek.

 

Sok sikert Gyuri, hajrá szele.

 

Törölt nick Creative Commons License 2019.11.25 0 1 4364

Ugyan hagyd rájuk csupa okos ember volt az eddigi a városvezetés? Azt csináltak amihez érdekül fűzött. És mennyiért? A ravatalozó a tervezett költség háromszorosába került - ráadásul oda, ahova a szelei nép többsége nem is akarta. Ott aztán még hűtő sincs hiába került ennyibe. Vadi új wc a ravatalozóban havi 4 - 5 órát van esetleg nyitva amikor temetés van? Szégyen! Nagy szakértelem kellett 30 milláért azt a kondiparkot oda a nyárfásba?????!!!!!! ennyiért? megépítteni.

Soroljam még?

Jónéhány ember azt sajnálja, hogy vége a további lenyúlásoknak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!