Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 2009.08.31 0 0 7672

Hmmmm...

Reggelre kellemes...

S e cseber neve sem kellemetlen...

:O))))

Előzmény: zilah (7670)
PuPu Creative Commons License 2009.08.31 0 0 7671

Tehenecske, te meg ne kekeckedj, - lehet, elmentek felettem cejtek de neked sem lett  tested feszesebb, kebeled, mellyel tejet termelsz megereszkedett, feneked sem lett kerekebb, emellett ne felejtsd, ezer esztendeje sem ment veled szeszmentesen, - rengeteg szeszt kellett vedelnem, when veled szexeltem...

Jelenleg szeszmentesen elleszek szexmentesen veled, de jelezd, when esetleg beszerzel egy rendesebb veder kellemes szeszt, - kerekvegyszeres hegyleveket felejtsd el!

:O)))

Előzmény: Törölt nick (7661)
zilah Creative Commons License 2009.08.31 0 0 7670
:O))
Előzmény: PuPu (7669)
PuPu Creative Commons License 2009.08.31 0 0 7669

Ne leplezd heves veresnedvedet, lesd be: elcseszted.

Helyette jegyezz szexeseket, s sejtessed, mely szexelemeket kedvelsz, lengessed kecsesen fenekedet, - ne terelj!

Előzmény: zilah (7668)
zilah Creative Commons License 2009.08.31 0 0 7668

Kmmm...Egy fene heves veresnedv stb.....degenere Net megkeverte hsz.-emet....:O)

Helyesen:

"Egyszer elmereng sexen, s ezerszer kerget"

Előzmény: PuPu (7667)
PuPu Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7667

Hehhh!

Te meg leleplezted heves veresnedvedet, s nem leplezheted wejter wejsz lebered sem!

De nem kell tengernek menned, Lexentebb erre teremtett egy kedves szerzetet, - neve Teve, - kebleseknek tettleg kedveskedjen...

Előzmény: zilah (7664)
PuPu Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7666

Menetelsz, menetelsz, - ezt teszed ten esztendeje, ehelyett egyszer kellene egyhelybenvesztegelned s fejlebernyeged rendesen be lenne szegve.

Persze lehet, elfelejtetted, ehhez melyet kellene tenned...

Előzmény: Sivatag_hajoja (7665)
Sivatag_hajoja Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7665

Menetelek fel, s le...de teve te(l)hetetlen? :-)

zilah Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7664

Jej nekem, kedves Tevecs, ne vess meg, sereket vedeltem, 

ez elvette eszemet , s helytelent jegyeztem.

Melyet tettem, melyet tettem! Nedves tengernek megyek!!

Előzmény: PuPu (7663)
PuPu Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7663

Ejnye te!

Belemenetelsz lelkembe, s helytelen jegyzeteket teszel!

esetleg tesztelj le, s ezt befejezve jegyzetelj, when kezed nem remeg, s szemed nedvmentes lesz!

Ez meglepett, - szende kebles helyett egy szexdependens keblest kellett felfedeznem!

Előzmény: zilah (7662)
zilah Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7662

Ezerszer elmereng sexen, s egyszer kerget :O))

Előzmény: Törölt nick (7661)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7661

Kebleseket kergetned?

Te esetedben, melyben kebles nem megy semerre sem, de te esetlen teszel-veszel, s kebles kedve nem emelked?

Lesd be, ez neked nem megy! Lehetne persze szervedet serkentened, de ez esetleg nem megy?

Nem ketteslem, thet teveszerv, mely nem mered, lehet, cejtek elmentek felette, ez esetben nem kellene kebleseket hergelned.

Szeretettel: Tehen

Előzmény: PuPu (7660)
PuPu Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7660

Ezt helyesen lesed, a persze ez lesz.

Depersze better lenne hevergetnem, s merengenem szexen meg egyebeken, esetleg kebleseket kergetnem...

Előzmény: zilah (7659)
zilah Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7659

Nemzetes Tenger, ez kellene Neked!

Tessen serte-pertelned egy keveset,

mert egy centet sem keresel :O))

Előzmény: PuPu (7657)
PuPu Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7658

Hehe!

Elcsesztem!

Kerek stejn helyett rendesen jegyeztem, - eszem elvetted!

Előzmény: PuPu (7655)
PuPu Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7657

hehe!

Remek mese!

S mely remek brekkencs!

Legyen heted kellemes, -  persze nekem better lenne next hetem es Nemzetes Tengeren...

Előzmény: zilah (7656)
zilah Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7656

Brekkencs mese. (egyes nemzetes embereknek)

Egyszer egy brekkencs meglesett egy szerfelett terjedelmes tehenet. 
Ezt brekegte: Jej,  e terjedelem kellene nekem! 
Felkecmereg nedvperemre, s versenybe kezd:

rengeteg leget vesz fel s egyre kerekebb lesz.

- Hej! Lessetek!!! Termetem tehenes-kerek lett-e??
- Nem , nem ! - feleltek brekkencsek - egy cseppet sem !
Egyre kerekebb testet , egyre kerekebbet keresve, leget felszedve kerekedett s egyszerre belegebedt!!

/kedvenc B. mesterem jegyezte ezt egyszer le/ :O)

PuPu Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7655

E mese neve e kerekbe tekeredett szerzet lepel-neve...E helyen leled, hetes mese megett. Kerek kő a címe...

Deellenben eme Elek helyzetet helyesen leste meg, - nem kedvezett eszement elveknek, lejegyezte: egy pecsesnek legkevesebb hetes kebles kell!

Depersze egy esetben ez nem teljesen helyes, mert nekem egyesben Lepke kell, s helyes lenne, neked sem kellene egyszerre rengeteg pecses...

Pecsesek eszeseknek lettek teremtve, mert Lexentebb elrendelte: pecses kell vezetgesse keblest keresztbe veszedelmeken, ellenben kebles legyen kecses, emellett esze nem kell rettenetesen terjedelmes legyen, - teljesen megfelel when esne, bemenjen s egyhelybenvesztegeljen eresznek nemfelette...

Szerencse velem esett, when megleltelek e netszegletben, s ez egyre better lesz, s kettesezertenben lesz beszt...

Szeretlek, nefelejcs!

Előzmény: ejropalepke (7654)
ejropalepke Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7654

Nem vagyok kibékülve a nem megfelelő ivararányokkal néhány mese esetében. Felháborító hímsovinizmus!Tevecs, te melyet emlegetsz? Te nem leled elvet, mely beleszerkesztetett mesejegyzetbe, s ezt elszemelgetve, gyermek nemesedhet? De bezzeg lett benne elvrengeteg, egyet-egyet felemlegetek neked, leshessed, melyre nevel mese. Teszem, nem egy mese szerepeltet egyetlen pecsest, s ez meglehet selejtes cseppet, ezzel szemben rengeteg kecses kebleske epedve vesz kerekbe pecsest, s ez keresgethet, mely kebles lesz legremekebb, melyet vegye el nejnek.

Melyet esmerhet meg gyerek? Ezer kebles verekedhet egyetlen pecsesen.

De rendes leszek, keresek egyebet.

Mert Benedek Elek-jegyzeteket egyebek es jellemeznek. Rengetegszer meg kell verekedjen fertelmekkel pecsesnek, s rettenetesen eszesnek kell legyen, megfejtse feltetteket, s ezek megett elnyerje keblest. Ezek tetszenek, ezek kedvencek! Egy pecses nekem legyen szerfelett szellemes, mert szellemteleneket nem kedvelem, ezeken keresztbelesek.

Mely szerencse, megleltem kellem- s szellemteljes Tevecsem, nem kell keresgetnem egyebeket, fejemet sem kell tekergetem!

Ezzel egyben feleltem feltettre, mely felelet persze DE.

(Nem leltem, mely mese lett emlegetve?)

Előzmény: PuPu (7651)
ejropalepke Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7653
Tenx, s neked es legkellemesebbeket!
Előzmény: zilah (7652)
zilah Creative Commons License 2009.08.30 0 0 7652

Lepke s Tevecs:

:O)

Előzmény: PuPu (7651)
PuPu Creative Commons License 2009.08.29 0 0 7651

Nem kellene fejedet pecsesekre lesve tekergetned, helyette less fel mennyekbe, s egyszerre eszedbe veheted: Teve, mely kell neked!

S ne merengj egyebeken, szerelmemen merengj, mert esetleg elfelejted, egyszer (kettesezertenben) szeretkezned kell velem, s esetleg cserebere lesz megejtve, helyettem egy kecske lesz esetleg beszerezve, s ez esetben elmerenghetsz, e rettenetes smell kellhet egy kellemes szexhez?

deellenben egy teve, - ezt be kell lesned, kellem s szellem egyben, - ehhez egy lepke kecse kell s perfekt lesz e helyzet, - nemde?

De szerecc e?

benedek Elek meg rendesen meg lesz versenyezve, - nekem egy mese tetszett, Kerek stejn, - ezt leled felette, persze ebben sem lelem elvet, melyen gyermek nemesedhet...

Előzmény: ejropalepke (7650)
ejropalepke Creative Commons License 2009.08.29 0 0 7650
Tevecs, Tevecs, de remek, megen termedben leledzel, s egyben jegyezhetsz nekem!
Rengeteget kellett vesztegelnem erre, ez nem lett kedvemre cseppet sem.
Nemegyszer merengtem, kell-e nekem e keserv, mely ebben nekem kellemes, nem kellene-e helyette felednem kedvest, mely velem nem es kedves.
Szerte es lestem, de jelenleg nem leltem pecsest, melyet szerethetek helyetted.

Nekem megkezdetett neveldehelyen serteperte, reggelente bementem, mert rendszeresen megcsevegde lett, meg rendezkedtem.
Jelenleg tervezeteket szerkesztek Benedek Elek-versenyre, mely szeptemberben lesz megejtve, s szerfelett sebeskednem kell vele, perfekten meg legyen szervezve.
Szellemes felmenetele lehetett Benedek Eleknek, eszesen nextbe lesett, s e-vel szerkesztett nevet gyereknek, nemnehezen lejegyezhessem eszperente netszegletbe. Ellenben el kellett vetnem, melyet terveztem, nem lehet keresztbetennem eszperente nyelvre mesejegyzeteket gyerekeknek, esetleg egy-egy jellegzetes meseelemet, melyet felesmerhetnek.
Jegyzek, egyre jegyzek rengeteg perce, s egyszerre eszembe lett, belesek netre, esetleg megjelensz. S szemem elkerekede meglesve nevedet, de kellemesen meglepett leveled!
De ez nem feledtet rettenetes hetet, melyen feledve lettem!
Előzmény: PuPu (7648)
PuPu Creative Commons License 2009.08.29 0 0 7649

Brekeke-ember...Dereglye-telephely
Szelekkel terelgetve...

PuPu Creative Commons License 2009.08.29 0 0 7648

De ennek befellegzett, mert telephelyemen lelhetsz!

Reggel termetes szelet leshettek emberek Nemzetes Tenger mellett, s szerkezet, melyet leftesetek ellen szereltek fel, sebesen jelezte: nem mehetek be nedvekre.

Erre szertelestem s egybeszedtem, melyekkel ember, mely legeltet s emellett pferdecsen meg rend ellen tesz telephelye be lett rendezve, s felkerekedtem.

Jelenleg leshettem meg: rengeteg dereglye lett mentve jelenleg Nemzetes Tengeren, mert bementek egy versenyre, de Wetter sebesen befejezte ezt...

Kellemesen ment el hetem, reggel felkeltem, ettem s bementem nedvekre.

Szelek egyszer-egyszer nem kedveztek, egyes esetekben lepel, melyet szelekre terveztek ernyedten leffegett, kerek gelb stern ezerrel nevetett fent, testemen nedvek peregtek, rettenetes melegem lett, - persze ez esetben beleerszkedhettem Nemzetes Tengerbe, nem kellett rettegnem, dereglye elmegy...

Estefele kellemes eledeleket legelgettem, s nembetelepedtem, dereglyeteteje erre megfelelt s csendesen lestem szertefele, zene zengett messze, lelkem meg Mecsek fele lebegett...

Deellenben egyes esetekben szelek kedveztek s sebesen reppenhetett dereglye, - persze le kell jegyezzem, ezzel sem ment better helyzetem, mert elfelejtettem rendet s megfeneklettem.

Ez szemben esett meg egy nevezetes hellyel, melyben szent embereknek rendelt helyet egy rex, s egy levelet jegyzett, melyben elrendelte ezt.

Errefele nedvekre jeleket tesznek, merre mehet egy dereglye s ezt felejtettem el, s semerre sem lehetett terelgetnem. Szenvedtem vele rendesen, de be kellett lesnem, ez nem megy s felcsergettem rendembereket, ezek megkerestek, - egy termetes dereglye kenderre vett s ezzel rendbetette helyzetem.

Next estem meg gyermekem gyermeke elesett s beleejtette nedvekbe szerkezetet, mellyel be s nembe lehetett mennem dereglyetelephelyre s egyebekbe, mely helyre rex sem megy kerekes szerkezettel...

Rengeteg centet kell lepengetned, when elveszted ezt, de leltem egy brekeke-jelleges embert, mely lement s nedvek feneke fel lett keverve, szerkezet meg lett lelve, s meg lettem mentve.

Persze egy percre sem feledtelek, este fellestem egekbe s sternek ever  Lepke-jelleget vettek fel...

Netet meg nem leltem, s keresnem sem lehetett semerre...

S veled melyek estek meg?

esetleg el lettem felejtve/el lettem vetve?

Meleg heteknek befellegzett, kezdhetsz neveldehelyen, - s messze kettesezerten...

Messze?

Előzmény: ejropalepke (7647)
ejropalepke Creative Commons License 2009.08.28 0 0 7647
De. Rengeteget vesztegeltet. Sejterm, ez lesz nemzetesnyelvezet, nem lelt netet. Ellenben mely ember keres, lel.
Persze nem es lesett szerte nemresten. Cseppet kedvelne, nem lenne veszteg, egyre keresne, s jegyezne nekem.
Megjegyzem, e nemzethely nem kedvez szerelmeseknek, mert nemegy esetben szerfelett nehezen lehet netet leljenek emberek, keveset helyeztek el errefele kelet-peremen, Legszentebb megett.

Melyet jeleztem, ez lett: szenvedve lett.
ejropalepke Creative Commons License 2009.08.24 0 0 7646

Tevecsem, remek lehet neked Nemzetes Tengeren, melyen dereglye szelekkel lesz kergettetve, s este rengetve elszenderedtet. Elrendeztem, megcsevegtem wellekkel, engem leshess estelente nedvbe meredve, meg sternekkel es egyeztettem, esetleg mennyre meredsz elmerengve, menten lepke-keretesbe rendezkednek sternek, s nem engednek, elfeledj.

Nem engednek?

Nekem kellemesen telt cejt nedvekkel tele helyen. Persze nemkeveset tekeregtem hegyen meg nedvek mellett, de nem eleget, mert menetszerkezetem epedve epedt: menjek, menjek!

Remek feszt rendeztetett e helyen, s ezt lesve, elmerengtem, neked never nem lehet egyes neved Szent, mert ehhez ellenfeled kettesbe meg kettesbe kellene szeletelned s szertecepeltetned nemzethelyen, de ezt lehetetlen, te megtedd.

Ellenben nekem szenttelen better megfelelsz.

Tevecs, bele ne ess nedvbe, dereglye rendesen legyen megfegyelmezve, ne kelljen reszketnem, seteesetet szenvedsz!

S jegyezz, jegyezz, ne vesztegeltess rengeteget!

Előzmény: PuPu (7645)
PuPu Creative Commons License 2009.08.23 0 0 7645

Jelenleg megyek le Nemzetes Tengerhez, - ne feledj!

PuPu Creative Commons License 2009.08.22 0 0 7644

Már nagyon várom, - csuda jó szórakozás!:O))))

Rendben, keresek netet, de lehet, nekem sem lehet rendszeresen netelnem.

Persze lesz meleg petty nedvek mellett, egyszer sem feledlek el!

E gyeny csendesen ment, - csepp gyermek elment - gyermekem keblese felmenetele vezetgette el, s errefele teljes csend lett.

Rendezgettem, melyeket next gyeny be kell tennem kerekesembe, meg szenderegtem egyet, cseppet neteztem, - kellemesen mentek percek.

Szeretlek, nem feledlek, - te se tedd ezt velem!

Előzmény: ejropalepke (7643)
ejropalepke Creative Commons License 2009.08.22 0 0 7643

Jelen percben leltem netet, de nem jegyezhetek rengeteget. Sebesen lejegyzem, nem feledtelek, s rettenetes lesz, nem keresel teljes hetet nemzetes tengeren netet, s nem leshetem leveledet.

Ne tedd velem, mert keseregve lesz!

Előzmény: PuPu (7642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!