Keresés

Részletes keresés

vorásszéj Creative Commons License 2006.10.26 0 0 326

Holnap!!!

Fekete Jenő

vendég: Mohai Tamás

Helyszín: Lucky 13 Pub

Cím: 1070 Budapest Károly krt. 5.

Jegyár: 400 Ft.

2006-10-27

21:00

http://www.sugo.hu/rovat/konnyu/esemeny.cfm?d_id_event=1029565

2006-11-02

2006-11-10

20h

Berki Tamás Band

Columbus

http://www.majazz.hu/berkitamas/fellepesek3.shtml

 

kary02 Creative Commons License 2006.10.20 0 0 325
Szoval, akkor jonapot, Nem vagyok egyaltalan "topiklatogato", nem is szoktak erdekelni, de most valamilyen uton megis talatam valami erdekeset ... Mohait en a 10. torteneten keresztul ismertem meg, meg bakeliten, szerte-szejjel jatszva a korongot (aminek - teljesen rendhagyoan - a melyei tuntek el az ido homalyaban, pedig ez nem szokas). Eloben egyszer volt szerencsem latni, mikoris Szegeden egy RABB koncerten tunt fel teljesen valoszinutlenul (olyannyira valoszinutlenul, hogy meg is kerdeztem tole, hogy O az a Mohai-e?) Aztan a kovetkezo talakozas az utolso poszt-KFT-s album volt, ahol ugyancsak kiszinezte a poszt-80-as eveket ... Aztan volt meg a G-pont, ahol nagy gitarosok jatszanak, de igazabol csak az O produkcioi (meg Tatrai Little Wing-je) adnak valami erdekeset a lemezre (most ellenoriztem magam: azt nem ismertem fol, hogy a "kezdjuk ujra blues"t meg a "Mas fenyek"et is Mohai irta, de Haboru-t egyertelmuen ... ujra kellene hallgatni ezzel a tudassal azt az albumot) A szegedi talalkozaskor emlitett valamit, hogy van masodik lemez, meg keszul a harmadik is, de ezekrol mar semmit nem tudok. A haborurol is csak annyit, hogy egy haverom emlegetett valami "csiga-biga"t, de lehet hogy az mas volt ... Mindig is csodaltam azt, hogy olyan "hangon" jatszott/enekelt amit elso blikkre fel lehetett ismerni. Irigyellek benneteket, hogy lathatjatok eloben ... Majdeccer ... (ellat valaki karacsony kornyekere? Nem lesz valami megmozdulas?) A 10. tortenetet az akkoriban Debrecenben felszamolasra kerult Hungaroton boltban szemermetlenul alacsony osszegen vettem meg legalabb 5 perdanyban, es meg volt oldva a karacsonyi ajandekozas ... Igy kezdodott ... Egy haverom szerint a kiado direkt ... el a promociot (itt elvesztettem a fonalat, hogy ez miert volt jo a kiadonak) mert ez tul jo zene volt a magyar piacra ... Teny hogy _paratlanul_ jo! Azota sem hallottam hasonlot, es egy kazettara kopirozott valtozatot ma is magamnal hordom ... [mert "igenyes vagyok, en szeletelve kerem a szalamit" :-)] Szoval ennyit a multrol! A jovorol: [Legalabb] a haboru lemezeket kisdobos-becsszora megveszem, ha Mo-n jarok, de [legalabb] a Faxni-bootleg-eket eltarolhatnam biztonsagos hattertaramba, a jovonek megorzendo? Erdeklodo adomanyozok a kmakonyi(kukac)gmail(pont)com-ra irhatnak :-) Koszonet, es jo danolaszast ... k.
vorásszéj Creative Commons License 2006.10.18 0 0 324

Holnap Berki Band Tomival és Győzővel!!!

2006.10.19.

Csütörtök

BERKI TAMÁS BAND

Columbus

kb: 20:30

http://www.majazz.hu/berkitamas/fellepesek3.shtml

Gyertek minnél többen, úgy néz ki lesz 1-2 mohais arc a bulin

legalább felfejlesztjük a furahajót.

Nem 100% sajna, ugyanis valakiknek valahol mindig akad valami fontos dolguk!!!

Egyre jobb a Tomi-Győző páros, ez nem fontos?!

Zene lakoma, ez nem fontos?!

blzoli köszi az infókat és fotókat Dévényi ügyben!!!

blzoli Creative Commons License 2006.10.18 0 0 323

Tegnap megtekintettem a Mohai Tomival upgradelt Átmeneti Kabátot.

Dévényi Ádám régi kedvencem, nem sokat koncertezett az elmúlt években, örülök, hogy ismét kedvet kapott hozzá. Megmondom őszintén, én jobban kedvelem az akusztikus produkcióit, de ez a felállás sem rossz. Ennek a zenekaros felállásnak kétségtelen előnye, hogy oldja azt a már-már elviselhetetlen drámai feszültséget, amit Ádám dalai hallgatása közben érzek.

A kisérő zenekara a SID zenekarból ismert Szöllősi Katalin - basszusgitárés az elsősorban nem a SID zenekarból, hanem a blues körökből ismert Mezőfi István - dob.

Mohai Tomi játkékával szélesebb körbe is fogyaszthatóvá tette a szándékosan puritánra hangszerelt dalokat.

Tovább nem cizellálva a dolgokat, nálam ez a tegnapi koncert a hónap koncertje volt.

Ádámtól örömmel halottam, hogy készül belőle CD, ha lassan is, de egyszer biztos kész lesz, ilyen koncerten árulós verzió lesz belőle.

 

Következő koncert: 2006.10.23. Gödör klub

 

 

 

 

 

 

posztpank Creative Commons License 2006.10.16 0 0 322
broáf!!!!!   Ki jön csütin a furahajóra? közös sör? jelezzetek!
posztpank Creative Commons License 2006.10.09 0 0 321
Jogod van beszopni
posztpank Creative Commons License 2006.10.05 0 0 320

Tisztelet, Méltóság, Becsület Nektek!

 

Figyelmetekbe ajánlanám:

 

 

Rockzenészek egy rockzenészért
2006. 11. 05. 16. 00 Petőfi Csarnok

„Zeffer András hirtelen jött, súlyos, életveszélyes betegsége miatt, a Rock Band a közeljövőben nem ad koncertet. Zefi július 14-től előreláthatóan fél évig kórházi kezelésben részesül. Gondoljatok rá szeretettel, és aki tud, imádkozzon érte!”
A közlemény már másnap olvasható volt a Rock Band honlapján, a rock rajongók, és a barátok legnagyobb megdöbbenésére. Mindenkit letaglóz, mellbe vág, ha hirtelen támad a kíméletlen betegség; hogyha szembesülnie kell azzal, amire még álmában sem mert gondolni!
Előre bocsátom: itt most szó sincsen arról, hogy valamiféle vészharangot kellene bárkinek is meghúzni, hiszen – a kitűnő orvosi ellátás mellett – ott van család és a barátok áldozatkész, segítő háttere. Ezúton szeretnénk az aggódókat megnyugtatni: Zeffer András igenis meg fog gyógyulni; egészségesen tér majd vissza a rockzene színpadára!
Vissza kell, hogy térjen, hiszen ezért a zenéért, a közönségért küzd, immár több mint 25 éve. Teljesen mindegy, hogy a P.Mobil, vagy a Tunyogi Rock Band billentyűseként; vagy éppen, az általa jegyzett Rock Band zeneszerző-énekes frontembereként állt a deszkákon. A Rock Band Két éve alatt 4 CD, egy DVD, kb. 200 koncert fémjelzi azt az utat, erőfeszítést, amit bejárt a Hammond orgona és a mikrofonállvány mögött. Közvetlenül betegsége előtt került a boltokba az unplugged-albumuk, melyben kissé más felfogásban, áthangszerelve, egy vonósnégyessel szólaltatják meg a jól ismert dalokat.
Szólnom kell még valamiről: nem tudok olyan segélykoncertről, amire Zefi és csapata a felkérést visszautasította volna; sőt, nemegyszer ő maga állt élére hasonló kezdeményezéseknek!
Íme, a Sors keserű fintora: 2006. november 5-én – mint már annyiszor - a Petőfi Csarnok ad otthont annak a jótékonysági koncertnek, melyen most Zeffer András gyógyulásáért vesznek részt Zefi zenésztársai . Nincsenek véletlenek.

- Hegedűs István -

A koncert fellépői : Tankcsapda , Bikini , Beatrice , Deák Bill Blues Band , Varga Miklós , Sípos F. Tamás , Lord , Hard , Takáts Tamás Dyrti Blues Band , Tunyogi Band , Omen , Szabó Leslie , Sípos Péter (Irigy Hónaljmirigy ) , Zorall

vorásszéj Creative Commons License 2006.10.05 0 0 319
Ajánlat:

2006. október 14, szombat, 20:00.

FONÓ Budai Zeneház, Budapest. XI. Sztregova utca 3.

Tel.: 206-5300, 203-1752. Fax: 203-1751
Villanylevél:
fono@fono.hu
Jegyrendelés: ticket@fono.hu

HÁZI LEMEZBEMUTATÓ

A VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS

Grandpierre Attila zenekara bemutatja

Tiszta Forrás

című új lemezét.

posztpank Creative Commons License 2006.10.04 0 0 318
Faxni hamarosan - folytatásos teleremény

 

 

táncolj téeszelnök!Tisztázzuk mindjárt az elején, pikáns ételt főzni nem azt jelenti, hogy főzés közben nem hordunk alsónadrágot, a nők meg négykézláb közelítik meg a konyhát. Így Bajorországban főznek éjfél után, impotenciát gyógyító, muskátli alapanyagú sört. De nem is az a pikáns, ami csípős, mint a nyílt sebre locsolt almaecet, hanem az, amit annak nevezünk.

 

 

vorásszéj Creative Commons License 2006.10.02 0 0 317

Sziasztok!

2006.10.05.

2006.10.19.

Csütörtök

BERKI TAMÁS BAND

Columbus

kb: 20:30

http://www.majazz.hu/berkitamas/fellepesek3.shtml

posztpank Creative Commons License 2006.09.29 0 0 316

Bizony bezony!

 

Életbetöltés szikrázó pillanatai voltak, hogy gyönyörködtem. Zajlik az élet. Dévényi májsztró jelenlegi triettója igen komoj. Három arc Zseniáliából plusz Tomi a csillagközi térből. Mondanom sem kell, hogy... Ajánlom mindenkinek, aki régen hallott Dévényi Ádámot, mert a mostani igen velős-veretős. Külön döbb a basszeroshölgy. Hitem a régi a nőkben, van remény. Nem csajszi,: nő! És pankozik. Ahogy kell! Ó, Wendy O'Williams, nem haltál hiába!

Élet vétel, csillagos szikrázó gyógyulás, látom ki él!

Kösszi Átmeneti kabát Tomival!

Előzmény: vorásszéj (315)
vorásszéj Creative Commons License 2006.09.29 0 0 315

Sziasztok!

Átmeneti Kabát Űberkupé!

Tomi Űberjamman!

Átmeneti Kabát, Október 17. kedd 20.00

http://www.nyitottmuhely.hu/

posztpank Creative Commons License 2006.09.22 0 0 314
Jaés Májsztro Berki & szupergrup a furahajón okt. 5. és 19. az infó még nincs megerősítve, de majdnem tuti.
posztpank Creative Commons License 2006.09.22 0 0 313

Tisztelet, Méltóság, Becsület Nektek!

 

 egy Gödörben Átmeneti kabátban fog Tomi gitárolni szept 28-án 21:30-tól! (a buli ingyenes)

 

info:   mijezmijez?

posztpank Creative Commons License 2006.09.21 0 0 312

FAXNI hamarosan - folytatásos teleremény

 

FAXNI hamarosan!!!Nagyapám igen öreg ember, de többnek néz ki valamennyivel, és van neki egy ilyen tincse, ami belóg az arcába ha hirtelen mozdul. Sosem tudtam vele beszélgetni negyedóránál többet, mindig valami furcsa félelem lett úrrá rajtam, nem tudom miért. Aztán egyik este, amikor meglátogattam őket otthon, nagyapám hirtelen letette a fröccsöt, majd nagyanyám homlokára tette a kezét, aki azonnal elaludt. Én csak néztem, mint egy kis buzi, hogy most mi a fasz van, mire ő megfogta a kezem, és vezetni kezdett a nyárikonyha felé. Kérges, hideg keze volt, talán először érintettem meg életemben. Kinn sötétetedett már, de ő rendületlenül tört előre az udvaron, a korához képest félelmetes sebességgel. A nyárikonyhát már régen nem használták, a megsárgult mész alatt néhol látszott a nedves vályogfal.

A konyhába érve megállt, és rámnézett. Egy szót sem bírtam szólni. "Most vagy megöl, vagy én ölöm meg őt." - csak ez járt a fejemben. Nagyapám ekkor furcsa dolgot csinált. Lehajolt, és elsöpörte a homokot a padló közepén, ahol egy furcsa kallantyú csillant meg. Megfogta, és iszonyatos erővel megrántotta. A felnyíló tölgyfaajtó alatt egy tükörfényes falú csatornát pillantottam meg, amelyben egy fémesen csillogó létra vezetett a mélybe. Akkor már tudtam mi lesz...

 

 

posztpank Creative Commons License 2006.09.18 0 0 311
ottleszek!
Előzmény: vorásszéj (309)
posztpank Creative Commons License 2006.09.18 0 0 310

megvolt. az élet viharaiban megsemmisültek, elvesztek, eltűntek. Sajna a sokszázas LP gyűjteményem elenyészett. brühühü.

CD-n, kazin megvan szinte minden, a kellő káoszban, vorásszéj segített, hogy újra teljes legyen a Mohai (és egyéb) gyűjteményem... 

Előzmény: market square hero (307)
vorásszéj Creative Commons License 2006.09.18 0 0 309

Sziasztok!

2006.09.19.

Kedd

20h

Berki Tamás Band

Columbus Jazz

http://www.majazz.hu/berkitamas/fellepesek3.shtml

Jöttök???

blzoli Creative Commons License 2006.09.18 0 0 308

A Videoton Jazzrock Band:

 

market square hero Creative Commons License 2006.09.14 0 0 307
Ha már Laci bácsinál el is fogyott volna, a vaterán tegnap kettőt is láttam ezresért. Egyébként meglepett, hogy Neked nincs meg legalább 10 példányban!
Előzmény: posztpank (303)
tobakj Creative Commons License 2006.09.14 0 0 306
Lélekex, én egy kicsit idősebb vagyok nálad ('73), én vagyok az egyik akinek tetszett a Faxni réges régen is. Az én fiam már hallott Faxnit, igaz csak cd-ről :) Fura volt régen, talán azért mondhatod hogy kevesen szerették a őket mert Tomi viselkedése akkortájt sokakat elriasztott. Szerencsére ez már a múltté. Remélem lesz új lemez, helye mindig lesz a polcomon :)
Előzmény: Lélekex (301)
vorásszéj Creative Commons License 2006.09.14 0 0 305

Erről van szó!

Mindenki gondolja át ezeket a gondolatokat, még a fórum elején megbúvók is!

Ne bújjatok meg mint a férgek ebben a rothadó világban!

Mert:

 

" A Zene az Élet az élettelen fennsíkon, ez az az életerő, ami megragadja és élettel tölti meg a sziklákat, növényeket sarjaszt a kövekből. A Zene a tárgyak szellemi húsa, érzéki aurája, az Élet bűvös titka, az ősi szél maga.

Mindannyian a Zenéből jöttünk."      (Grandpierre Attila: A Lélek halhatalansága) 

 

Jól gondoljátok meg!

 

Köszi "posztpanktesó" eme remek sorokat, amire csakis a fenti idézettel reagálhattam. Összeértek a gondolatok és néhányan megfogalmaztuk számukra mit is jelent Mohai Tamás az az Tomi zenéje, zseniálissan és őszintén!

 

Jó tudni, hogy vagyunk még akik kimerik-érzik-akarják-teszik és tudják!!!

Előzmény: posztpank (304)
posztpank Creative Commons License 2006.09.14 0 0 304

Tisztelet, Méltóság, Becsület Nektek!

 

Sz'tem a Faxni történetében minden benne van,ami kis hazánkban történt-történik. A FAXNI zenéje-szövegei kvintesszenciája annak, amit errefelé életnek neveznek. Fúvósokkal kiegészülve foglalta össze a nyolcvanas évek zenei folyamatait, lírái mindent elmondtak életünk nyomorairól, a rezsimről, a homo kádárikusz viselt dolgairól, a mindent elborító buta kisstílűségről, nem öncélúan, hanem megfogalmazva, hogy mit hogyan kéne... Tette mindezeket úgy, hogy nem tucatzenekarként Örök értékekkel "apellált", s ezért nem lesz soha retro érzésünk, ha meghallgatjuk. Tomi és a többiek tehetsége tette ezeket lehetővé. Olyan módon nyúlt a zene misztériumához, hogy az irányt mutat mindannyiunknak a mai napig. A zene misztériuma pedig megnyílt, mert őstehetséget látott, egy sámán-druidát, aki élni s nem visszaélni akar e világokkal. Tomi zenei életútja napjainkig, ahogy én látom, vertikális, sose horizontális, csak fölfel haladhat, nem pásztáz ide-oda, hanem megy az égbe föl, mert Neki erre FELHATALMAZÁSA van. Korai Mohai számok zenegalaxisa számomra megdöbbentő hasonlóságokat mutat a mai mindenféle munkáival, úgyértem, hogy az a valami, amitől letekeredik a fejem manapság, már ott volt tizenéve is zenéiben, jelesül a Faxniban. E momentum bizonyítja legjobban: a Tomi univerzum egységes, élő egész, organikus, életakaró, "antifasiszta".

Hogy ez a szó hogy kerül ide? Bizony mondom néktek, neofasiszta korban élünk, a helyzet annyiban más, hogy a ma diktátorai tőzsdékben laknak, nem emberek már ők, hanem pénzügyi folyamatok. A fasiszta média a hatalom szolgálatában áll, mint ahogy tette ezt mindíg is. Azért nem lesz soha Faxni_Háború_Boom-Boom stb. szám a tévébe-rádijóba sose. Ez a dolguk. A miénkpedig az, hogy alternatív csatornákat találjunk.

A Faxni nem hal meg, búvópatakként csorog ereinkben, Tomi pöngetése pedig minden időpillanatban emlékeztet arra, hogyan vegyünk, hogy még vegyünk LEVEGŐT!!!

Előzmény: vorásszéj (302)
posztpank Creative Commons License 2006.09.14 0 0 303

Bakker, tényleg tunnál egyet zsírozni nekem?! az űbersiráj lenne! sajna én rajta vagyok a szívatón(málenkij robot), amikor Laczibá' nyitvatart. persze jól kifizetném meg minden. a részleteket megdumáljuk...

 

FAXNI FOREVÖR!!!

Előzmény: Lélekex (301)
vorásszéj Creative Commons License 2006.09.14 0 0 302

2005-BEN A FAXNI VISSZATÉRT!!!

2005-ben és 2006-ban is ott voltunk Fehérváron a koncerteken "posztpanktesóval", de amit a 2006-os második támadáson (A FAXNI VISSZATÉR - EZ VOLT A KONCERT CÍMADÓJA) az igazi visszatérő bulin hallotunk (az új Faxni dalokat) az eszméletlen volt, földbegyökerezett lábakkal ámultunk!

Elmondhatatlan mit érzett aznap a Lelkem, és azóta is...!!!

Összefoglalva: 2005-ben szülővárosukban pincébe dugják a Faxnit egy fesztiválon.

Csúnya volt a koncert vége, már semmi megbecsülés sehol az országban!

2006-ban a SzabadMűvHázban egy lehengerlő bulit tartanak a Faxnisok már csekély számmal összejöttek egy leválasztott teremben teltházas buli volt, de ennél sokkal többen vagyunk akik szereteik a Tomi zenéit, rajtunk fog múlni meddig marad egyben a Faxni, nincs lemezkiadásra pénz pedig ötlet van dögivel csak a koncertek tarthatnak minket életben és egyben!

Mindenki jöjjön a következő Faxni bulira!!!

Azé' lesz Faxni lemez, de nem olyan könnyen mint "azoknak"!!!

 

"Nem áll mellettem még senki

 Mögöttem meg már nem

 Elöttem persze annál többen

 Nem számolom már!"

 

Magyarország zenei történelmének legjobb albuma a "TIZEDIK TÖRTÉNET"!!!

Előzmény: Lélekex (301)
Lélekex Creative Commons License 2006.09.13 0 0 301

posztpank!

ha gondolod elnézhetek a boltba és ha még van akkor azt megvehetem neked csak nehogy lemaradj!

egyébként sztem még amugy is elmegyek mert van egy két kedves barátom aki nagyon örülne neki! amugy csak egy 1000-s volt az aznap délutáni és mainapig tartó felhöteln jókedvemnek az ára!:)

Már csak egy bakelit lejátszot kéne beszereznem!:)

blzoli!

Teljes mértékben igazad van a Faxni nagyon ott van ma is a szeren! mind szövegileg mind zeneileg és igen a fuvosok nagyon jók benne!!! Sajnálom is hogy ez idővel lamaradt az albumokról!

Amugy hihetetlen szémomra hogy már akkoriban ilyenekt hoztak össze emberk ezek az emberek mind ZSENIK csupa csupa nagybetűvel!!! szt sajnálom hogy most annak amit érdemelnének a felét sem kapjákmeg! felét?? haha Szóval ez elszomorító!

De az az érdekes hogy a Faxniról pl nem hallottak a szüleim és a családomból sem!

és amikor beraktam nem váltott ki túl nagy tetszést tehát nem teccet nekik...

Ez furcsa! én kivácsi lennék a 80-as évkre hogy ki volt az a korosztály akit akkoriban nagyon megfogott ez az egész??

Lehetséges hogy akkoriban is csak nagyon kevesn szertték a Faxnit??? én nem értem ezt!

Amint megkaptam a Tizedik történetet, a Kiadatlant és a Vorászéjt azonnal első halgatásra annyira szerthető és természetes volt számomra! hozzám és rólam szól egyszóval igazán nagyon szeretem! annyira természetesnek hatótt nekem a Faxni mint amikor látom Tomit pengetni! Héjjjj Tomi ugy penget int ahogyan mi lélegzünk!!!!! és nem csak nappal hanem álmonkban is lélegzünk és ritkán kelünk arra hogy fuldokolnánk mert elfelejtettünk levegőt venni!:) Na Tomi kb igy penget....

és ez mék csak egy kis mozik volt de mégis annyira szép és tökéletes!

Egyszóval 86-ban születtem ki lehet számolni hány éves vagyok az én gyermekim fognak még Faxnit hallgatni az tuti száz vagy cd-én vagy én fogok nekik játszani!:)))

opsz ez elnyúlt deeeee:

 

Lehet hogy megijesztettek
El kell mondanom valakinek
Furcsán néznek majd rám
Pedig elmondom ezt valakinek

 

posztpank Creative Commons License 2006.09.13 0 0 300

Faxni yeee!

 

Igazi LP? Mint régen? siráj! Max respekt, Faxni LP-s tesó!

Nem t'od marattmég? énis akarni lenni Faxni LP-s tesó.

 

Faxni LP-s tesó!     Arrrrghh!

 

Maxi egyetértek FAXNIt minden háztartásba, yeeeeah!

Előzmény: Lélekex (296)
blzoli Creative Commons License 2006.09.13 0 0 299

Most hallgatom a Faxni - 10. történetet LP-jét.

Döbbenet ez az anyag zeneileg most is abszolút korszerű, nincs semmmi retro érzésem. Privát vélemény, a fúvósok nagyon kellenek bele. Tudom, hogy koncertezés szempontjából legjobb egy trio, de műélvezet szemszögéből nem árt egy kicsit bővebb felállás.

A szövegek mai napig ütősekés aktuálisak. A fájdalommentes füllyukasztás az egyik nagy kedvencem.

Hogy pont ezt az anyagot nem adja ki a Hungaroton újra CD-n??!!! Ébresztő!!!

vorásszéj Creative Commons License 2006.09.13 0 0 298
Rockszerviz Muckshow A kávéd az pocsék , de Kiadó : Periferic Records Ár : 3790 Ft, Db . Kategória : CD. Muckshow Acid Drops Kiadó : Periferic Records Ár : 3790 Ft ...
www.rockszerviz.hu/index.php?a=3&kat_id=2&termek_id=44589&PHPSESSID=ff4249863453a8f1e27359ba1... - 35k - Kiegészítő találat - Tárolt változat - Hasonló lapok

http://www.rockszerviz.hu/index.php?a=3&kat_id=2&termek_id=44589&PHPSESSID=ff4249863453a8f1e27359ba17ef03d7
blzoli Creative Commons License 2006.09.12 0 0 297

A Muckshow szünetelése engem meglehetősen szíven ütött, ugyanis igen nagy kedvelője lennék. Ezek a zenekarok mindíg alakulnak, megszünnek, újjáalakulnak, újramegszünnek, és valahogy körbe megy a dolog, és nem valamerre.

De vannak űberkupé pillanatok.

 

Panno ügyben köszi a támogatást, bizony rászorultam. Ha arra járok, tényleg lefényképezem, mert tanuságos.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!