Én a két végletet tapasztalaom Hölgyeknél ezzel készülékkel kapcsolatban!Vagy nagyon "bejön", vagy a teljes elutasítás....Előző esetekben nagyon hosszantartó, frenetikus ogazmusokat éltek át !
Ami még fontos, a viszonylag olcsóbb, 15-20 ezres készülékek is teljesen jól használhatóak!!!!!!!!
Az én álmom ott kezdődött, hogy vettem egy Satisfyer PRO2 női maszturbátort. Ez olyan kis cucc, mint a womanizer és úgy működik, hogy a csiklóra helyezve a mosható kis szilikon harangot, abban vákumot képez és ebben a vákumban lökéshullámokkal ingerli a csiklót. Többször használtam már hölgyekkel, mint extra játékszer. A tapasztalat az, hogy biztos és intenzív orgazmust okoz és úgy látom, hogy az első sokk után függőséget is. :)
Nagyon élvezem nézni ahogy a nők elélveznek tőle, de ami kifejezetten izgat most, hogy láthassak olyan Nőt, aki először próbálja ki, az első kísérletezéseihez elég bátor és nyitott, hogy a részese, szemlélője lehessek. Az első alkalommal a nők reakciója teljesen elbűvöl és felizgat. Gyönyörűek. Ehhez a maszturbátort biztosítom tiszta és fertőtlenített formában. Szóval ha valaki játszott már a gondolattal, hogy kipróbáljon egy ilyet mielőtt megvenné, akkor írj mailt és megbeszéljük hohy tudnánk ezt kivitelezni úgy hogy mindenkinek jó legyen. Mail címem publikus.
Az előző hozzászólásodban lesz a "hiba" oka. Szerintem nem megfelelően nagy a pumpátok. Túl hamar kitölti a teret a párod puncija és így nincs már lehetőség rá, hogy a pumpa rendesen megszívja. Annál is inkább, mert ahogy telik az idő és tágul a punci/csikló mindig kell helyet hagyni az újbóli szívás hatásának.
Ha már eleve kitölti, akkor közben már nem tudtok még szívni rajta. Az eddigi tapasztalataim alapján mikor már kezd fájni a vákuum jó ha maradmég 1/3-1/4-nyi üres hely .
sziasztok rövid ideig van pumpálva ! Mi kb fél óra ,1 óra hosszant csináljuk és szép marad utána isteni nyalni dugni meg éri a várni míg meg duzzad ! Na és csupasz puncin a igazi csinálni !
Mi még újak vagyunk ebben a témában. Egy kis segítséget szeretnék kérni mert vettünk egy pumpált és hiába a próbálkozás párom punciát sehogy nem bírom bírjuk felpumpálni vele. A pumpa tele van vele úgyis marad nem szökik el a vákuum de ahogy le eresztjük nem marad de dagadt. Mi a gond miért nem megy nekünk már teljesen elvan keseredve hogy neki nem megy sehogy sem. Segítsetek mi lehet a gond
A kérdésekre a válasz egyértelmű igen.A pumpálás része nem fájdalmas ,inkább feszítő érzés.Ahogy írtad látni és érezni kell, csak bátran próbáljátok ki.Várjuk az eredményt .