Ez most egész hétvégés lesz. Ahogy láttam, Gyöngyénél felszedik a síneket, tehát nem tud járni a tramvaj. Az 56TRÉ autóbuszviszonylat viszont majd sűrűbben és tovább fog járni.
Amíg te éccaka altattad a népet, kimentem suttyomban a remízbe, leütöttem a kutyás őrt, és megpatkoltam a viszonylatot némileg. Ma reggel már úgy süvítenek, mint a gepárd. Az ajkció alatt a Mission Impossible c. szám szólt természetesen.
nem lesz korlátozás, balrakúdával kimegyünk kicsit ráncba szedjük a viszonylatot, mert nagyon döcög már a verda, de titeket szívesen látunk. tűzzetek egy kapaszkodót a kalapotokra, arról megismerünk titeket. mi narancssárga láthatósági mellényben leszünk balrakúda és szméagol felirattal.
megvagyunk köszi, csak nem nagyon történt semmi on -és az off távol áll tölünk- hacsaknem az, hogy elővettem, leporoltam és meghallgattam nemrég a másfél villamos című albumát ami gyakorlatilag 2 szám és a nyitrai márton által készített kis rövidfilm zenéje. a cd-n rajta van a film is kedves kis darab ismeritek esetleg? jó sok villamos van benne (illetve egy, de az sokszot) itt meg tudjátok nézni
Ma éjszaka, úgy kettő óra magasságában, Vadaskerti utcánál, egyértelműen volt vmi pályakarbantartás, és szerintem ennek a villogását láttam múltkor, amikor síncsiszolást feltételeztem. Egy mikrobusz, pár utánfutós kis izé, meg egy nagyobb, talán darú, vagy valami munkagép állt ott, villogó sárga fényekkel, és nagyon csináltak valamit, amikor ottjártam, épp a munkagép platóján locsoltak slaggal valami izét.
Tegnap a 62-es viszonylat kóstolt bele a Vérellátó kocsijába. Ez azért praktikus, mert az embernek nem kell meghalnia ahhoz, hogy vérfürdő legyen. Bocs az offért, tudom, 56.
A villamos rosszútra tért 2005. szeptember 30. 17.44
Kisiklott egy villamos Budán, a Nagyajtai utcánál, emiatt még most is áll a forgalom - tudta meg a HavariaPress.
A hírügynökség információi szerint egy régi típusú villamos-szerelvény két kocsiszín között közlekedve át akart váltani az egyik sínpárról a másikra.
Eközben azonban kisiklott, hosszú idõre megbénítva az 56-os és 118-as villamosok forgalmát. A BKV szakemberei visszaemelték a szerelvényt a sínekre, jelenleg a vágány helyreállítása tart.
A pálya teljes rendbe hozataláig a Budagyöngye és a Szent János Kórház között csak autóbuszok szállítják az utasokat.