Keresés

Részletes keresés

tengelic35 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 102
Amiről én meséltem a Vadrózsa vendégház az utolsó ház a kőkapuhoz vezető uton. Mármint Kishuta helységen belül. Szemben hegy, kétoldalt erdő. A halacska szobának a legjobb a panorámája,azt ajánlom. A többi az erdőre néz,bár valaki meg azt szereti. Itt csak egyoldalt vannak házak,ezért a kilátást semilyen épület nem rontja. Télen egy órát álltam a teraszon a hóesést bambulva pizsiben:)
A gazdaszony csülkös pacalját meg vétek kihagyni:) 2500 ft/ nap/ fő. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. Innen túráznilehet a kisvasuton vagy gyaloga kőkapuig, füzéri vár,hollóháza, károlyfalva tengerszem. Az nagyon király kinehagyja senki.
Előzmény: Amerigo61 (94)
Dash 9 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 101
Amit viszont nem ajánlok Szálkán az a Szintai panzió. Egerek jamboriznak a tetőtérben + drágább is mint a Páfrány.
Előzmény: Dash 9 (100)
Dash 9 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 100

Amit ajánlani tudok, Szálkán a Páfránypanzió. A reggeli nem tudom milyen, mi nem kértünk. http://pafranypanzio.uw.hu/ Csendes, nyugodt, tiszta. Kellemes 4 napot töltöttünk ott.

Dash 9 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 99

Hali!

A barátnőmmel még a nagy felújítás előtt voltunk a kőkapui vadászkastélyban. Akkor még megfizethető volt. Reggeli benne volt a szállásdíjban, közepes mértű adagot adtak, de a gombástojásban a gomba konzerv volt. A személyzet hozzáállása nem igazán jött be. Lehet, hogy csak az volt a baj, hogy nem voltunk olyan vastag pénztárcájúak. Maga a szoba viszont nagyon szép volt. Sajnos a volt egy baráti társaság is velünk egy időben, akik szinte kisajátították a nappali részt. Mondjuk ez minket nem nagyon zavart. Figyelni kellett, hogy a tv távirányítót este elsőnek vegyük kézbe :-)) 

Előzmény: Amerigo61 (94)
Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.13 0 0 98
Velem, Boróka villa panzió: csendes, kellemes helyen (a falu szélén) van a ház. 5 éve jártunk ott, nekünk bejött. A reggeli egyszerű, de bőséges volt, a szobákkal sem volt probléma, egyszerű berendezés, de tiszta volt minden. Célszerű kertre néző szobát kérni ... (mi a Pisztráng szobát kértük, az nagyon bejött, behallatszott a kert végében folyó patak csobogása :-)
Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.13 0 0 97
Miskolctapolcán :)
Előzmény: Amerigo61 (96)
Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.13 0 0 96

Vannak pozitív tapasztalatok is: Miskoltapolcán a Tölgyfa Panzió bejött: nemrégen épült a panzió, tiszta, kulturált szobák, kedves személyzet, reggeli OK. Ebédelni/vacsorázni is lehet, de a kaját nem ott készítik, hanem a Tusculanumból hozzák, vagyis olcsóbb inkább közvetlenül a vendéglőt megcélozni :) A panzió csendes helyen van, bár tavaly éppen építkeztek a közelben, de talán azóta már befejezték :) A Barlangfürdőtől kb. 20 perc séta.

Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.13 0 0 95
Szeged, Tímárház panzió. Úgy hirdetik, hogy csendes helyen van, maga a városrész az is lenne, de a panzióval szemben van a Pick raktára/lerakata, ahol a hűtőgépek elég nagy zajjal dolgoznak ... ez csukott ablaknál nem volt zavaró, de kánikulában, nyitott ablaknál szvsz nemigen lehetne aludni. Tiszta, nemrégen felújított, kulturált szobák, kényelmes ágyak. A reggeli: 5 db hajszálvékony szelet Pick szalámi, 2 db zsemle, 1 db szupermini vaj / kopoltyú ... Aznap korán ebédeltünk :) 
Amerigo61 Creative Commons License 2006.06.13 0 0 94

A Kőkapu szállóban (annak a panzió részében) voltunk 2 évvel ezelőtt: nos, ez is a kerülendők közé tartozik: a szoba ablaka a hegyre nézett, emiatt nappal is félhomály volt, amit a 25W izzók sem tudtak ellensúlyozni ... A szemetest csak többszöri kérésre ürítették ki, az elfogyott WC-papír pótlásáért is közelharcot kellett vívni. Félpanziót kértünk, ami ordas hiba volt: a vacsora adagok adagok mérete talán egy anorexiás óvodásnak elég lett volna, de nekünk kevés volt. A reggeli OK.

Lehet, hogy a Kastélyszálló részen nem lettek volna ilyen problémák, de az meg marha drága ...

Különben a szálló csodálatos, festői környezetben van, kár, hogy így elcseszték. A környékbeli kis falukban (a "hutákon") állítólag jobbnál jobb szálláshelyek vannak ...)

Előzmény: tengelic35 (91)
Cilikécske Creative Commons License 2006.06.13 0 0 93
Egerben nekem is van egy kipróbált helyem, a Fekete Holló panzió. Kedves emberek, egyszerű de barátságos szobák, és elfogadható árak. A panoráma a városra gyönyörű. Hangulatos hely. 
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.12 0 0 92

Sziasztok!

Aki olcsón magas szinvonalú ellátást szer5etne szép környezetben, annak ajánlom Lentiben a Hubertus fogadót. Van jakuzzi, masszázs, szauna, jó konyha és nekünk 5E/fő volt éjszakánként félpanzióval.

Ajánlom még Egerben a Szent István Hotelt, bár drágább de szenzációsan felszerelt és igényes szálloda. Felejthetetelen volt az ott töltött 4-5 napunk .

tengelic35 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 91
A zemplémbe Kishután meseszép környezetbe van egy szálláshely a kőkapu kastélyhoz közel 4 km. Vadrózsa vendégház. Patak partján erdőszélén,mint a mesében . A szobák panorámája is lenyügöző. Tavaj alakítottuk át vendégházzá,sajna nem az enyém csak dolgoztam ott rengeteget. Alföldi gyerek lévén lehet még ingyen is megcsináltam volna csak ott lehessek:))) . a www.kolap.hu/vadrozsa megnézhető.
old-boy Creative Commons License 2006.06.10 0 0 90
Mi most pünkösdkor voltunk egy hosszú hétvégén Hajdúszoboszlón az Anikó panzióban. A szállást az interneten néztem ki pár nappal az indulás előtt a belfoldiszallas.lap.hu-n, majd telefonon felhívtam a tulajt. Megérkezés után elfoglaltuk a szobát, amely kellemes, tágas, szépen berendezett és tisztán tartott. A tulaj egy hölgy elmondott minden szükséges információt, hova érdemes elmenni stb. Az ár elfogadható 6000 Ft/ szoba (2 fő). Az udvarban zárt parkoló és grillezési lehetőség. Amit egy kicsit hiányoltam, hogy a TV-n nem túl sok műsort lehet fogni. A fürdő 5 percre van. 50m-re egy kellemes étterem. Mi jól éreztük magunkat és ajánlom másnak is.
gyongyhaju lany Creative Commons License 2006.06.09 0 0 89
Ja, előbbi sztorihoz hozzá tartozik, hogy mikor az egy hétre lefoglalt szállásunkról másnap reggel kijelentkeztünk, mégcsak nemis hápogtak, meg se kérdezték, mi a gyors kiköltözés oka. Persze, az 1 éjszakát kiszámlázták listaáron (mert a szobánk 1 hétre kedvezményes díj lett volna). Kifizettük, majd sürgősen távoztunk.
Előzmény: gyongyhaju lany (88)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2006.06.09 0 0 88
Mi a nászutunkon jártunk pórul, Zalacsányban a Batthyányi kastélyszállóban. Kellett nekem a romantika, jól megkaptuk. Az étterem kiszolgálása pocsék, a kaja másodosztályú, a nászutas lakosztályban pattogzik az ablakpárkányról a festék, lyukas az ágynemű, alattunk éjjel zúg a gépház, napközben a szomszéd telken motorosfűrésszel a tetőgerendákat fűrészelték. Ki se csomagoltunk, másnap reggeli után sietősen kijelentkeztünk.

Bementünk Keszthelyre, és az ottani Tourinformból küldtek minket a lentebb már említett Erika Panzióba, ahol csodálatosan telt utazásunk többi része.
Előzmény: mzdude (82)
gyongyhaju lany Creative Commons License 2006.06.09 0 0 87
Örülök, remélem legalább annyira jól fogjátok érezni magatokat, mint mi. (Mi kétszer voltunk náluk, mindkétszer maximálisan meg voltunk elégedve.)

Közben rákerestem, ebbe a topicba írtam róla: Hotelek, Szállók, Fogadók Magyarországon

Erika Panzió
Előzmény: tengelic35 (86)
tengelic35 Creative Commons License 2006.06.09 0 0 86
Köszönöm mégegyszer. Le is foglaltam az erikába egy 5 ágyas apartmant,ezidáig korrekt minden:)
Cilikécske Creative Commons License 2006.06.02 0 0 85

Sziasztok!

Lejjebb olvastam a keszthelyi Erika Panzióról. Nos, ennek a panziónak új a honlapcíme, itt lehet megnézni: www.erikapension.hu

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.01 0 0 84

Azt hívják úgy hogy csalás :)) Aludtak? Aludtak. Ettek? Ettek - kérdezhette volna a személyzet. Az ár egy részét lehet visszatéríteni, mondjuk hogy nem kaptak észbe, az már más kérdés :)

Előzmény: tweety83 (83)
tweety83 Creative Commons License 2006.06.01 0 0 83
én csakúgy simán leléptem volna....Hát ilyen szolgáltatásért még fizetni is.. Felháborító
Előzmény: mzdude (82)
mzdude Creative Commons License 2006.06.01 0 0 82
Nem, egyszerűen csak összecsomagoltunk a második nap reggelén, és bejelentettük, hogy távozunk. Az üzletvezető először hápogott, utána megmagyarázta, hogy mindez a mi hibánk*, aztán nagy kegyesen akciós áron számlázta ki a két éjszakát.

*Például, jellegzetes: miért nem szóltunk, hogy az étteremben csak mi ketten szeretnénk ülni a négyfős asztalnál. (Miközben az étterem fele üres volt, nyilván pluszmunka lett volna ott is megteríteni.) Ezzel szemben nem voltak érveim...
Előzmény: tweety83 (81)
tweety83 Creative Commons License 2006.06.01 0 0 81
Pedig nem is olcsó a Bérc hotel :(((  Nem írtatok panaszkönyvet?
Előzmény: mzdude (79)
evicia Creative Commons License 2006.06.01 0 0 80

Sziasztok!
Szeretném felpörgetni ezt a topikot, ezért írok pár dolgot a vendégeinkről a házunkról.

Egy baráti társaság töltött el nálunk egy hosszú hétvégét. Vegyes korosztályúak.

Egy  apuka jött a kisfiával. Mi elvoltunk foglalva a napi teendőkkel, de a kifiú csak a kerben lófrálgatott.

Egyszer odajön hozzám és azt mondja: Tudod,Éva én már 7 éve élek ezen a földön, de még sohasem láttam ilyen SZARVASBOGARAT.

Valóban jó pár ártalmatlan, hatalmas szavasbogár mászkál a kertünkben. Időnként egymás között vivnak harcot a hatalmas szarvaikkal, gondolom területszerzés vagy párosodás miatt.

Üdv. Éva  

mzdude Creative Commons License 2006.05.29 0 0 79
Északi Középhegységben keresek 2 fő számára önálló házikót, augusztusban szeretnénk kibérelni 3 hétre. Ha tudtok valamit ajánlani...

Amit nem ajánlok: Bérc Hotel, Mátraháza. Fele részben udvarias, fele részben bunkó személyzet. Bagószagú szoba, ócska kaja az étteremben (félpanzió), drága és vacak kávézó, az étteremben összeültetnek mással a négyfős asztalnál stb. stb.

theiss Creative Commons License 2006.05.29 0 0 78
A tisza mentén rengetegszép helyet találni..
Nemkell messzire menni, olcsó és gyönyörű.

Érdemes körülnézni ezen a honlapon:
http://www.theiss.hu
evicia Creative Commons License 2006.05.28 0 0 77

Sziasztok!

Én csak jó szállást tudok: az enyémet! Hi...Hi..!

http://gportal.hu/portal/arttursz/

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Üdv. Éva

tweety83 Creative Commons License 2006.05.03 0 0 76
Köszönjük... Ha tudtok ROSSZ, kellemetlen szállásokról, amiket senkinek sem ajálnátok, kérlek írjátok le..(Persze egyértelműen, hogy  ajálnlott, vagy nem ajánlott szállás..)
Előzmény: utazo71 (75)
utazo71 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 75

Sziasztok!

Én egy kellemetlen szállásról (olcsó) szeretnélek tájékoztatni benneteket.

Miskolctapolcán a Gréti apartmannt nem ajánlom senkinek!!!!!!

Az ára megfelelő lenne (2.500-3.000 Ft), de a "szállásadó" hozzáállása, és a szállás minősége is erősen kifogásolható.

Mikor megérkeztünk egyből nagytakarítást kellett tartanunk a konyhában, mert minden ragadt a kosztól. Ha a wc-re, vagy a fürdőszobába kellett mennünk kétszer is meggondoltuk, hogy tényleg nagyon muszály e, mert úgy nézett ki. A szállásadó "hölgy", mi inkább boszorkánynak neveztük, mintha ő tenne szívességet nekünk, hogy ott lehetünk. Más is volt ott akkor ők is panaszkodtak a "hölgy" hozzáállására. Szóval nagyon elrontotta a pihenésünket.

Sok fele voltunk már az országban, de innen alig vártuk, hogy menjünk hazafelé. (Azért maradtunk, mert sajnos, buták voltunk és előre kifizettük neki a pénzt)

Amúgy Miskolctapolca nagyon szép és a fürdőn is jól éreztük magunkat.

Összességében az a tanácsom, hogy a Gréti apartmant hagyjátok ki, Miskolctapolcát pedig ajánlom. www.miskolctapolca.hu-n más szállások is vannak.

Jó utat mindenkinek!

tweety83 Creative Commons License 2006.04.25 0 0 74

Bogács + Balcsi (asszem 3000 Ft teljes ellátással)

http://uniszolg.tar.hu/index.html

karesz1978 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 73

Sziasztok!

Mi nemrég voltunk a Káli-medencében, pontosabban Szentbékkállán! Ott a Sárvári vendégházban szálltunk meg.  Nagyon színvonalas volt a ház, ugyan mi szobában voltunk de van apartman és faház is. Elfogadhatóak az árak is. Itt találtok információkat:

www.sarvarivendeghaz.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!