"Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség és Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter sajtóosztálya nem reagált az arra vonatkozó kérdéseinkre, hogy az orosz cég és az orosz állam kérte-e a tender újraindítását. A MÁV és a Transmashholding magyar leányvállalata sem válaszolt a megkeresésünkre."
Így nem túl könnyű korrekt tájékoztatást adni. Egy cáfolat sokat lendíthetne az ügyön...
Most nézem az EKR-t, nincs semmi változás. Nem tudom honnan szedik az infót, de firkászok csodákra képesek.... Tárgyalásos közbeszerzési eljárásban a végső ajánlatban lesz ár. Jelenleg ez még nem tudható.
Nincs felsővezeték? Tényleg semmi gond. 185 km-t bizonyítottunk a FLIRT akkumulátorral, tiszta akkumulátor módban. Kutatási partnereinknek köszönhetően ezt és sok más eredményt sikerült megszereznünk az elmúlt három évben.
A szivárogtatás szót, csak óvatosan használjuk, mert abból könnyen lehet kellemetlen perceket szerezni másoknak, még ha nem is akarjuk. A mínuszokkal kapcsolatban egyetértek veled, elég beteg dolognak tűnik néha.
Szerintem, amúgy, a orosz szicsász, szicsász jobban fedi a valóságot. Sajnos, amíg a vevő meg nem kap egy igen fontos dokumentumot, addig itt csak a langyosvíz kevergetése fog menni.
Jól végiggondoltad? 10 napja egy árva kép, link, tudósítás stb nem jelent meg itt. Egy tűzhöz közel álló kiszivárogtat valamit, erre repül is neki a mínuszka. Tényleg így kell???
Ui.: mínuszoljátok ezt a hsz. - t nyugodtan, úgysem ír már senki semmit ide. De ezt nem bírtam szó nélkül hagyni.
De egy sincs amiben mondjuk az elfáradt üléshuzat ki lenne cserélve. Ilyen nyilvánvaló apróságokra gondolok. Fóliázás és konnektor, monitor, ETCS beépítés zajlik, ennél több nem nagyon.
Megtisztelő volt ez a külön megemlítés, holott 90 napot voltam revízión. De azóta már visszatértem. Az égvilágon nem történt semmi változás, a fejetlenség nem lett kisebb. Elmúltak már azok az idők, amikor "fun" volt ebben a projektben dolgozni.
"Ha nem a gyorséttermi takarító bérének a 75%-át kínálja"
Volt itt szó a bérezésről,ha minden maradt úgy,akkor nem lesz ember,ahogy lepkehálóval se sikerül találni a KISS karbantartáshoz,IC+ építéshez,tram-trainhez sem.
"Ha nem a gyorséttermi takarító bérének a 75%-át kínálja, talál is."
Ez esetben meg összepakolnak a szolnoki üzemekben és irány az új telephely,Munkáltató.